Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Στοιχεία-φωτιά φέρνουν νέες καταθέσεις για το κύκλωμα της κοκαΐνης

Ο ανακριτής Σύρου ζήτησε να προσαχθούν πάλι ενώπιόν του οι δύο προφυλακισμένοι! Τρέμουν οι κοσμικοί θαμώνες της Μυκόνου μήπως περιλαμβάνεται το όνομά τους στην ογκώδη δικογραφία

Νέος κύκλος αποκαλύψεων ανοίγει για τους «Εσκομπάρ» της Μυκόνου, καθώς ο ανακριτής Σύρου ζήτησε να προσαχθούν εκ νέου ενώπιόν του οι δύο προφυλακισμένοι την ερχόμενη Παρασκευή, ώστε να εξεταστούν βάσει νέων στοιχείων που είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικά γι’ αυτούς.

ΤΩΝ Μ. ΜΕΪΜΑΡΗ
ΚΑΙ Θ. ΠΑΝΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής που εξιχνίασε την υπόθεση διαβίβασε στον ανακριτή συμπληρωματική δικογραφία με νέες τηλεφωνικές επικοινωνίες των δύο 34χρονων κατηγορουμένων με VIP «πελάτες» του κυκλώματος. Οι «καυτές» συνομιλίες που έχουν απομαγνητοφωνήσει οι αστυνομικοί λέγεται ότι περιέχουν ονόματα-φωτιά πασίγνωστων Ελλήνων, οι οποίοι ξεσάλωναν στο νησί των ανέμων κάνοντας συνεχή χρήση της «άσπρης σκόνης»!

Οι επικείμενες αποκαλύψεις έχουν σκορπίσει πανικό ανάμεσα στους φανατικούς επισκέπτες της Μυκόνου, που προέρχονται από τα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας και τις ακριβές γειτονιές της Αθήνας, καθώς αγωνιούν για το αν θα περιλαμβάνεται και το δικό τους όνομα στην ογκώδη δικογραφία.

Μόλις ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της ανάκρισης των «βαρόνων» του κυκλώματος της Μυκόνου, ο ανακριτής Σύρου αναμένεται να αρχίσει να καλεί για κατάθεση και τους επώνυμους πελάτες τους.

Μεταξύ αυτών φιγουράρουν τα ονόματα μιας διαζευγμένης πρώην εστεμμένης, ενός πασίγνωστου πολιτικού, που μάλιστα στο παρελθόν είχε διατελέσει και υπουργός, ενός στελέχους μεγάλης ΠΑΕ, ενός γνωστού εκδότη, της ιδιοκτήτριας μεγάλου κοσμηματοπωλείου της Αττικής και ενός «μποέμ» ιδιοκτήτη ταξιδιωτικού πρακτορείου στο κέντρο της Αθήνας!

Ποιοι είναι οι αρχηγοί

Και ενώ η κύρια ανάκριση φέρνει στο φως νέα πρόσωπα που συμμετείχαν στην πολύκροτη υπόθεση ως «πελάτες», στόχος των αστυνομικών που έχουν αναλάβει να προχωρήσουν ως το τέλος την έρευνα είναι να αποκαλύψουν την ταυτότητα των αρχηγών του κυκλώματος, δηλαδή αυτών που τροφοδοτούσαν με κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη και χασίς το παρακλάδι της σπείρας στη Μύκονο, ώστε να τα διοχετεύει στους πελάτες με τα «φουσκωμένα» πορτοφόλια. Ενα άλλο παρακλάδι της έρευνας επικεντρώνεται στον εντοπισμό του σωματεμπόρου που έστελνε στο νησί των ανέμων νεαρές κοπέλες, οι οποίες θέλουν να κάνουν καριέρα στο modelingκαι, για να το πετύχουν, ήταν έτοιμες να ξαπλώσουν σε πολλά κρεβάτια επώνυμων, φυσικά με το αζημίωτο.

Οι περισσότεροι από τους πελάτες οι οποίοι αναφέρονται στην πρώτη δικογραφία που έχει σχηματιστεί έχουν ήδη επισημανθεί από τις ανακριτικές Αρχές και αναμένεται στα μέσα του Σεπτεμβρίου να παραλάβουν ταχυδρομικά την κλήση για να καταθέσουν στον ανακριτή. Οσον αφορά τη συμπληρωματική δικογραφία με τις νέες συνομιλίες, οι κλήσεις από τον ανακριτή υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο.

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...