Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Πού χάθηκε η Αννα Μαρία Λογοθέτη

Αντικείμενο αστεϊσμού, συχνά κανιβαλικού, γίνονταν οι δηλώσεις της πως ήταν παρθένα ■ Αφοσιώνεται και μεγαλώνει τον γιο της Αγγελο, που σήμερα είναι εννέα ετών

Πλατινέ ξανθιά, με το μισό κρανίο της ξυρισμένο, σχισμένο τζιν και άβαφη, η Αννα Μαρία Λογοθέτη μέσα στο ραδιοφωνικό στούντιο του Art FM δεν θυμίζει εκείνο το κορίτσι με τις μπούκλες και το τονισμένο μπούστο που μεσουρανούσε στην τηλεόραση της δεκαετίας του ’90.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΟΛΚΑ

Το 1994 ήταν η αλαζονική εποχή της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ενα παιχνίδι στα χέρια των ισχυρών, που διερευνούσαν τα όρια της δύναμής της.

Μέσα στον ορυμαγδό των προσώπων που έπιαναν στασίδι για να διευθύνουν το μέλλον, το οποίο ήταν αναπόφευκτο, ένα κορίτσι που ήταν μακριά από τα πρότυπα ομορφιάς των αέρινων… εξωγήινα πανύψηλων γυναικών απολαμβάνει δόξα και φήμη.

Η ζουμερή και ανήλικη ακόμα Αννα Μαρία Λογοθέτη, με ατίθασο -μπορείς να πεις- και φυσικά ευμέγεθες μπούστο, μέσα στην τρελή χαρά μιας αθώας, απονήρευτης νιότης, χοροπηδά με μπικίνι και σορτσάκια στον φακό στην καθημερινή εκπομπή με τίτλο «3-2-1 ΑΝΤ1».

Πρόκειται για ένα ξένο προϊόν που προσαρμόζεται στην πρώτη ιδιωτική τηλεόραση, όπου άγουρα κοριτσάκια περιφέρουν τον πρώιμο, αόριστο ακόμα ερωτισμό τους σε πισίνες και πολύχρωμα πλατό χοροπηδώντας πάνω σε μπαλόνια, τρώγοντας γλυκά, σαν μεγαλωμένες μπεμπέκες που απευθύνονται σε παίκτες τηλεφωνικών γραμμών και τους εκπροσωπούν σε γελοία παιχνίδια με χάχανα. Το κοινό αποχαυνώνεται παρακολουθώντας νεανική σάρκα σε κοντινά πλάνα.

Σπουδές δημοσιογραφίας

Σ’ αυτό το μπουλούκι κοριτσιών που σέρνουν χαϊδευτικά τη φωνή τους, μιλώντας μωρουδίστικα και ακκιζόμενες στον φακό, ξεχωρίζει η ζουμπουρλούδικη Αννα Μαρία, η οποία θα «χτυπήσει» δισκογραφικά με δύο δουλειές της, από τις οποίες ξεχωρίζει το «Είμαι τρελή για σένα».

Οπως η ίδια έχει πει, μετά την αποφοίτησή της από το Λύκειο έκανε σπουδές δημοσιογραφίας και έτσι αποφάσισε να στείλει βιογραφικό στον ΑΝΤ1.

Το σκέρτσο και το μπρίο της γίνονται εισιτήριο ώστε ο Γιάννης Δαλιανίδης να την επιλέξει για το σίριαλ «Αραχτοί και light», ενώ η Ελένη Μαβίλη τής εμπιστεύεται έναν ρόλο στην καθημερινή σειρά «Τζιν και τσέρρυ». Κάνει περιοδείες σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου αποθεώνεται ως μέγιστη σταρ, ενώ αντικείμενο αστεϊσμού, συχνά κανιβαλικού, γίνονται οι δηλώσεις της πως ήταν παρθένα.

Και πώς αλλιώς να ήταν άλλωστε, αφού στο πλευρό της στις τηλεοπτικές, υποκριτικές και μουσικές απόπειρές της είναι πάντα η μαμά της, ένας κέρβερος προσοχής.

Το 1999 η νεαρή γυναίκα, κουρασμένη όχι από τη δουλειά, αλλά από το παρασκήνιο και τον γεμάτο ίντριγκα ανταγωνισμό, εγκαταλείπει τον χώρο. Ανοίγει ένα μαγαζί με ρολόγια στο αεροδρόμιο.

Παντρεύεται το 2003 έναν άνθρωπο εκτός showbiz που ασχολείται με τα χρηματοοικονομικά. Αποκτά έναν γιο, τον Αγγελο, ο οποίος σήμερα είναι εννιά ετών. Κάποια στιγμή εγκαταλείπει και το εμπόριο, κλείνει το μαγαζί και αφοσιώνεται στο παιδί της, που το μεγαλώνει μόνη της, χωρίς καμιά βοήθεια. Εχει φύγει στο αποκορύφωμα της δημοσιότητας! Οταν το έκανε μάλιστα πήγε αμέσως και έκοψε τα μαλλιά της πολύ κοντά, σε πανκ στιλ, θέλοντας να τινάξει από πάνω της και να ξεχάσει την εικόνα της αφράτης, συνεχώς χαρούμενης, σεξουαλικής παιδούλας.

Από το 2014 επιστρέφει στη μουσική της αγάπη, κάνοντας ραδιόφωνο.

Από ευκατάστατη οικογένεια, έχοντας τελειώσει καλό ξενόγλωσσο σχολείο, χωρίς ιδιαίτερη ανάγκη να δουλεύει για βιοπορισμό, η Αννα Μαρία κάνει δουλειές για να είναι δημιουργική και ευχαριστημένη με την καθημερινότητά της.

Το διαδίκτυο πήρε φωτιά

Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις της είναι πλέον ελάχιστες, με πιο πρόσφατη εκείνη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς», στον ΑΝΤ1. Μάλιστα προτού ακόμη προβληθεί το επεισόδιο το διαδίκτυο πήρε… φωτιά, «προειδοποιώντας» τους τηλεθεατές για το σοκ το οποίο θα πάθαιναν από τη φοβερή αλλαγή της τηλεπερσόνας.

Η ίδια, έξαλλη από τους πηχυαίους τίτλους, απάντησε μέσα από τη σελίδα της στο facebook. «Από το πρωί γράφετε πως θα πάθουν όλοι εγκεφαλικό από την αλλαγή μου και σοκ. Σας ενημερώνω πως υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα που προκαλούν εγκεφαλικά στον κόσμο. Είναι η ελληνική πραγματικότητα» έγραψε, σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους.

Πάντως στη συνέντευξή της εμφανίστηκε όχι σοκαριστική (λόγω εμφάνισης), αλλά ώριμη, ετοιμόλογη και προσγειωμένη. «Κάνω kick boxing. Δεν είμαι πια γλυκό κοριτσάκι, έχω αγριέψει πάρα πολύ. Ισως επειδή έκανα γιο. Θεωρώ ότι βρήκα τον εαυτό μου, το στιλ μου, αφότου παντρεύτηκα. Είμαι αγοροκόριτσο» είπε αποκαλύπτοντας ποια πραγματικά είναι, κάνοντας -ενδεχομένως- άλλη μια προσπάθεια να «αποσυνδεθεί» από την εικόνα που έχουν κρατήσει… αποθηκευμένη οι τηλεθεατές για εκείνη.

 

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...