Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΖΥΓΟΣ: Αναπτύξτε τα προτερήματά σας και μετατρέψετε τα ελαττώματά σας σε θετικά στοιχεία. Εχει μεγάλη σημασία να…

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα είναι αρκετά ευνοϊκή για τον αισθηματικό τομέα και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στον σύντροφό σας, καθώς και για να ξεκινήσετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις όσοι από εσάς δεν έχετε σταθερή σχέση αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε για κανένα λόγο να σας χαλάσει η διάθεση ή να πέσει η ψυχολογία σας, γιατί δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε σωστά σε ό,τι θα αφορά τα σχέδια που έχετε κατά νου στον επαγγελματικό και τον προσωπικό τομέα. Να είστε σίγουροι πως ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι υπερβολικές υποχρεώσεις σας θα δώσουν αφορμή στο ταίρι σας να κάνει παράπονα και να θυμώσει μαζί σας. Επιλέξτε μαζί τους κοινούς φίλους σας, αφού έχει λόγους να αμφισβητεί την εχεμύθειά τους. Μια συνάντηση το βράδυ με καλή παρέα είναι ό,τι καλύτερο για σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με ψυχραιμία και ορθή σκέψη θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που μπορούν εύκολα να διορθωθούν. Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τον περιβάλλον σας η δημιουργικότητα και η καλή σας διάθεση.

ΛΕΩΝ: Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, αλλά πρέπει να δείτε και πώς μπορούν να γίνουν πράξη. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο περιβάλλον στον χώρο της εργασίας σας. Θα σας φανεί χρήσιμο στο μέλλον αν κρατήσετε επιφυλακτική στάση απέναντι σε νέα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι καιρός να προχωρήστε σε καινούργια σχέδια για το μέλλον σας και να σταματήσετε να κολλάτε στα ίδια και τα ίδια. Ελέγξτε την υπερδραστηριότητά σας και εκτονωθείτε με υγιείς τρόπους. Δώστε αρμοδιότητες και στους άλλους, αλλά μην τους αφήνετε χωρίς έλεγχο.

ΖΥΓΟΣ: Αναπτύξτε τα προτερήματά σας και μετατρέψετε τα ελαττώματά σας σε θετικά στοιχεία. Εχει μεγάλη σημασία να καταλάβετε και να αναλάβετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στον εαυτό σας. Πρέπει να αποφύγετε με κάθε τρόπο άτομα που είναι ανταγωνιστικά απέναντί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να βρεθείτε κοντά στον σύντροφό σας, καθώς και να ξεκινήσετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις όσοι από εσάς δεν έχετε σταθερή σχέση. Αποδεχθείτε τις προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε την αρχή στο αίσιο μέλλον που ονειρευόσασταν και όποια σχέδια έχετε κάνει μέχρι τώρα θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε να προβάλετε τους στόχους, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας, και να κερδίσετε πόντους στον οικονομικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε ταξίδια για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αυξήσετε τη φυσική σας δύναμη και αντοχή. Θα επανέλθουν στην επιφάνεια τα διλήμματα που είχατε για το πώς θα πρέπει να προχωρήσετε και ποιον τομέα να βάλετε σε προτεραιότητα, αφού όλα μαζί δεν γίνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι κανόνες που έχετε θέσει σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας αρχίζουν σταδιακά να αναθεωρούνται. Απελευθερωθείτε από το αίσθημα καταπίεσης για να ομορφύνει περισσότερο η σχέση σας. Αξιοποιήστε σωστά τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το δικό σας συμφέρον.

ΙΧΘΥΕΣ: Εξηγήστε τις προθέσεις που έχετε σχετικά με κάτι που πρέπει να προγραμματίσετε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε για να αποφύγετε το ενδεχόμενο απογοητεύσεων ή παρεξηγήσεων. Η δύναμη και η ασφάλεια που τόσο επιθυμείτε στη ζωή σας θα έρθουν σταδιακά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...