Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Και βίντεο από την κόλαση στη Μύκονο

Την Πέμπτη απολογείται ο νεαρός σεκιουριτάς που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 31χρονου Κύπριου στο γνωστό beach bar της Μυκόνου

Περίμενε να περάσει το χρονικό όριο του αυτοφώρου και μετά παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ο 25χρονος φερόμενος ως δράστης του σοβαρού τραυματισμού του 31χρονου Βαγγέλη Πέππου το βράδυ της Κυριακής στο διάσημο κλαμπ Super Paradise, όπου διασκέδαζε μαζί με τη σύζυγό του!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΝΔΡΕΑ ΑΞΙΩΤΗ 

Ο νεαρός υπάλληλος εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας η οποία ανήκει σε γνωστό πυγμάχο αφέθηκε ελεύθερος, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα για βαριές σωματικές βλάβες. Ωστόσο θα απολογηθεί την Πέμπτη για να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για τον άγριο ξυλοδαρμό που συγκλόνισε την κοινωνία του νησιού των ανέμων. Ο 25χρονος σεκιουριτάς εργάζεται τα τελευταία έξι χρόνια στο Super Paradise. Μάλιστα το βράδυ της Κυριακής ήταν το τελευταίο του στο κλαμπ, αφού είχε κλείσει αεροπορικό εισιτήριο για να επιστρέψει τη Δευτέρα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη!

«Αυτήν τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι να πάνε όλα καλά με την υγεία του τραυματία και να έχει γρήγορη ανάρρωση. Το μυαλό του πελάτη μου είναι συνεχώς κοντά του και είναι συγκλονισμένος» ανέφερε στην «Espresso» ο δικηγόρος Κίμων Ευαγγελάτος, που εκπροσωπεί τον 25χρονο και συμπλήρωσε: «Η αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της Κυριακής θα φανεί σύντομα, όταν έρθει η ώρα. Ο πελάτης μου δεν είναι μπράβος! Είναι ένα παιδί 25 ετών που εργάζεται τίμια και δεν έχει απασχολήσει ποτέ με τις πράξεις του».

Την ίδια στιγμή τον δικό της γολγοθά βιώνει η σύζυγος του Βαγγέλη Πέππου Αφροδίτη Κλεάνθους, που έφθασε χτες το πρωί στην Αθήνα από τη Μύκονο για να βρεθεί στο πλευρό του άντρα της. «Ζω έναν εφιάλτη που δεν είχα φανταστεί ποτέ ούτε στα χειρότερα όνειρά μου» δήλωσε στην «Espresso» και συνέχισε συγκλονισμένη: «Είδα από κοντά τον Βαγγέλη, τον άγγιξα και του μίλησα. Ενιωσα πως με άκουγε, πως με καταλάβαινε, αν και βρίσκεται σε κώμα. Είναι σαν να κοιμάται. Δεν έχει εξωτερικά τραύματα».

Περιπέτεια

«Η ζημιά στο κεφάλι είναι εσωτερική και δεν φαίνεται. Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι σε απόγνωση. Το παιδί μας τον αναζητά συνέχεια, του έχει μεγάλη αδυναμία. Τώρα το κρατάει η μητέρα μου στη Μύκονο, cewrtsert 1αλλά πλέον σκέφτομαι σοβαρά, όταν με το καλό τελειώσει αυτή περιπέτεια, να το φέρω στην Αθήνα και να μη γυρίσουμε ποτέ ξανά στη Μύκονο. Δεν ξέρω αν μπορώ να επιστρέψω ξανά εκεί με την οικογένειά μου».

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και βίντεο από το βράδυ του σοβαρού τραυματισμού έξω από το Super Paradise, ενώ αναμένεται να γίνει και ιατροδικαστική εξέταση στον 31χρονο Κύπριο τραυματία για να διαπιστωθεί πώς προκλήθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Β. Πέππος

Εξαιρετικά κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας του 31χρονου Βαγγέλη Πέππου, που νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου. Πηγές από το νοσοκομείο τονίζουν ότι οι επόμενες μέρες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την πορεία της υγείας του, καθώς ο άτυχος Κύπριος εξακολουθεί να είναι σε κώμα, ενώ καθημερινά υποβάλλεται σε νέες εξετάσεις.

«Οι γιατροί μου είπαν πως σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν υπάρξει γρήγορη βελτίωση, ο Βαγγέλης δεν θα βγει σύντομα από το νοσοκομείο και θα χρειαστεί να παραμείνει σε νοσηλεία για να παρακολουθείται συνεχώς από τους γιατρούς» ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγός του Αφροδίτη Κλεάνθους, που βρίσκεται στο πλευρό του στο Θριάσιο.

13.09 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...