Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Υπουργική ρομαντζάδα στον Μαραθώνα

Οι ατάκες του Ψινάκη για το ΚΑΣ και τον (Mr 4.000) Σπαλιάρα

4r34twe5t 5Οι εραστές του ολόγιομου φεγγαριού κατέκλυσαν από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου αρχαιολογικούς χώρους και παραλίες της χώρας προκειμένου να απολαύσουν τη ρομαντική αυγουστιάτικη νύχτα.

Υπό το φως της εντυπωσιακής πανσελήνου, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη έδωσε συναυλία στον Μαραθώνα ένα 24ωρο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ως αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού. Εκατοντάδες θαυμαστές της, ανάμεσά τους και εκπρόσωποι της πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής του τόπου, βρέθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αφετηρία του μαραθώνιου δρόμου, ενώ τα φώτα έπεσαν και στον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη όταν πήρε τον λόγο. Την Αλκηστη Πρωτοψάλτη χειροκρότησαν -μεταξύ άλλων- η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με τη Ζωή Λάσκαρη, η Φανή Χαλκιά, ο Δημήτρης Πετρόπουλος και η Γιάννα Νταρίλη, ωστόσο προτού εμφανιστεί επί σκηνής, ο Ηλίας Ψινάκης κατάφερε να κλέψει την παράσταση με τις δηλώσεις του (μνημόνευσε ακόμη και τον… Mr 4.000, Γιάννη Σπαλιάρα).

Ο δήμαρχος εξαπέλυσε πυρά κατά εκείνων που αρνήθηκαν την πραγματοποίησή της συναυλίας μέσα στον αρχαιολογικό χώρο του Τύμβου. «Αυτό που πουλάει η Ελλάδα είναι ο τουρισμός απ’ όλα αυτά που μας έχουν αφήσει οι πρόγονοί μας».

Στον Τύμβο

«Εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα, γι’ αυτό και είμαστε σε αυτό το χάλι. Ευτυχώς ο Μαραθώνας έχει πάρα πολλά αρχαία, με σήμα κατατεθέν τον Τύμβο, όπου ήταν να κάνουμε αυτή τη συναυλία. Δυστυχώς, αυτό δεν μας επέτρεψε να το κάνουμε το ΚΑΣ, το συμβούλιο των αρχαιολόγων» είπε και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι εκεί δεν είναι όλοι τους άχρηστοι. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι πολύ σπουδαίοι και με μόρφωση και με αξία. Το πρόβλημα είναι μερικοί κομπλεξικοί μαζί με τις διάνοιες και μερικές αγ… που εμποδίζουν πάρα πολύ την ανάπτυξη της Ελλάδος 4r34twe5t 3γενικότερα. Γι’ αυτές που είπαμε θα τους πετάξουμε τον Σπαλιάρα να τις ξεμπουκώσει να ηρεμήσουμε»!

Μία από τις όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν το χειροφίλημα του κ. Ψινάκη στην υπουργό Τουρισμού κατά την απονομή του μεταλλίου της Λεγεώνας του Μαραθώνα. Το ίδιο μετάλλιο έχει απονεμηθεί στον Τομ Χανκς και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «γιατί δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Μαραθώνα και δεύτερον για την επιλογή του να κάνει υπουργό Τουρισμού την Αλκηστη Πρωτοψάλτη», ενώ για την υπουργό της υπηρεσιακής κυβέρνησης είπε: «Αυτό το κορίτσι εδώ και πολλά χρόνια και από μόνη της πήγαινε στο εξωτερικό και έδωσε αυτήν ακριβώς τη συναυλία που δίνει σήμερα και το κάνει πρώτη φορά στην Ελλάδα, για εμάς, στον Μαραθώνα.

»Χθες ορκίστηκε υπουργός και παρότι έχει τόσες ευθύνες, δεν μας κρέμασε» Από την πλευρά της, η κυρία Πρωτοψάλτη δεν έκανε καμία πολιτική δήλωση.

Δείτε τις φωτογραφίες:
(ΦΩΤΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΣΙΑΣ) 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...