Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ξαφνικές εναλλαγές στο κλίμα και στην έκβαση των υποθέσεών σας επιβάλλουν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να…

ΚΡΙΟΣ: Η βοήθεια τρίτων προσώπων θα φέρει εξελίξεις στις συναλλαγές σας, αλλά αναπόφευκτα θα προβληματιστείτε για τα συναισθηματικά σας. Μην εγκαταλείπετε ό,τι σας δίνει χαρά και είναι σημαντικό για εσάς. Για να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις φανείτε δυναμικοί και εργατικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις ή οι διαφωνίες σε ζωτικούς τομείς της ζωής σας. Αποφύγετε να αρχίσετε κάτι σημαντικό, καθώς απαιτείται προσοχή στις κινήσεις σας. Για να μη χάσετε αυτούς που αγαπάτε πρέπει να εκφράζετε την αγάπη σας σε καθημερινή βάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε τρόπους να αμυνθείτε στα δύσκολα εξωτερικά γεγονότα που συμβαίνουν, γιατί μόνο έτσι θα βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρούεστε και να αναλώνεστε με ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν και σας ταράζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νέοι στόχοι και νέες γνωριμίες κάνουν την εμφάνισή τους στον ορίζοντα. Οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες, ενώ είναι πολύ πιθανόν να εντυπωσιαστείτε σε ερωτικό επίπεδο. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται για να ξεπεράσετε τις διακυμάνσεις της καθημερινότητας.

ΛΕΩΝ: Να έχετε υπομονή στις καθυστερήσεις και να είστε προσεκτικοί στις όποιες κινήσεις σας. Εργασία, υγεία, αντοχές, σχέσεις αλλά και οικονομικά θέματα θα είναι στο στόχαστρο και θα προκαλέσουν ένα κομφούζιο. Προτιμήστε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ξαφνικές εναλλαγές στο κλίμα και στην έκβαση των υποθέσεών σας επιβάλλουν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πτοηθείτε από τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Διοχετεύστε την υπερένταση στον ερωτικό τομέα σας και περάστε ένα υπέροχο βράδυ.

ΖΥΓΟΣ: Τα πράγματα θα προχωρούν, αλλά η καθημερινότητά σας θα είναι επεισοδιακή, καθώς υποσχέσεις που είχατε πάρει από τρίτους και στηριζόσασταν σε αυτές θα αποδειχθούν ψεύτικες. Επιβάλλεται να διεκδικήσετε ό,τι σας ανήκει και να μάθετε να μη χαρίζετε τίποτα σε κανέναν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν θέλετε πραγματικά να αποφύγετε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, φροντίστε να βρείτε λύσεις, έστω κι αν θα είναι πρόχειρες. Η αναζωπύρωση κάποιων ξεχασμένων υποθέσεων θα σας αναστατώσει. Ξεπεράστε ό,τι σας ταλαιπώρησε αρκετά στο παρελθόν για να αναζωογονηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να προκύψει κάποιο γεγονός που θα σας στενοχωρήσει, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι σοβαρό στη ζωή σας αυτό το διάστημα. Είναι τελείως λανθασμένο το να εμπιστεύεστε άτομα που στο παρελθόν σάς έχουν προδώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη, γι’ αυτό χρειάζεται να είστε προσεκτικοί για να μην κάνετε λάθη στα προσωπικά ή στα οικονομικά θέματά σας, που σας δυσκολεύουν. Κρατήστε αποθέματα δυνάμεων και μην τις εξαντλείτε όλες στα επαγγελματικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε συμβόλαια, συζητήσεις και συνεργασίες που θα σας προτείνουν, και μην υπογράψετε ή συμφωνήσετε, αν πρώτα δεν είστε βέβαιοι ότι κάνετε τη σωστή κίνηση. Μην επιστρέφετε σε θέματα του παρελθόντος που ήδη τα έχετε εξαντλήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην ανησυχείτε αν κρίνετε ότι πρέπει να αρνηθείτε μια πρόταση ή αν χρειαστεί να ματαιώσετε κάποιο από τα σχέδιά σας. Κάθε εμπόδιο είναι για καλό και θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες. Επιτρέψτε στην αισιοδοξία να κυριαρχήσει και να πρωταγωνιστήσει στη καθημερινότητά σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...