Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Στις πίστες του χειμώνα

Σε ποια νυχτερινά κέντρα θα τραγουδήσουν φέτος οι σταρ του ελληνικού πενταγράμμου

Σε ποια νυχτερινά κέντρα θα τραγουδήσουν φέτος οι σταρ του ελληνικού πενταγράμμου

Πολύ νερό στο κρασί τους θα κληθούν να ρίξουν φέτος τα πρώτα ονόματα του τραγουδιού αλλά και οι επιχειρηματίες των νυχτερινών κέντρων. Οι μεν σταρ του ελληνικού πενταγράμμου θα δουν την «ταρίφα» τους να πέφτει θεαματικά, ακόμη και στο 50%, όπως τόνισαν στην «Espresso» άνθρωποι του χώρου, οι δε υπεύθυνοι των κέντρων θα πρέπει να ρίξουν τις τιμές στις φιάλες και στις υπηρεσίες τους στα επίπεδα που επιτρέπουν τα capital controls.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο χάρτης της αθηναϊκής νυχτερινής διασκέδασης έχει αρχίσει ήδη να διαμορφώνεται και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τα μαγαζιά θα δουλεύουν κυρίως Παρασκευή και Σάββατο, ενώ σχεδόν όλα τα «σχήματα» αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος Νοεμβρίου. Ετσι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κλασικός λαϊκός Βασίλης Καρράς θα συνεργαστεί με τον εκκεντρικό Γιώργο Μαζωνάκη στο Εναστρον. Στο Frangelico γεννιέται μια συνεργασία που συζητιόταν εδώ και πολύ καιρό. Ο Χρήστος Μενιδιάτης αναμένεται να βρεθεί μαζί με τον Αντύπα, ανταλλάσσοντας με αυτόν τον τρόπο το κοινό τους.

Ο συνθέτης και ερμηνευτής τραγουδιών Γιώργος Σαμπάνης θα εναλλάσσει τα σουξέ του στην ίδια σκηνή με τις Μέλιsses στο ACRO, ενώ σε πολύ γνωστό κέντρο της Ιεράς οδού θα συμπράξουν καλλιτεχνικά η Ελένη Βιτάλη και η Μελίνα Ασλανίδου. Από την άλλη μεριά, ο Πάνος Κιάμος θα ανοίξει ξανά έναν προσφιλή του χώρο, το Club 22, μαζί με την όμορφη Στέλλα Καλλή. Στο γνώριμο σε εκείνην VOX η Νατάσα Θεοδωρίδου θα παρουσιάσει το λαϊκό πρόγραμμα στο οποίο ειδικεύεται. Ο Νίκος Βέρτης θα προτιμήσει την ασφάλεια που του δίνει το Κέντρο Αθηνών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πάντως και ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τραγούδι μετά τις θεατρικές του απόπειρες. Λέγεται δε ότι θα τον φιλοξενήσει ένας νέος χώρος στην Πειραιώς.

4erq324traw 1

Σε κάτι νέο θα δούμε τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος σε συνεργασία πάντα με τον επιχειρηματία Γιάννη Παπαθεοχάρη έχει στα σκαριά κάτι πρωτότυπο. Ο τραγουδιστής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον συνθέτη και δεξιοτέχνη στο μπουζούκι Χρήστο Νικολόπουλο, με σκοπό να σταθούν μαζί σε ένα μεγάλο λαϊκό πάλκο. Εκεί όπου θα ακουστούν τα πιο σπουδαία τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου. Μαζί τους θα είναι και η Πίτσα Παπαδοπούλου. Φωτιά θα βάλει στη διασκέδαση και η καλλιτεχνική σύμπραξη δύο γοητευτικών τραγουδιστών. Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι έτοιμος να δώσει τα χέρια με τον Χρήστο Χολίδη, ώστε να αναλάβουν το πρόγραμμα του Fever.

Η εκρηκτική Πάολα καλεί στο Teatro την Ελένη Φουρέιρα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό και όπως φαίνεται, το «σχήμα» θα αποτελέσει ένα από τα δυνατότερα του χειμώνα. Ο καλλιτέχνης των σουξέ Παντελής Παντελίδης θα ανεβεί τον Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη Δέσποινα Βανδή για να διασκεδάσουν τους γλεντζέδες του Βορρά. Τέλος, συζητείται έντονα η καλλιτεχνική συνεργασία της Αννας Βίσση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τον χειμώνα στην Αθήνα, μετά τη μίνι κοινή περιοδεία τους σε Λεμεσό, Λάρνακα, Λευκωσία, η οποία πραγματοποιείται αυτές της ημέρες στο νησί της Αφροδίτης. Θα διαρκέσει έως και την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ μέρος των εσόδων της θα δοθεί στον Ερυθρό Σταυρό Κύπρου.

Μουσικές σκηνές

Εκπλήξεις κρύβονται και στις μουσικές σκηνές. Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα ενώσουν το ταμπεραμέντο τους στην Ακτή Πειραιώς. Στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο επιστρέφουν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Φοίβος Δεληβοριάς, ενώ από το Passport θα περάσουν ο Πάνος Μουζουράκης, οι Χαΐνηδες αλλά και η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η Ανοδος θα φιλοξενήσει την ομάδα Αγαμοι Θύται, ενώ στον Σταυρό του Νότου θα συγκεντρωθεί η αφρόκρεμα του έντεχνου τραγουδιού. Φωτεινή Βελεσιώτου, Σωκράτης Μάλαμας, Μίλτος Πασχαλίδης, Δημήτρης Ζερβουδάκης, Πάνος Κατσιμίχας, Κίτρινα Ποδήλατα θα παρουσιάζουν εναλλάξ τις προσωπικές επιτυχίες τους -και όχι μόνο- στο στέκι του Νέου Κόσμου. Τέλος, στον Σταυρό του Νότου Plus θα απολαύσουμε την Ελλη Πασπαλά και τον Vassiliko, ενώ τις Παρασκευές του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου ο Χριστόφορος Ζαραλίκος θα παρουσιάζει τη νέα του stand up comedy.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...