Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Αγγελοι για σπίτι;

Ποιες κούκλες της Victoria’s Secret είναι παντρεμένες, αρραβωνιασμένες και ποιες διαθέσιμες

4r3q4tw3et 4Σε ποια αγκαλιά φωλιάζουν οι «άγγελοι» της Victoria’s Secret, όταν κατεβαίνουν από τις πασαρέλες; Είναι κατά κοινή ομολογία από τις ομορφότερες, πλουσιότερες και πιο επιθυμητές γυναίκες του κόσμου, με εκατομμύρια θαυμαστές.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο δείκτης δυσκολίας λοιπόν στο να τις προσεγγίσει κάποιος είναι μάλλον υψηλός. Στις περισσότερες όμως η δυσκολία έγκειται όχι τόσο στο επαγγελματικό και το εμφανισιακό στάτους τους, αλλά στο ότι είναι ήδη δεσμευμένες.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει η Λίλι Αλντριτζ που είναι παντρεμένη από τον Μάιο του 2011 με τον μουσικό του συγκροτήματος Kings of Leon Κάλεμπ Φόλογουιλ, με τον οποίο έχει ήδη αποκτήσει μια κορούλα, την Ντίξι Περλ.

Ορκοι αιώνιας πίστης

Μουσικός είναι και ο άντρας της ζωής της Μπεχάτι Πρίνσλου. Η καλλονή παντρεύτηκε τον τραγουδιστή των «Maroon 5» Ανταμ Λέβιν τον Ιούλιο του 2014 στο Μεξικό. Την ίδια χρονική περίοδο παντρεύτηκε και η Λίντσεϊ Ελινγκσον τον Σον Κλέιτον, ο οποίος εργάζεται ως πωλητής ιατρικού εξοπλισμού. Ορκους αιώνιας πίστης έδωσαν φέτος στις 9 Αυγούστου η Κέιτ Γκριγκορίεβα και ο Αλεξάντερ στο σπίτι της, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Ενα βήμα πριν από τον γάμο βρίσκονται ακόμα δύο «άγγελοι» της Victoria’s Secret. Η Κάντις Σουάνπολ 4r3q4tw3et 1ανακοίνωσε στις αρχές του Αυγούστου τον αρραβώνα της με τον Χέρμαν Νικόλι. Το μοντέλο από τη Ν. Αφρική και ο συνάδελφός της από τη Βραζιλία γνωρίστηκαν όταν η Σουάνπολ ήταν 17 ετών και συμπληρώνουν αισίως μαζί εννέα χρόνια. Από την άλλη, επτά χρόνια κρατάει ο αρραβώνας της Αλεσάντρα Αμπρόσιο με τον επιχειρηματία Τζέιμι Μαζούρ. Πέρασαν δαχτυλίδι το 2008 και από τότε απέκτησαν δύο παιδιά, την 7χρονη Ανια Λουίζ και τον τρίχρονο Νόα Φίνιξ.

Στο κλαμπ των σοβαρά δεσμευμένων ανήκουν τέσσερις «άγγελοι». Η Τζάσμιν Τουκς βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του επίσης μοντέλου Τόμπιας Σόρενσεν το 2012, όταν τον συνάντησε σε κέντρο διασκέδασης στη Νέα Υόρκη και από τότε έγιναν αχώριστοι. Σε σχέση είναι και η Λάις Ριμπέιρο που έβαλε καλάθι στην καρδιά του Αμερικανού μπασκετμπολίστα Τζάρεντ Χόμαν, ο οποίος παίζει στην τουρκική ομάδα της Εσκισεχίρ. Οσο για την Ελσα Χοσκ, αν και όλοι νόμιζαν ότι είναι ελεύθερη, πρόσφατα εθεάθη να περπατάει κρατώντας το χέρι μυστηριώδη άντρα στη Νέα Υόρκη.

Εξάλλου δεν λείπουν οι «άγγελοι» που ελκύονται ερωτικά από το γυναικείο φύλο. Η Στέλλα Μάξγουελ φημολογείται έντονα ότι έχει δεσμό με τη νεαρή τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους.

Τέλος, έξι «άγγελοι» είναι προς διεκδίκηση. Η Σάρα Σαμπάιο ύστερα από ένα σύντομο φλερτ με τον τραγουδιστή των One Direction Χάρι Στάιλς είναι και πάλι ελεύθερη, όπως και η Αντριάνα Λίμα μετά το διαζύγιό της από τον μπασκετμπολίστα Μάρκο Γιάριτς. Επίσης η Μάρθα Χαντ, η Τέιλορ Μαρί Χιλ, η Ρόμι Στριτζντ και η Μόνικα Τζαγκάσιακ δεν έχουν προς το παρόν κάποιο δεσμό.

Η Μπεχάτι Πρίνσλου με τον Ανταμ Λεβίν:

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...