Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ο προπονητής της Εθνικής τάε κβον ντο σε σπείρα ληστών

Ο 49χρονος Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος θεωρείται ο «εγκέφαλος» συμμορίας με μέλη τρεις Αλβανούς, η οποία είχε στο στόχαστρό της ηλικιωμένους και ενεπλάκη σε αιματηρή διάρρηξη

ghw4tgg3 2«Παγωμάρα» στον χώρο του αθλητισμού προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο προπονητής της εθνικής ομάδας εφήβων και νεανίδων τάε κβον ντο συνελήφθη και κατηγορείται για τη συμμετοχή του σε σπείρα ληστών (!), που είχε βάλει στο στόχαστρό της ηλικιωμένα άτομα, ενώ ενεπλάκη και σε μία αιματηρή ληστεία στην Πάτρα.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Ο 49χρονος προπονητής Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος, που είναι ταυτόχρονα αθλητής αλλά και διευθυντής του αθλητικού συλλόγου Αστραπή, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ληστείας και στη συνέχεια στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε 24ωρη προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί σήμερα. Οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν μετά τη ληστεία με τραυματισμό του 66χρονου Η.Μ. σε πολυκατοικία της Ακτής Δυμαίων τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν τρεις Αλβανοί ανέβηκαν στον πρώτο όροφο χρησιμοποιώντας πτυσσόμενη σκάλα και εισέβαλαν στο διαμέρισμά του.

Ο συνταξιούχος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και οι ληστές δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν με σιδερογροθιά για να τον κάνουν να σωπάσει! Ωστόσο η αντίσταση που προέβαλε ανάγκασε τους κακοποιούς να τραπούν σε φυγή. Το τραυματισμένο θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατάφεραν να εντοπίσουν ghw4tgg3 4άμεσα τους δράστες, στη συμβολή των οδών Βορείου Ηπείρου και Μαιζώνος, όπου είχαν αφήσει το αυτοκίνητο με το οποίο επιχειρούσαν να διαφύγουν, και τους συνέλαβαν. Στη διάρκεια της προανάκρισης οι αστυνομικοί εξέτασαν τις κλήσεις στα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων και από αυτές φέρεται ότι οδηγήθηκαν στον προπονητή.

Τους φιλοξενούσε

Οι τρεις Αλβανοί, ηλικίας 51, 33 και 23 ετών, ισχυρίστηκαν ότι ο 49χρονος τούς είχε φέρει από την Αθήνα στην Πάτρα, τους φιλοξενούσε στο σπίτι του και τους καθοδηγούσε για τη διάπραξη της ληστείας του 66χρονου, καθώς -όπως είπαν- ήξερε ότι έκρυβε στο σπίτι του πάνω από 200.000 ευρώ. Ακόμη, ισχυρίστηκαν ότι αυτός τούς μετέφερε με αυτοκίνητο στο σπίτι του συνταξιούχου και φύλαγε τσίλιες κατά τη διάρκεια της ληστείας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Κώστα Αντωνακόπουλο στο σπίτι του, απ’ όπου κατασχέθηκαν ένας ανιχνευτής μετάλλων με δύο βέργες ραβδοσκοπίας, για τον εντοπισμό χρυσαφικών, ρούχα και προσωπικά αντικείμενα των τριών Αλβανών, 20 ναρκωτικά χάπια και επτά κινητά.

Εναντίον των Αλβανών σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμμετείχαν και σε άλλες ληστείες, καθώς ο τρόπος δράσης τους είναι ίδιος με αυτόν που χρησιμοποίησαν άγνωστοι για να «χτυπήσουν» ένα διαμέρισμα στην οδό Λόντου την ghw4tgg3 1περασμένη Παρασκευή. Και τότε τρεις κακοποιοί είχαν ανέβει με τη χρήση σκάλας και είχαν εισβάλει στο διαμέρισμα ενός ηλικιωμένου. Με τον ίδιο τρόπο έγινε μία ακόμη ληστεία στο Αίγιο.

Αθλητές του οι Μουρούτσος και Νικολαΐδης!

Ο Κώστας Αντωνακόπουλος, που υπήρξε coach μεγάλων αθλητών του τάε κβον ντο, όπως οι Μιχάλης Μουρούτσος και Αλέξανδρος Νικολαΐδης, έκανε τα πρώτα του βήματα στο άθλημα στα 14 του, με δάσκαλο τον Σπύρο Σπυρόπουλο. Το 1987 ίδρυσε στην Πάτρα τον αθλητικό σύλλογο Αστραπή, οι αθλητές του οποίου έχουν διακριθεί σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Από το 1996 έως το 2004 διετέλεσε προπονητής της εθνικής πανεπιστημιακής ομάδας και έφερε με δικό του αθλητή στη χώρα μας τα πρώτα παγκόσμια μετάλλια. Με πρωτοβουλία του, σε συνεργασία με την ομοσπονδία, διοργάνωσε στην Πάτρα το 1997 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων, το 2000 το Ευρωπαϊκό Ανδρών/Γυναικών και το 2003 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το 2004 κέρδισε τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος και το 2013 τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων/Νεανίδων και Ανδρών/Γυναικών, με τη μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών στο άθλημα. Από το 1998 έως το 2012 διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάε Κβον Ντο. Το 2014 ορίστηκε προπονητής της εθνικής ομάδας εφήβων – νεανίδων.

 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...