Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Πέτρος Λαγούτης: «Έχει τύχει να θέσω τα όρια μου στο κοινό»

O Πέτρος Λαγούτης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

Τάνγκο χωρισμού για τον πρόεδρο της Αργεντινής!

Εργένης ξανά είναι ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέ Μιλέι,...

Η «φανέλα με το 9» και οι 5 μνηστήρες

ΣΤΗΝ «ΕΥΘΕΙΑ» ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ Η ΑΕΚ, ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΟΙ ΙΜΠΙΣΕΒΙΤΣ, ΟΥΤΣΕ, ΦΕΡΕΪΡΑ, ΝΤΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΓΚΑΒΡΑΝΟΒΙΤΣ

Η χθεσινή συνάντηση κορυφής ανάμεσα σε Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βάζει στην τελική ευθεία την απόκτηση επιθετικού.

Οι δύο διευθυντές της «Ενωσης» κατέληξαν σε μία πεντάδα η οποία τυγχάνει της αποδοχής του Τραϊανού Δέλλα, και τις επόμενες μέρες οι επαφές θα ενταθούν. d54f234t45tΟι «εκλεκτοί» είναι οι Βεντάντ Ιμπίσεβιτς (Στουτγάρδη), Φακούντο Φερέιρα (Σαχτάρ), Μάριο Γκαβράνοβιτς (Ζυρίχη), Καλού Ούτσε (ελεύθερος) και Μάρκο Ντέβιτς (Ρούμπιν Καζάν).

Πρόκειται για παίκτες εγνωσμένης αξίας, με την κάθε περίπτωση να έχει ιδιαιτερότητες. Ο Ιμπίσεβιτς είναι πολύ ακριβός (αν δεν εξασφαλίσει την ελευθερία του από τη γερμανική ομάδα), ο Φερέιρα συνδυάζει τόσο το υψηλό κασέ, όσο και τις ανάλογες απαιτήσεις της ουκρανικής ομάδας, ενώ ο Γκαβράνοβιτς είναι μόλις 25 ετών, αλλά εκφράζονται αμφιβολίες για το αν μπορεί να κάνει τη διαφορά «με το καλημέρα». Η κατάσταση του Καλού Ούτσε είναι ερωτηματικό (δεν προπονείται), ενώ ο Μάρκο Ντέβιτς διαθέτει πολύ καλά στοιχεία, εμπειρία, αλλά και εκρηκτικό χαρακτήρα. Το σίγουρο είναι ότι η ποιότητα δεν λείπει από τους προαναφερθέντες, ωστόσο ο τελευταίος λόγος ανήκει στην «τριανδρία» (Δέλλας, Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς), δεδομένου ότι η διοίκηση έχει «ανάψει το πράσινο φως». Εξάλλου, ο Ισπανός ακραίος μπακ Ντιντάκ Βιλά έχασε την πρεμιέρα με τον Πλατανιά επειδή δεν είχε σταλεί το πιστοποιητικό μεταγραφής, κάτι που έγινε χθες από την Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Είναι διαθέσιμος για το σαββατιάτικο (21.30) ματς με την Ξάνθη, το οποίο περιμένουν πώς και πώς οι φίλοι της «Ενωσης» (προβλέπεται ειδική εξέδρα, στην οποία θα βρίσκονται πάνω από 1.000 άτομα). Ο Δέλλας, φοβούμενος τον… αντιπερισπασμό λόγω του ότι η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της, δεν σταματά να τονίζει στους παίκτες του ότι η νίκη είναι αυτοσκοπός. Το «δύο στα δύο» ισοδυναμεί με… υποχρέωση, δεδομένου ότι η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων θα επιτρέψει δύο εβδομάδες… κεφάτων προπονήσεων στα Σπάτα. «Ανήκω σε έναν μεγάλο σύλλογο, ανυπομονώ να παίξω στην Ευρώπη με την ΑΕΚ. Οι άνθρωποι γύρω από το κλαμπ έχουν πολύ υψηλά στάνταρ και τους καταλαβαίνω» δήλωσε ο Γιάκομπ Γιόχανσον σε μέσο ενημέρωσης της Σουηδίας.

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας είχε καλέσει σε απολογία την ΠΑΕ ΑΕΚ για τα συνθήματα των φιλάθλων της στο ματς με τον Πλατανιά, αλλά η υπόθεση αναβλήθηκε.

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΠΕΚΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...