Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος για ανούσιες διαπραγματεύσεις ή…

ΚΡΙΟΣ: Η πληροφόρηση σε ό,τι σάς ενδιαφέρει και η ανάλυση των δεδομένων θα σας είναι πολύ χρήσιμη. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας γίνετε περισσότερο ελαστικοί με τους γύρω σας. Αφήστε να φανούν τα αποτελέσματα κάποιων προσπαθειών σας και μη βιάζεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας απασχολήσει έντονα η πνευματική πλευρά της ζωής σας, και αυτή η αντιπαράθεση θα σας κάνει να δείτε πολλά. Ανακαλύψτε πού είστε δυνατοί και πού αδύναμοι. Επιβληθείτε σε κάποιους, αν χρειαστεί, για να βάλατε τα πράγματα στη θέση τους και να υπερισχύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν πρέπει να καθυστερείτε, αλλά να δεσμευτείτε κάνοντας συγκεκριμένες ενέργειες. Η σημερινή μέρα θα βάλει νέες βάσεις ανάπτυξης ως προς το μέλλον. Είναι ανάγκη να βλέπετε όλες τις πλευρές των ζητημάτων που έχουν προκύψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να έρθετε σε αντίθεση με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας τώρα που είναι περίοδος εξελίξεων στο οικονομικό και στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Στις διαφορές που αναμφίβολα υπάρχουν πρέπει να ακολουθείτε τον δρόμο της ελάχιστης σύγκρουσης.

ΛΕΩΝ: Αν δεν είστε έτοιμοι να πληρώσετε τις συνέπειες, διατηρήστε μια ηρεμία και αποφύγετε ρήξεις με τρίτους. Υπερασπίστε την εργασία σας χωρίς λάθη στην οικονομική διαχείριση. Κάποιες ασαφείς καταστάσεις χρειάζονται επιδέξιες κινήσεις για να προστατευτούν τα κεκτημένα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βελτιώστε τις σχέσεις σας και λύστε προβλήματα που σας οδηγούν σε ψυχολογικό αδιέξοδο. Κάντε αυτό που πρέπει να γίνει από εσάς, αλλάζοντας τη συμπεριφορά σας σε βασικούς τομείς. Σεβαστείτε κανονισμούς και νόμους, για να βρείτε τα δίκια σας όσο πιο ήπια και σύντομα γίνεται.

ΖΥΓΟΣ: Αξιοποιήστε πληροφορίες αλλά και νέες προτάσεις που θα σας γίνουν. Η κίνηση στον επαγγελματικό τομέα και οι αιφνίδιες αλλαγές σε συνθήκες ζωής θα σας δώσουν υποσχέσεις και νέες προοπτικές. Η ικανότητά σας να υποστηρίζετε τα συμφέροντά σας δεν θα είναι αμελητέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να συμβούν αυτά που επιθυμείτε πρέπει να ενεργήσετε αποφασιστικά, γρήγορα αλλά και να οριοθετήσετε τις αλλαγές σε κάτι που μεθοδεύετε καιρό. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάτε τη διάθεσή σας επειδή κάποιοι θα σας γκρινιάζουν. Εάν θέλετε να πετύχετε κάτι το ουσιαστικό, αφεθείτε στα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μετριάστε την απότομη συμπεριφορά που έχετε κάποιες φορές χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος, καθώς μόνο έτσι θα έχετε τους άλλους σύμμαχους στο πλευρό σας. Προετοιμάστε το έδαφος για μια πιο σταθερή οικονομική βάση, που θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος για ανούσιες διαπραγματεύσεις ή ταλαντεύσεις ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική. Μόνο εσείς μπορείτε να οριοθετήσετε τις αλλαγές. Μιλήστε με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο για ένα θέμα που αφορά και τους δυο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήνετε στους άλλους τα περιθώρια να σας αλλάξουν τις κατευθύνσεις που έχετε χαράξει, ειδικά αν είναι άτομα που έχετε καταλάβει τους σκοπούς τους. Πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε όσο μπορείτε κόντρες και αντιπάθειες.

ΙΧΘΥΕΣ: Πλησιάστε αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες με καλές προθέσεις και διαθέσεις, ώστε να απολαύσετε τα σημαντικά οφέλη στη ζωή σας τώρα, αλλά και στο μέλλον. Θα αποφασίσετε μια αλλαγή που θα είναι πολύ εύκολο να κάνετε πράξη.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ