Το «μήλο» της ηδονής

Ανάρπαστο το sex toy της Apple το οποίο ρυθμίζεται (ανάλογα με τα γούστα των χρηστών) με ένα ρολόι

Οταν μάθατε για το Apple Watch αμέσως σκεφτήκατε τις fitness και GPS εφαρμογές που θα το φορτώσετε για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη; Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σκέφτονται -αν μη τι άλλο- λίγο πιο «πονηρά».

Είναι μάλιστα τόσο πολλοί αυτοί, που οι εισηγητές του πρώτου sex toy που θα ελέγχεται από το έξυπνο ρολόι της Apple κατάφεραν να συγκεντρώσουν μέσω crowdfunding, προκειμένου να το προσαρμόσουν στη νέα συσκευή, 10.000 δολάρια (8.900 ευρώ) μέσα σε μόλις 24 ώρες! Το κόστους 39 δολαρίων (35 ευρώ) gadget της ηδονής έχει μάλιστα ήδη ξεπουλήσει. Το «Blush», όπως ονομάζεται, είναι εφαρμοσμένο πάνω σε δονούμενο σεξουαλικό βοήθημα και λειτουργεί μέσω τηλεχειρισμού είτε από τον χρήστη είτε από τον/τη σύντροφό του. Για την ακρίβεια, μπορεί να ελεγχθεί μέσω bluetooth για αποστάσεις έως 9 μέτρα, ενώ για μεγαλύτερες χρειάζεται σύνδεση μέσω ίντερνετ.

«Για μοναχικό παιχνίδι, διακριτική διασκέδαση σε δημόσιο χώρο ή για ζευγάρια που τα χωρίζει η απόσταση. Αυτό το παιχνίδι θα νοστιμίσει τη σεξουαλική σας ζωή!» αναφέρει χαρακτηριστικά το σάιτ που προωθεί το σεξουαλικό βοήθημα, η διαχείριση του οποίου θα γίνεται από τον… καρπό του χεριού. Από εκεί, δηλαδή από το έξυπνο ρολόι της Apple που θα είναι φορεμένο στο σημείο αυτό, θα μπορεί να γίνεται η επιλογή εκ των τριών ταχυτήτων που διαθέτει το Blush, το οποίο έχει αυτονομία δύο ωρών και μπορεί να φορτιστεί μέσω θύρας USB.

Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τη λειτουργία της εφαρμογής στα δικά τους γούστα, ακόμη και να κάνουν share τις αλληλουχίες δονήσεων που προτιμούν και να τις συνδυάσουν μάλιστα με μουσική.

Τέλος, η εταιρία εγγυάται απόλυτη εχεμύθεια, αφού στέλνει το πακέτο με τα απαραίτητα στον αγοραστή σε περιτύλιγμα που δεν προδίδει το περιεχόμενό του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ