Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

«Σούπα» με Hermès, τρέσες, Van Cleef και ψηλοτάκουνα

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟ DEBATE • Την ώρα που στην Ερμού χιλιάδες χόρευαν ικαριώτικο

Μπορεί το debate από πλευράς πολιτικού ενδιαφέροντος και ζωηράδας στους διαλόγους να χαρακτηρίστηκε «σούπα» και το διαδίκτυο να πήρε φωτιά από tweets που του απένειμαν το… Οσκαρ υπνηλίας, ωστόσο οι πέντε πρωταγωνίστριές του (τέσσερις παρουσιάστριες και μία πολιτική αρχηγός) είχαν τόση λάμψη ώστε να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μάθημα στιλ από την Ολγα Τρέμη, η οποία εμφανίστηκε φορώντας μαύρο σακάκι με λευκούς κύκλους από ελαστικό σκληρό ύφασμα, κορμάκι με λαμπερές λεπτομέρειες στο μπούστο, δερμάτινη ζώνη, μαύρη στενή φούστα και ίδιο χρώμα γόβες, κάνοντας μία to the point εμφάνιση για την περίσταση. Το Van Cleef στον λαιμό, το χρυσό ρολόι στο χέρι και το δαχτυλίδι με τα διαμάντια στον δείκτη έδωσαν μια πινελιά απλής πολυτέλειας. Οταν μάλιστα φόρεσε και τα ασπρόμαυρα γυαλιά με τα γεωμετρικά σχήματα, ολοκλήρωσε το παζλ του στιλ. Μαζί της εκτός από την μπεζ τσάντα της κρατούσε και άλλη μία, από μαύρο ύφασμα, που έγραφε «newspaper».

Πάντως πολλά έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα για το ανανεωμένο look στα μαλλιά της, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την ειδική στις… τρίχες. «Η Τρέμη δεν φοράει καν τρέσα, φοράει αόρατο εξτένσιον, μη σας πω ότι φοράει και tape. Ξέρω τι λέω, σ’ αυτό είμαι μανούλα» έγραψε στο twitter η Κατερίνα Καινούργιου που αν ειδικεύεται σε κάτι, αυτό είναι οι… τρέσες.

Πρωτότυπη επιλογή

H Μάρα Ζαχαρέα αδικήθηκε από τον φακό. Το πράσινο πλισέ φουστάνι της ήταν πρωτότυπη επιλογή, αλλά είναι γνωστό πως η πλέξη (γιατί το φόρεμα ήταν πλεκτό) δίνει «όγκο» στην κάμερα. Ηταν ωστόσο σωστά συνδυασμένο με γόβες και τσάντα σε «ήσυχο» ταμπά χρώμα. Βέβαια εκεί που το παράκανε ήταν στο κονσίλερ, αφού είχε διαφορά από το υπόλοιπο make up.

Η Σία Κοσιώνη επέλεξε τη λύση του ταγέρ σε λευκό χρώμα, με το σακάκι να θυμίζει πολύ τα αντίστοιχα -κλασικά- του οίκου Σανέλ. Το συνδύασε με μαύρες γόβες, ανοιχτές στο πίσω μέρος, ενώ κρατούσε μεγάλη τσάντα Hermes σε μοβ χρώμα. Επίσης εξακολουθεί να διατηρεί το ξανθό πλατινέ στα μαλλιά, αλλά και την κουπ καρέ. Να σημειωθεί πάντως πως η υπεύθυνη Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Πηνελόπη Γαβρά φορούσε ίδιες γόβες με τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.

Η Μαρία Χούκλη προτίμησε μια πιο συντηρητική εμφάνιση, με φαρδιά παντελόνα και δαντελένια off white τουνίκ που «έγραφε» ωραία στον φακό. Και οι τέσσερις κυρίες ήρθαν έτοιμες, μακιγιαρισμένες και χτενισμένες, και δεν χρειάστηκαν τη φροντίδα των αισθητικών της ΕΡΤ.

r234r3w4 4Οσο για τη Φώφη Γεννηματά; Αν και έκανε μια απλή εμφάνιση με λευκό σακάκι και μαύρο boby (χωρίς κάτι το ιδιαίτερο), ήταν υπερβολική στο μακιγιάζ της, αφού το έντονο smoky στα μάτια την αγρίευε, την αποσυντόνιζε -εξ ου και η λανθασμένη τοποθέτηση στην κάμερα- και σίγουρα δεν ήταν η πιο σωστή επιλογή για την τηλεμαχία με τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων.

Ενα ποτό για χαλάρωση

Μετά το τέλος του ντιμπέιτ ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης είχε φροντίσει ώστε οι δημοσιογράφοι να πιουν το ποτό τους και να χαλαρώσουν. Η Ολγα Τρέμη παρήγγειλε βότκα, οι συνάδελφοί της τζιν με τόνικ και ουίσκι. Μάλιστα η παρουσιάστρια του Mega τσίμπησε και τα αμυγδαλάκια της, αγκάλιαζε και μιλούσε χαρούμενα με τις συναδέλφους της -περισσότερο με τη Μαρία Χούκλη-, ενώ απαντούσε συνέχεια σε κλήσεις στο κινητό της. Κάποια στιγμή προέτρεψε τους δημοσιογράφους να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους. Η Σία Κοσιώνη αποχώρησε πρώτη από το τραπέζι για να βγει live στον ΣΚΑΪ έξω από το Ραδιομέγαρο, ενώ την ακολούθησε η Τρέμη, ώστε να συνδεθεί «ζωντανά» με το Mega.

Το είδαν επτά στους δέκα

Επτά στους δέκα Eλληνες παρακολούθησαν προχθές το βράδυ το διακαναλικό «άχρωμο και άοσμο», όπως χαρακτηρίστηκε από την πλειονότητα, ντιμπέιτ, που ξεκίνησε στις 21.15 και ολοκληρώθηκε στις 00.15. Βέβαια και να ήθελε κάποιος να δει κάτι άλλο, η μόνη επιλογή του ήταν η βουλγαρική ταινία «Πίσσα», με αισθησιακό περιεχόμενο, που προβλήθηκε στην ΕΡΤ2 (με τηλεθέαση μόλις 2,7%). Νικήτρια στη μάχη του τηλεβαρόμετρου αναδείχτηκε η ΕΡΤ1 -έδινε εικόνα και στα υπόλοιπα κανάλια- με 22,5% στο γενικό σύνολο και 20% στα νεανικά κοινά. Ακολούθησαν το Mega με 14,2% (και 12,7%), ο ΣΚΑΪ με 10% (και 7,8%), ο Alpha με 9,5% (και 11,2%), το Star με 8,2% (και 9%) και ο ΑΝΤ1 με 4,7% (και 6,3%), ενώ το E TV τερμάτισε στην τελευταία θέση με 1,2% στο γενικό σύνολο (και 1,1% στις ηλικίες 15-44). Αριθμός ρεκόρ καταγράφηκε ωστόσο στα social media, με 125.000 αναφορές στο επίσημο hashtag της ΕΡΤ για την τηλεμαχία, #ERTdebate2015.

Εκλεισαν την τηλεόραση και βγήκαν στην Ερμού να χορέψουν

Εκλεισαν τις τηλεοράσεις τους και άνοιξαν τον χορό, στο ικαριώτικο γλέντι που στήθηκε στην πλατεία Καπνικαρέας! Περισσότεροι από χίλιοι Αθηναίοι κατέκλυσαν τον πιο εμπορικό πεζόδρομο της πόλης και χόρευαν επί έξι ώρες r234r3w4 10νησιώτικα τραγούδια από τους Μιουζίκαρους, με τον γνωστό βιολιστή Νίκο Φάκαρο, τον Τάσο Αντωνίου και τον Δημήτρη Ρέντα να ανεβάζουν το κέφι.

Το γλυκό αεράκι της βραδιάς ταξίδεψε τις αιγαιοπελαγίτικες νότες από το μουσικό καφενείο της Ερμού στις κοντινές γειτονιές του κέντρου και λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα, οπότε ξεκίνησε το γλέντι, η πλατεία και τα γύρω στενά είχαν φρακάρει από άτομα νεαρής ηλικίας που άρχισαν τους ικαριώτικους κυκλωτικούς χορούς και σταμάτησαν λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ, λόγω του ωραρίου κοινής ησυχίας.

«Μείναμε έκπληκτοι με τον κόσμο. Ολοι μαζί, σαν μια μεγάλη παρέα, εκατοντάδες άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους πιάστηκαν χέρι χέρι και χόρευαν με κέφι επί ώρες» λέει στην «Εspresso» ο Νίκος Φάκαρος και συμπληρώνει: «Δεν περιμέναμε τόσο κόσμο! Σκεφτόμασταν πως το ντιμπέιτ, όπως και οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, είναι ανασταλτικός παράγοντας για τέτοιες εκδηλώσεις. Ομως διαψευστήκαμε όλοι. Να φανταστείτε πως στο μαγαζί δεν έμεινε ούτε ψίχουλο. Ούτε μπουκάλι νερό. Ακόμα και τα άδεια καφάσια προσφέρονταν στον κόσμο για να ξεκουραστεί από την ορθοστασία και τον χορό».

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΤ TV;

«Φοβήθηκαν ότι θα στείλω τον αδερφό μου, τον “γερόλυκο” της δημοσιογραφίας, τον Σπύρο Καρατζαφέρη, στην τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, γι’ αυτό δεν θέλησαν το ΑΡΤ στη διαδικασία, αν και r234r3w4 1έχει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας. Ετσι είδαμε μια “σούπα”, ένα πλαδαρό ντιμπέιτ, όπου οι δημοσιογράφοι έκαναν τις ίδιες ερωτήσεις. Πιστεύω δε πως κάποιος από τους αρχηγούς πρέπει να ήξερε τις ερωτήσεις, γιατί μου φάνηκε και λίγο στημένο το όλο πράγμα».

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε στην «Espresso» και τα είπε έξω απ’ τα δόντια. Με καταγγελία του προς τη διακομματική επιτροπή αλλά και την ΕΡΤ, ακόμη αναρωτιέται για ποιο λόγο ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΡΤ, ο οποίος κατέχει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, αφού είναι μέσα στο πακέτο της DIGEA και πληρώνει αδρά, δεν έλαβε μέρος στην τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών.

«Απευθύνθηκα στην ΕΡΤ. Η κρατική τηλεόραση τα ρίχνει στη διακομματική και η διακομματική στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Δεν ξέρω τι θα κάνουν στο επόμενο ντιμπέιτ των δύο πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα. Αν μας αποκλείσουν και πάλι, θα είναι μεγάλη πρόκληση. Τους καλώ να τηρήσουν τη δεοντολογία. Το κανάλι Ε, παραδείγματος χάριν, πήρε μέρος, γιατί είχε την άδεια από το 902 του ΚΚΕ. Εγώ ήδη ενημερώνω τους τηλεθεατές του ΑΡΤ για την απαράδεκτη απουσία μας με αλλεπάλληλα κρόουλ» συμπλήρωσε.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

13.09 

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...