Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ιστορίες «τρέλας»!

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Τον δικό της «Γολγοθά» έζησε η Κατερίνα Στεφανίδη στην πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επί κοντώ, για τρεις ολόκληρες ημέρες προσπαθούσε να λύσει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που, πιθανόν, να της κόστισε και τη συμμετοχή της στον τελικό (αποκλείστηκε στον προκριματικό). Το πρόβλημα αυτό είχε να κάνει με τον προπονητή που έπρεπε να είχε οπωσδήποτε στο πλευρό της. Με δεδομένο ότι ο (προπονητής της στις ΗΠΑ, όπου κατοικεί η Κατερίνα) Νικ Χάιζονγκ, για οικογενειακούς λόγους, δεν μπόρεσε να βρεθεί στο Πεκίνο, ενώ λόγω υγείας έμεινε στην Ελλάδα ο Παναγιώτης Συμεωνίδης (που την επιβλέπει κατά τις προπονήσεις της στη χώρα μας), η Στεφανίδη «κατέβηκε» στο Παγκόσμιο υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κυτέα. Φυσικά, με τον παλαιό πρωταθλητή (που είναι κόουτς του Κώστα Φιλιππίδη) η Κατερίνα δεν είχε δουλέψει ποτέ και, λογικά, η συνεργασία τους δεν μπορούσε να έχει τύχη. Υπάρχουν όμως και άλλα. Το πρωί της 30ής Αυγούστου η Ελληνίδα επικοντίστρια ζήτησε τη βοήθεια του αρχηγού της αποστολής Δημήτρη Ευαγγελόπουλου για να μεταφερθούν τα κοντάρια της στο αεροδρόμιο του Πεκίνου.

Ηθελε τη βοήθειά του πριν αναχωρήσει για τη Ζυρίχη, προκειμένου να είναι σίγουρη ότι αυτά (τα κοντάρια) θα έφταναν με ασφάλεια στον τομέα παράδοσής τους εν όψει του αυριανού Diamond League στην Ελβετία.

Η Στεφανίδη όμως δεν πήρε τη βοήθεια που ζήτησε, με τους ανθρώπους της ελληνικής αποστολής να της προτρέπουν να απευθυνθεί σε εθελοντές της διοργάνωσης! «Οι άνθρωποι ήταν χαμένοι. Εγώ είδα τον Ευαγγελόπουλο μόλις δύο φορές. Για να συναντήσεις κάποιον από τους υπευθύνους της ομάδας έπρεπε να πηγαίνεις στον χώρο καπνιστών, εκεί μαζεύονταν όλοι» έλεγε χαρακτηριστικά η Στεφανίδη, υποστηρίζοντας ότι ο αρχηγός της αποστολής τής έλεγε να τη βοηθούσε η συναθλήτριά της Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, ενώ αποκάλυψε πως ο προπονητής της Μπελιμπασάκη ήταν εκείνος που προθυμοποιήθηκε για να βάλει ένα… χεράκι στο «φόρτωμα» των κονταριών. «Οταν ζήτησα από τον Ευαγγελόπουλο να έρθει κάποιος να με βοηθήσει, μου είπε ένα πολύ ξεκάθαρο “όχι” και μου πρότεινε να πω στην Αναγνωστοπούλου να έρθει μαζί μου, να πω στην αθλήτρια δηλαδή να ξυπνήσει το πρωί της μέρας που θα ταξιδέψουν οι ίδιοι, τα μεσάνυχτα, για να έρθει να με βοηθήσει σε κάτι που είναι δικιά τους ευθύνη. Και μετά με έβαλαν να ψάχνω στους εθελοντές να βρω κάποιους να έρθουν στο αεροδρόμιο μαζί μου» πρόσθεσε οργισμένη η σπουδαία αθλήτρια.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΕΟ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...