Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι τελευταίες «πινελιές» των «μεγάλων»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΨΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, ΜΕ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Αργά το βράδυ σήμερα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος, με τους παραδοσιακά «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος (ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ) να καταβάλλουν τις τελευταίες τους προσπάθειες για ενίσχυση.

Στην ΑΕΚ έχουν διαπιστώσει εδώ και καιρό ότι η μεσοεπιθετική ενίσχυση είναι επιβεβλημένη, με τον Βραζιλιάνο Λούκα της Κρισιούμα να έχει συμφωνήσει, ουσιαστικά, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, δίχως όμως να υπάρχει οριστικοποίηση της μεταγραφής. Εξάλλου, μετά τον τραυματισμό του Ραφίκ Τζιμπούρ (δύο μήνες έξω), ζητείται επειγόντως φορ. Παρότι στην ΠΑΕ διατείνονται ότι μόνο αν προκύψει εξαιρετική περίπτωση θα αποκτηθεί «κυνηγός», η «Ενωση» έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Καλού Ούτσε και Μάρκο Ντέβιτς, με τον τελευταίο να φέρεται ως δεδομένη απόκτηση, αν «πιστέψουμε» τις δηλώσεις του Μιλοβάνοβιτς σε Μέσο του εξωτερικού (διέψευσε ο ίδιος). Τελευταίος στη λίστα προστέθηκε ο Βορειοϊρλανδός Κάιλ Λάφερτι (της Νόργουιτς, η οποία δεν τον υπολογίζει). Μάλιστα, ο τελευταίος δεν έχει διαφορές με την ΑΕΚ αναφορικά με το συμβόλαιό του, αλλά η αγγλική ομάδα αξιώνει ένα υπερβολικό ποσό. Η απόκτηση στόπερ απομακρύνεται ως ενδεχόμενο, ιδιαίτερα όσο ο (περιζήτητος) Ανταμ Τζανετόπουλος δεν ενδίδει στις… σειρήνες.

«Τελειωμένη» θεωρούν για τον Ολυμπιακό την υπόθεση της απόκτησης του Πορτογάλου εξτρέμ της Πόρτο, Ερνάνι, τα ΜΜΕ της Ιβηρικής. Παράλληλα, σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα, οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση ενός επιθετικού πρώτης γραμμής. Ο Ιβοριανός φορ της Μονακό, Τραορέ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ για την ομάδα της Μονακό, έχει προταθεί και εξετάζεται από τους «ερυθρόλευκους». vq3f4fqw4rrtΟσον αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις, ο μάνατζερ του Παϊτίμ Κασάμι, ο πολύ γνωστός Μίνο Ραϊόλα, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με αρκετές ομάδες για τον πελάτη του. Η Ρόμα, η Μίλαν αλλά και η Λεβερκούζεν είναι οι τρεις σύλλογοι που ενδιαφέρονται πιο «ζεστά» για τον διεθνή Ελβετό μέσο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό, και, όπως όλα δείχνουν, είναι απλά θέμα ωρών να βρεθεί η επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Στον Παναθηναϊκό, όπου η κατάσταση φάνηκε να ξεφεύγει μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό (μάλιστα, οπαδοί της ομάδας επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του συλλόγου ζητώντας εξηγήσεις από τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία), παραμένει ανοιχτό κάποιο «παράθυρο» για μια ακόμη μεταγραφή, που αφορά την επιθετική ενίσχυση της ομάδας. Το (οικονομικό) πρόβλημα που προέκυψε όμως (καθώς ο Παναθηναϊκός, μετά το ευρωπαϊκό… Grexit, απώλεσε κάποια εκατομμύρια ευρώ) καθιστά δύσκολη μια τέτοια πιθανότητα. Αντίθετα, διατηρούνται οι ελπίδες επιστροφής του Χάρη Μαυρία, ο οποίος παραμένει, σταθερά, εκτός σχεδιασμού της Σάντερλαντ, με τους «πράσινους» να είναι σε επαφή μαζί του και να τον περιμένουν στην Αθήνα. Ακόμη, διατηρείται στο ρόστερ του «τριφυλλιού» ο Νίκος Καρέλης, του οποίου η πώληση θα αποδυνάμωνε υπερβολικά την ομάδα στην παρούσα φάση (με τους Βέλγους της Γκενκ, παράλληλα, να… οπισθοχωρούν και να μη φέρονται διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να πείσουν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού).

Στον ΠΑΟΚ, όπου ρίχνουν το βάρος τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, και όπου μετρούσαν, μέχρι χθες, εννέα μεταγραφές, συνεχίζουν τις ενέργειές τους, στοχεύοντας στην απόκτηση ενός επιθετικού ο οποίος να μπορεί να αποτελέσει τον στυλοβάτη της εμπροσθοφυλακής, και, υπό προϋποθέσεις, ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Αναφορικά με τον φορ, οι πληροφορίες «θέλουν» τον «Δικέφαλο» να βρίσκεται πολύ κοντά στον Μαρικά, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Κόνιασπορ. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί, τότε ο παίκτης θα μετακομίσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, και στη Θεσσαλονίκη. Σχετικά με τον αμυντικό παίκτη που αναζητά ο ΠΑΟΚ, επανεξετάζεται η περίπτωση του Σέρβου Ράικοβιτς, που είναι ελεύθερος από το Αμβούργο. Ο Ράικοβιτς αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ Φρανκ Αρνεσεν, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Σέρβο το διάστημα της παρουσίας του στον γερμανικό σύλλογο.

Β. ΜΕΛΕΚΟΓΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...