Υψηλών προδιαγραφών υποδοχή για τα Star και Mr GS Hellas

Στα πλαίσια προώθησης του διαγωνισμού STAR KAI MR GS HELLAS 2015, ο διοργανωτής τους, κ.Γιώργος Κούβαρης επέλεξε ως τελευταίο σταθμό την Ζάκυνθο, για να φωτογραφήσει τις καλλονές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Μις Υφήλιος Τουρισμός αλλά και σε αρκετούς ακόμα παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς, των οποίων έχει τα δικαιώματα. Εκεί συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του νησιού, κ.Παύλο Κολοκοτσά, ο οποίος τον υποδέχθηκε, τηρώντας το πρωτόκολλο φιλοξενίας σε υψηλές προδιαγράφες. Συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν την Ζάκυνθο, αλλά πρώτο τους θέμα ήταν ο Τουρισμός. Μέτα το πέρας της συζητήσης τους αφέθηκε ανοιχτό το ενδεχόμενο του χρόνου τα STAR KAI MR GS HELLAS 2016 , να υλοποιηθούν στην Ζάκυνθο.

Ο κ.Κούβαρης δήλωσε στην Espresso τα εξής: << Θεωρώ ότι η Ζάκυνθος είναι από τα ωραιότερα νησιά που διαθέτουμε ως χώρα και αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που δεχθήκαμε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Δημάρχου Ζακύνθου, να φωτογραφηθούν εδώ οι καλλονές μας, που θα μας εκπροσωπήσουν στο εξωτερικό και θα προβάλλουν τις ομορφιές της Ελλάδας και τον Τουρισμό μας. Ο κ. Κολοκοτσάς έχοντας διατελέσει στρατηγός του Ελληνικού στρατού, πιστεύω πως είναι ο ιδανικότερος Δήμαρχος που θα μπορούσε να έχει το νησί, αφού έχει ως <<όπλα>> την ευγένεια, την μαχητικότητα και κυρίως την γνώση του διοικείν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παράγοντες του νησιού που συντελούν στην άρτια προώθηση του Τουρισμού τόσο εντός του νησιού όσο και εκτός συνόρων, άνθρωποι με υψηλά ιδεώδη όπως είναι οι κύριοι Θεοδόσης και Βουτυράκος, που με τον στόλο που διαθέτουν πράττουν τα καλύτερα για τους επισκέπτες. Ειδικό ευχαριστώ κι τελειώνω στους κυρίους Θωμόπουλο και Νικολουδάκη για την υπέροχη φιλοξενεία μέσα από τα υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχεία τους fiore levanter villas και eleon grand resort αντίστοιχα.>>

Υ.Γ Η φωτογράφηση των κοριτσιών: 2nd STAR GS HELLAS 2015 Μπρέντα Ιακούνινα, MISS YOUNG GS HELLAS 2015 Αλεξάνδρα Χουδρά και της MISS BODY GS HELLAS 2015 Άννα Χουντάλα έγινε στο CASA PLAYA στο Βασιλικό Ζακύνθου.

 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ