Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι διαστάσεις που θα δώσετε σε ένα προσωπικό θέμα και οι ανησυχίες σας ίσως και να…

ΚΡΙΟΣ: Ισως να μη θέλετε να μεταφέρετε τις αγωνίες σας στο στενό περιβάλλον σας, αλλά η εσωστρέφεια που θα δείξετε αυτό τον καιρό θα προκαλέσει απορίες και πιθανόν να στενοχωρήσει κάποιους. Θα βγει αληθινή η διαίσθηση ενός φίλου που σας είχε προειδοποιήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκρατήστε τον ενθουσιασμό σας σε πράγματα που σας φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Μην παρασύρεστε από διάφορες γνώμες που μπορεί να αποδειχτούν αβάσιμες. Χρησιμοποιήστε τη δύναμή σας ως κινητήρια δύναμη για να κάνετε αυτά που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μην παρακάμπτετε αυτά που σας λένε οι άλλοι. Μπείτε έστω για λίγο στη δική τους λογική και στο δικό τους πνεύμα, για να μπορέσετε να βγάλετε συμπεράσματα. Διατηρήστε κλίμα αισιοδοξίας και μην επιτρέψετε σχόλια για άτομα που δεν είναι παρόντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναλάβετε πρωτοβουλίες και μπείτε ενεργά στο παιχνίδι. Είναι στο χέρι σας να δρομολογήσετε μια σειρά από σκέψεις και να τις πραγματοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκτονωθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο και χαρείτε ό,τι σας προσφέρει απλόχερα η ζωή.

ΛΕΩΝ: Απομακρυνθείτε από ορισμένες συνεργασίες που δεν αποδίδουν τίποτα περισσότερο από ατελείωτες ώρες συζητήσεων. Κινηθείτε με αποφασιστικότητα, διότι ο χαμένος χρόνος δεν κερδίζεται. Μην είστε σκληροί στην κριτική σας και αποφύγετε ανταγωνιστικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι διαστάσεις που θα δώσετε σε ένα προσωπικό θέμα και οι ανησυχίες σας ίσως και να κλονίσουν αρκετά την εμπιστοσύνη που έχετε στον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Δεχτείτε τις προσπάθειες κάποιων ατόμων του περιβάλλοντός σας να σας δώσουν λύσεις σε τρέχοντα ζητήματά σας, ακόμη και αν είναι προσωρινές, καθώς από εκεί όπου δεν το περιμένετε θα σας δοθούν λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαλλαγείτε από διάφορους φόβους της φαντασίας σας, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, και μη διαμαρτύρεστε, επειδή προκαλείτε μόνοι σας τα προβλήματα. Αφήστε τον ερωτισμό σας να σας οδηγήσει στην προσωπική σας σχέση και οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μη νιώθετε ευάλωτοι στις προκλήσεις των ανταγωνιστών σας, επιταχύνετε τους ρυθμούς σας και κερδίστε χρόνο με σωστή στρατηγική και μεθοδικότητα. Ο τρόπος με τον οποίο θα επικοινωνείτε με τους άλλους δεν πρόκειται να σας προδώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι δύσκολο να αλλάξετε τα δεδομένα από τη μία στιγμή στην άλλη. Η καθημερινότητά σας διαφοροποιείται και είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε μια νέα ροή γεγονότων. Μειώνονται οι εντάσεις που υπήρχαν στον εργασιακό χώρο αφήνοντάς σας να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με συνεργασία θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τον δυναμικό εαυτό σας και να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Χαλαρώστε και δείτε με αισιοδοξία τις προοπτικές που σας ανοίγονται. Θα ηρεμήσει το κλίμα που επικρατεί στο σπίτι σας και θα βελτιωθεί η επικοινωνία σας.

ΙΧΘΥΣ: Να κοιτάτε μακριά και αποκλειστικά τον στόχο σας για να μην αποπροσανατολίζεστε. Μην απελπίζεστε και χαλάτε την ψυχολογία σας με κάθε εμπόδιο που μπορεί να σταθεί στον δόμο σας. Ακόμη και αν δεν πειθαρχήσετε απόλυτα στο πρόγραμμά σας, διατηρήστε τον αυτοσεβασμό σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...