Σωστή ασφάλιση αυτοκινήτου και ασφαλής οδήγηση: ενιαίο ζήτημα για την INTERAMERICAN

Στην οδική ασφάλεια, η πληρέστερη-ποιοτικότερη κάλυψη του οχήματος και η συνετή οδική συμπεριφορά είναι συνδεδεμένα για την INTERAMERICAN.

Στην οδική ασφάλεια, η πληρέστερη-ποιοτικότερη κάλυψη του οχήματος και η συνετή οδική συμπεριφορά είναι συνδεδεμένα για την INTERAMERICAN. Η εταιρεία ανέδειξε αυτή τη θέση της σε ημερίδα που οργάνωσε πρόσφατα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του CarPoint, Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών Αυτοκινήτου στην Αθήνα. Στην ημερίδα συμμετείχαν 60 άτομα, νέοι Συνεργάτες του Δικτύου Agency και Independent Financial Advisors της εταιρείας.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του πρότυπου συνεργείου και αναπτύχθηκαν τα μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των ασφαλιστικών προγραμμάτων της INTERAMERICAN. Η εταιρεία, με ηγετική θέση στον κλάδο σε μέγεθος στόλου, ενισχύει συνεχώς την εμπιστοσύνη των πελατών της. Όπως τόνισε ο Σπύρος Μπάτσης, υπεύθυνος εκπαίδευσης Γενικών Ασφαλίσεων και ανάπτυξης Δικτύου IFAs, η INTERAMERICAN προωθεί για Ι.Χ. δίκυκλα τις μοναδικές στην αγορά καλύψεις ολικής κλοπής και προσωπικού ατυχήματος, καθώς και βελτιωτικές αλλαγές για ασφάλιση Ι.Χ. φορτηγών οχημάτων με παραμετρικό τιμολόγιο, έκπτωση σε ετήσια πληρωμή ασφαλίστρων και νέο πρόγραμμα Basic. Παράλληλα, η εταιρεία εισέρχεται με συνεργασίες της Anytime σε νέες αγορές μέσω μεγάλων εμπορικών brands, ενώ η ασφάλιση Αnytime παρέχεται πλέον και από τα Δίκτυα Συνεργατών εξασφαλίζοντας έναν ακόμη τρόπο ασφαλιστικής προσέγγισης.

Σημαντικό πλεονέκτημα για τους πελάτες της INTERAMERICAN αποτελεί και το CarPoint, η πρότυπη μονάδα ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης από την οποία παρέχονται επιτόπου εκτίμηση της ζημιάς, επισκευή χωρίς να χρειάζεται να εκταμιεύσει χρήματα ο πελάτης για πληρωμή, διετής εγγύηση της επισκευής, αυτοκίνητο αντικατάστασης, άμεση αποζημίωση από το Κέντρο μέχρι του ποσού των 300 ευρώ και τέλος, υψηλή ποιότητα εργασιών από 45 τεχνικούς -μηχανικούς και φανοποιούς- και με εξοπλισμό συνεργείου της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας.

Ο βετεράνος της αγωνιστικής οδήγησης Τάσος Μαρκουίζος (“Ιαβέρης”) παρουσίασε οπτικοακουστικά το εθνικό θέμα-μάστιγα των τροχαίων δυστυχημάτων. Ο ομιλητής αναφέρθηκε στην ανάγκη προληπτικής αναγνώρισης και εκτίμησης των οδικών κινδύνων, λήψης μέτρων ασφάλειας και βελτίωσης της 2 60οδικής συμπεριφοράς. Κατά το 2014, η Ελλάδα κατετάγη 7η στην ΕΕ των 28 χωρών με 72 θανάτους ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους – καταγράφηκαν συνολικά 801 θάνατοι. Ο μέσος όρος στην ΕΕ ήταν 50,5 θάνατοι ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους, με συνολικό αριθμό νεκρών 27.500. Παρά την αξιοσημείωτη μείωση θανατηφόρων τροχαίων που έχει σημειωθεί κατά την τελευταία πενταετία στη χώρα μας, ο δείκτης παραμένει ιδιαίτερα υψηλός.

Ο Γιάννης Ρούντος, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Κοινωνικής Υπευθυνότητας της INTERAMERICAN, υπογράμμισε τον σταθερό προσανατολισμό της εταιρείας προς τη διαμόρφωση κουλτούρας βασισμένης στη γνώση, τη μεθοδική πρόληψη, την αυτοεκτίμηση των οδηγών και τον σεβασμό προς τους πολίτες που κυκλοφορούν στους δρόμους – κυρίως τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τους δικυκλιστές, που αριθμούν συνεχώς αυξανόμενα θύματα. “Η οδική ασφάλεια δεν είναι απλά ένα τεχνικό θέμα, είναι ζήτημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης, ζήτημα πολιτισμού” τόνισε το στέλεχος της εταιρείας, επισημαίνοντας ότι η INTERAMERICAN θέλει τους Συνεργάτες της στις πωλήσεις πρεσβευτές της οδικής ασφάλειας και της πρόληψης.

Η εταιρεία κατά το 2014 στον κλάδο αυτοκινήτου κατέβαλε αποζημιώσεις 63 εκατ. ευρώ σε 51 χιλιάδες περιπτώσεις, ενώ υποδέχθηκε 43 αναγγελίες θανάτου σε 40 δυστυχήματα, έναντι 47 θανάτων το 2013. Η INTERAMERICAN, μέλος της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Οδική Ασφάλεια από το 2009, υλοποιεί μακρόπνοο πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής και πρόληψης τροχαίων δυστυχημάτων επί δεκαπέντε και πλέον χρόνια. Πρόσφατα, υποστήριξε και διεθνείς πρωτοβουλίες του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας “Π. Μυλωνάς”, ενώ ήταν βασικός χορηγός και πάροχος οχημάτων οδικής βοήθειας στην καμπάνια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος “Μη γράφεις τη Ζωή…”, για την αποτροπή της οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνευματωδών ποτών, που ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ