Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Σωστή ασφάλιση αυτοκινήτου και ασφαλής οδήγηση: ενιαίο ζήτημα για την INTERAMERICAN

Στην οδική ασφάλεια, η πληρέστερη-ποιοτικότερη κάλυψη του οχήματος και η συνετή οδική συμπεριφορά είναι συνδεδεμένα για την INTERAMERICAN.

Στην οδική ασφάλεια, η πληρέστερη-ποιοτικότερη κάλυψη του οχήματος και η συνετή οδική συμπεριφορά είναι συνδεδεμένα για την INTERAMERICAN. Η εταιρεία ανέδειξε αυτή τη θέση της σε ημερίδα που οργάνωσε πρόσφατα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του CarPoint, Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών Αυτοκινήτου στην Αθήνα. Στην ημερίδα συμμετείχαν 60 άτομα, νέοι Συνεργάτες του Δικτύου Agency και Independent Financial Advisors της εταιρείας.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του πρότυπου συνεργείου και αναπτύχθηκαν τα μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των ασφαλιστικών προγραμμάτων της INTERAMERICAN. Η εταιρεία, με ηγετική θέση στον κλάδο σε μέγεθος στόλου, ενισχύει συνεχώς την εμπιστοσύνη των πελατών της. Όπως τόνισε ο Σπύρος Μπάτσης, υπεύθυνος εκπαίδευσης Γενικών Ασφαλίσεων και ανάπτυξης Δικτύου IFAs, η INTERAMERICAN προωθεί για Ι.Χ. δίκυκλα τις μοναδικές στην αγορά καλύψεις ολικής κλοπής και προσωπικού ατυχήματος, καθώς και βελτιωτικές αλλαγές για ασφάλιση Ι.Χ. φορτηγών οχημάτων με παραμετρικό τιμολόγιο, έκπτωση σε ετήσια πληρωμή ασφαλίστρων και νέο πρόγραμμα Basic. Παράλληλα, η εταιρεία εισέρχεται με συνεργασίες της Anytime σε νέες αγορές μέσω μεγάλων εμπορικών brands, ενώ η ασφάλιση Αnytime παρέχεται πλέον και από τα Δίκτυα Συνεργατών εξασφαλίζοντας έναν ακόμη τρόπο ασφαλιστικής προσέγγισης.

Σημαντικό πλεονέκτημα για τους πελάτες της INTERAMERICAN αποτελεί και το CarPoint, η πρότυπη μονάδα ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης από την οποία παρέχονται επιτόπου εκτίμηση της ζημιάς, επισκευή χωρίς να χρειάζεται να εκταμιεύσει χρήματα ο πελάτης για πληρωμή, διετής εγγύηση της επισκευής, αυτοκίνητο αντικατάστασης, άμεση αποζημίωση από το Κέντρο μέχρι του ποσού των 300 ευρώ και τέλος, υψηλή ποιότητα εργασιών από 45 τεχνικούς -μηχανικούς και φανοποιούς- και με εξοπλισμό συνεργείου της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας.

Ο βετεράνος της αγωνιστικής οδήγησης Τάσος Μαρκουίζος (“Ιαβέρης”) παρουσίασε οπτικοακουστικά το εθνικό θέμα-μάστιγα των τροχαίων δυστυχημάτων. Ο ομιλητής αναφέρθηκε στην ανάγκη προληπτικής αναγνώρισης και εκτίμησης των οδικών κινδύνων, λήψης μέτρων ασφάλειας και βελτίωσης της 2 60οδικής συμπεριφοράς. Κατά το 2014, η Ελλάδα κατετάγη 7η στην ΕΕ των 28 χωρών με 72 θανάτους ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους – καταγράφηκαν συνολικά 801 θάνατοι. Ο μέσος όρος στην ΕΕ ήταν 50,5 θάνατοι ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους, με συνολικό αριθμό νεκρών 27.500. Παρά την αξιοσημείωτη μείωση θανατηφόρων τροχαίων που έχει σημειωθεί κατά την τελευταία πενταετία στη χώρα μας, ο δείκτης παραμένει ιδιαίτερα υψηλός.

Ο Γιάννης Ρούντος, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Κοινωνικής Υπευθυνότητας της INTERAMERICAN, υπογράμμισε τον σταθερό προσανατολισμό της εταιρείας προς τη διαμόρφωση κουλτούρας βασισμένης στη γνώση, τη μεθοδική πρόληψη, την αυτοεκτίμηση των οδηγών και τον σεβασμό προς τους πολίτες που κυκλοφορούν στους δρόμους – κυρίως τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τους δικυκλιστές, που αριθμούν συνεχώς αυξανόμενα θύματα. “Η οδική ασφάλεια δεν είναι απλά ένα τεχνικό θέμα, είναι ζήτημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης, ζήτημα πολιτισμού” τόνισε το στέλεχος της εταιρείας, επισημαίνοντας ότι η INTERAMERICAN θέλει τους Συνεργάτες της στις πωλήσεις πρεσβευτές της οδικής ασφάλειας και της πρόληψης.

Η εταιρεία κατά το 2014 στον κλάδο αυτοκινήτου κατέβαλε αποζημιώσεις 63 εκατ. ευρώ σε 51 χιλιάδες περιπτώσεις, ενώ υποδέχθηκε 43 αναγγελίες θανάτου σε 40 δυστυχήματα, έναντι 47 θανάτων το 2013. Η INTERAMERICAN, μέλος της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Οδική Ασφάλεια από το 2009, υλοποιεί μακρόπνοο πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής και πρόληψης τροχαίων δυστυχημάτων επί δεκαπέντε και πλέον χρόνια. Πρόσφατα, υποστήριξε και διεθνείς πρωτοβουλίες του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας “Π. Μυλωνάς”, ενώ ήταν βασικός χορηγός και πάροχος οχημάτων οδικής βοήθειας στην καμπάνια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος “Μη γράφεις τη Ζωή…”, για την αποτροπή της οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνευματωδών ποτών, που ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...