Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον κολλητό του πατέρα του «Χάνιμπαλ»

Και επισήμως καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της 4χρονης Αννυ στο διαμέρισμα-σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα τον περασμένο Απρίλιο είναι ο Νικολάι

Και επισήμως καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της 4χρονης Αννυ στο διαμέρισμα-σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα τον περασμένο Απρίλιο είναι ο Νικολάι (ή Νίκι), ο μέχρι πρότινος μάρτυρας-κλειδί στην ειδεχθή υπόθεση και φίλος του προφυλακισμένου πατέρα-Χάνιμπαλ

Επειτα από εξονυχιστική μελέτη των στοιχείων της δικογραφίας και με προσεκτικά βήματα οι ελληνικές δικαστικές Αρχές προχώρησαν στην έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης σε βάρος του Νασίφ Αχμέντοφ, γνωστού ως Νίκι, καθιστώντας τον πλέον κατηγορούμενο για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, την εμπλοκή του στον τραγικό θάνατο της Αννυ και στον τεμαχισμό του πτώματός της προκειμένου να εξαφανιστεί κάθε ίχνος ενοχής «συνομολόγησαν» αφενός τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών στα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο υπόγειο, αφετέρου οι αντιφάσεις και τα κενά στα οποία φέρεται ότι υπέπεσε ο Νικολάι απαντώντας στο αναλυτικό ερωτηματολόγιο που του είχε αποστείλει η 10η τακτική ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση.

Οι ενδείξεις

Οπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», από τα ευρήματα που εξετάστηκαν στα εργαστήρια προκύπτουν σαφείς ενδείξεις για την παρουσία του Νικολάι στο υπόγειο διαμέρισμα την επίμαχη ημέρα, καθώς γενετικό υλικό του εντοπίστηκε σε αντικείμενα που φέρεται ότι χρησιμοποιήθηκαν κατά την εξαφάνιση του πτώματος. Μεταξύ αυτών, αποτύπωμά του βρέθηκε σε μπουκάλι ισχυρού καθαριστικού που ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε για να φύγει το αίμα του άτυχου κοριτσιού από τοίχους, πάτωμα και έπιπλα.

Την ίδια ώρα οι απαντήσεις του Νικολάι που… άργησαν αλλά έφτασαν και βρίσκονται πλέον στα χέρια της δικαστικής λειτουργού βρίθουν από αντιφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται ότι υπέπεσε (σ.σ.: καταθέτοντας ως μάρτυρας) σε ανακολουθίες αναφορικά με τον χρόνο κατά τον οποίο βρέθηκε στο διαμέρισμα αλλά και με το πότε ο 27χρονος Σάββας (Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ), πατέρας της Αννυ, του αποκάλυψε πως το παιδί ήταν νεκρό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, σε αντίθεση με την κατάθεση που είχε δώσει προανακριτικά στις Αρχές στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, στην οποία ανέφερε πως ο Σάββας μάλωνε και κακομεταχειριζόταν το παιδί, στις νέες απαντήσεις του υποστηρίζει πως δεν ήταν επιθετικός με την Αννυ. Φέρεται ακόμη ότι παραδέχεται πως ο πατέρας της 4χρονης βρισκόταν μονίμως σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών!

Το νέο «στοίχημα» για τις Αρχές στην υπόθεση του φρικιαστικού εγκλήματος είναι πλέον ο εντοπισμός και η σύλληψη του Νικολάι προκειμένου να απολογηθεί για τη φερόμενη συμμετοχή του στο θρίλερ. Η διεύρυνση του κύκλου των κατηγορουμένων αλλά και η ερμηνεία των στοιχείων της δικογραφίας δρομολογούν συνταρακτικές εξελίξεις, φέρνοντας πιο κοντά στο φως την τραγική αλήθεια που κρύβει το σκοτεινό υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα.

ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....