Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τα καρτούν της Disney στο κρεβάτι

Ο Αντριου Ταρούσοφ αποκαλύπτει τη σέξι πλευρά των πρωταγωνιστριών των κινουμένων σχεδίων

Πολλοί κατηγορούν την Disney ότι οι πρωταγωνίστριές της γίνονται όλο και πιο σέξι με την πάροδο των χρόνων. Καλλιτέχνης από το Λος Αντζελες αποφάσισε να αποδείξει ότι μπορούν να γίνουν και… kinky.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο Αντριου Ταρούσοφ έκανε πραγματικότητα τη φαντασίωσή του να βγάλει τα ρούχα της Χιονάτης, της μικρής γοργόνας, της πεντάμορφης, της ωραίας κοιμωμένης και άλλων ηρωίδων, ώστε να αναδείξει τη σέξι πλευρά τους.

Ετσι η Μπελ από την «Πεντάμορφη και το τέρας» στις προσωπικές της στιγμές με το «τέρας» γίνεται αφέντρα. Φοράει κίτρινες γόβες-στιλέτο και προκλητικό φόρεμα του ίδιου χρώματος, και με το πόδι της πατάει το κεφάλι του «τέρατος» που έχει υποκλιθεί μπροστά της. Οπως κάθε «πριγκίπισσα» του σαδομαζοχισμού, κρατάει στο χέρι της το μαστίγιο.

Η Χιονάτη έχει πετάξει το γαλαζοκίτρινο φόρεμά της για να αποπλανήσει έναν από τους επτά νάνους. Κάθεται στο κρεβάτι φορώντας μόνο ένα σέξι μαύρο κορμάκι που τονίζει τις καμπύλες της και κατάμαυρες ζαρτιέρες, και χαμογελάει προκλητικά, ενώ ο νάνος προσπαθεί να καλύψει το γυμνό σώμα του με το σεντόνι.

Κάθε άλλο παρά κοιμισμένη είναι η πριγκίπισσα Αυγούλα από την «Ωραία Κοιμωμένη». Εχει καταλάβει ότι ο πρίγκιπας την πλησιάζει και κάνει ότι κοιμάται χαμογελώντας πονηρά στα κρυφά. Φρόντισε όμως να φορέσει ένα προκλητικό κορμάκι που τονίζει το στήθος και τα πόδια της για να τραβήξει το ενδιαφέρον του.

Από την άλλη, τίποτα δεν άφησε στη φαντασία η μικρή γοργόνα. Η Αριελ ποζάρει ολόγυμνη μέσα στο νερό επιδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της που με τόσο κόπο απέκτησε. Για καλή της τύχη, από τον ενθουσιασμό του ο κάβουρας πήδηξε έξω από το νερό καλύπτοντας το στήθος της.

Το ίδιο αποκαλυπτική είναι η Ραπουνζέλ από την ταινία «Μαλλιά Κουβάρια». Εχει ξαπλώσει νωχελικά στον καναπέ χωρίς να φοράει τίποτα. Μόνο τα μαγικά, κατάξανθα μαλλιά της καλύπτουν το γυμνό κορμί της, χωρίς όμως να μπορούν να κρύψουν την «άτακτη» διάθεση που εκπέμπει με το ύφος της.

Το βλέμμα

Ολο υπονοούμενα είναι το βλέμμα της πριγκίπισσας Γιασμίν από την ταινία «Αλαντίν», την ώρα που ξαπλώνει πάνω στον τίγρη Ράτζα φορώντας πολύ αποκαλυπτικά ρούχα. Τα ερωτήματα που έρχονται αυθόρμητα στο μυαλό είναι πού είναι ο Αλαντίν και γιατί έχει πάρει ο ύπνος τον τίγρη με ένα χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπό του;

Η Τιάνα έκανε τον Ναβίν τον πιο ευτυχισμένο βάτραχο στον κόσμο. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος» θέλησε να προβάλει το πιο δυνατό σημείο της. Σε αυτό τη βοήθησε το αεράκι που ανασηκώνει το φόρεμά της, την ώρα που είναι σκυμμένη για να φιλήσει τον βάτραχό της. Εννοείται ότι φοράει γόβες και ζαρτιέρες, αλλά ο καλλιτέχνης αφήνει την αμφιβολία αν φοράει στρινγκ ή θέλησε να υποδεχθεί τον πρίγκιπά της χωρίς εσώρουχο.

Με κίνδυνο να… λιώσει ο χιονάνθρωπος Ολαφ που τους κοιτάζει εκστασιασμένος, η Αννα και η Ελσα από το «Ψυχρά κι ανάποδα» ανέβασαν τη θερμοκρασία δείχνοντάς του την πίσω πλευρά τους. Με χαλαρή διάθεση, αλλά όχι λιγότερο προκλητική, η Τίνκερμπελ κάνει μπάνιο γυμνή μέσα σε ένα ποτήρι καφέ, ενώ η πριγκίπισσα Μερίντα από το «Brave» έχει μεταμορφωθεί σε σέξι θηλυκό με αβυσσαλέο ντεκολτέ, που ποζάρει πάνω σε χαλί αρκούδας.

Δείτε τις εικόνες: 

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...