Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα επικρατήσει αναστάτωση στις φιλικές σχέσεις σας αν βιαστείτε να πάρετε θέση προτού ολοκληρώσουν οι άλλοι την άποψή τους, γιατί…

ΚΡΙΟΣ: Οι δυναμικές ενέργειές σας θα εντυπωσιάσουν τους συνεργάτες σας. Μην προβείτε σε ξεκαθαρίσματα σχέσεων εφόσον δεν είστε απολύτως βέβαιοι για τις αποφάσεις σας. Το παραμικρό λάθος ίσως σας στοιχίσει μια σχέση χωρίς δεύτερη ευκαιρία να επανορθώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανεβάζοντας τις μετοχές του ονόματός σας στην αγορά της εργασίας, θα διαπιστώσετε ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Μπορεί να προκύψουν απρόοπτα που θα σας αιφνιδιάσουν, ωστόσο θα είναι κατά κανόνα ευχάριστα και θα αφορούν κυρίως τον συναισθηματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα επικρατήσει αναστάτωση στις φιλικές σχέσεις σας αν βιαστείτε να πάρετε θέση προτού ολοκληρώσουν οι άλλοι την άποψή τους, γιατί έχετε την τάση να θυμώνετε για λάθη και παρατυπίες που αφορούν τρίτους. Με αυτοσυγκράτηση θα καταφέρετε πολλά και κυρίως δεν θα κινδυνέψουν οι φιλίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισως χρειαστεί να διακόψετε κάποια επαγγελματική σχέση, καθώς θα αποκαλυφθεί μια συνωμοσία σε βάρος σας. Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχική ισορροπία σας, γιατί διανύετε μια περίοδο κατά την οποία έχετε ανάγκη από επικοινωνία και να διαμορφώσετε το κλίμα υπέρ σας.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε να ξυπνήσουν αισθήματα εγωισμού και κτητικότητας στην προσπάθειά σας να νιώσετε σιγουριά. Πάρτε στα σοβαρά την υγεία σας, την οποία έχετε παραμελήσει τα τελευταία χρόνια. Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και προσέξτε την υπερκόπωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε χρώμα στην καθημερινότητά σας και κάντε τις δοκιμές που χρειάζονται για να φτάσετε στο σημείο να κατανοείτε τους άλλους. Δείξτε την απαιτούμενη προσοχή προκειμένου να μην υπάρξουν ανατροπές στις προσωπικές σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Η σύμπνοια επιτυγχάνεται μόνο με φιλική και ειρηνική προσέγγιση, γι’ αυτό ενισχύστε την εμπιστοσύνη σας στους άλλους, γιατί, αν έχει χαθεί ή λιγοστέψει, δεν μπορεί να γίνει τίποτα και στην ουσία αυτό είναι το ζητούμενό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε τους απαραίτητους συμβιβασμούς για να προχωρήσουν καλύτερα οι υποθέσεις σας. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν. Μια καινούργια εποχή αρχίζει για να ξεπεράσετε με επιτυχία τους προβληματισμούς σας χωρίς να ανακόψετε την επαγγελματική πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα προκληθεί νευρικότητα, γι’ αυτό θα πρέπει να μη βιάζεστε να πείτε ή να κάνετε πράγματα. Παραμείνετε οργανωμένοι και μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας να σας κάνει επιθετικούς και απόλυτους με ανθρώπους που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε και σας ενδιαφέρει η παρουσία τους και στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μεγαλώνουν οι ευαισθησίες σας και επηρεάζετε το νευρικό σας σύστημα. Θα σας είναι αρκετά δύσκολο να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας, καθώς θα έχετε πολλές πιέσεις από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και από τον εργασιακό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων θα εκτιμηθεί από τον περίγυρό σας. Μπορείτε να πετύχετε αναγέννηση στα σχέδιά σας και στο χέρι σας είναι να μπορέσετε να τα πάτε καλά και να ξεπεράσετε κακοτοπιές που είναι συνέπεια της γενικής κατάστασης και όχι κάποιας ατυχίας.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να είστε διπλωμάτες με έναν συνεργάτη που θέλει να περάσει τις απόψεις του. Επιχειρήστε να βάλετε μπροστά τα επαγγελματικά σας σχέδια και επεκταθείτε με καινούργιες συνεργασίες. Διατηρήστε τις ισορροπίες που χρειάζονται και μην ξεφύγετε από τα όρια.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....