Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Βαφτίσια υπερπαραγωγή για τη high society

Μπορεί το φετινό hot καλοκαίρι των capital controls στην Ελλάδα να δόθηκαν μερικές από τις πιο παραμυθένιες και πολυέξοδες γαμήλιες δεξιώσεις των τελευταίων ετών, με best of των…

Μπορεί το φετινό hot καλοκαίρι των capital controls στην Ελλάδα να δόθηκαν μερικές από τις πιο παραμυθένιες και πολυέξοδες γαμήλιες δεξιώσεις των τελευταίων ετών, με best of των εφοπλιστικών οικογενειών Ζέιν και Παναγιωτίδη που πάντρεψαν με δόξα και τιμή τις κόρες τους Ταμάρα και Ισμήνη αντίστοιχα, αλλά και οι glam βαφτίσεις είχαν την τιμητική τους. Στο ονειρικό κτήμα της οικογένειας Σαραντίτη στο Πόρτο Χέλι βαφτίστηκε ο εγγονός του δικηγόρου και πρώην υπουργού Βασίλη Σαραντίτη και γιος του γνωστού κοσμηματοπώλη Νίκου Πατσέα και της Ελένης Σαραντίτη με νονά τη Μαρίνα Καποπούλου.

Το περασμένο weekend στους κήπους της βίλας της εφοπλιστικής οικογένειας Μουνδρέα στην Εκάλη δόθηκε δεξίωση προς τιμήν των νεοφώτιστων παιδιών της Χαρίκλειας Μουνδρέα και του Ηλία Παπαϊωάννου. Εκεί και το νιόπαντρο ζεύγος Γιώργου Μουνδρέα – Χριστίνας Λεντούδη, που περιμένει σε λίγους μήνες τον πελαργό να του χτυπήσει και πάλι την πόρτα. Η βίλα υπερπαραγωγή που νοικιάζουν στην Εκάλη ο Ζαννής Φραντζέσκος και η σύζυγός του Βερόνικα Πάστρα ντύθηκε στα ροζ από την εξπέρ του είδους Φαίη Βαλλίδη για το baby shower που οργάνωσαν λίγες ημέρες προτού έρθει στον κόσμο η κορούλα τους, που θα πάρει το όνομα Ανέζια. Ολο το σπίτι στολίστηκε με ροζ παιώνιες, λευκά τριαντάφυλλα, ροζ μπαλόνια και cupcakes, ενώ ο «Mr Nammos» στα δεκάδες ευχητήρια τηλεφωνήματα που δεχόταν έλεγε σε όλους ότι η κόρη του είναι ίδια η Grace Kelly!

Στο Politia Tennis Club δόθηκε καθιστό δείπνο αμέσως μετά τη βάφτιση του εγγονού του γνωστού επιχειρηματικού ζεύγους Βασίλη και Ταρσής Ζεντέλη. Το αγγελούδι της Πατρίτσιας Ζεντέλη και του Γιώργου Νικολαΐδη πήρε το όνομα Βασίλης-Αγγελος, ενώ στις Οινούσσες βάφτισαν τα μωρά τους ο εφοπλιστής Νικόλας Μαδιάς και η σύζυγός του Βάσια Λόη. Για δεύτερη φορά έγινε πατέρας ο μπασκετμπολίστας Γιάννης Μπουρούσης, καθώς η σύζυγός του Χριστίνα Ψωμιάδη πριν από έναν μήνα έφερε στον κόσμο το δεύτερο κοριτσάκι τους.

Οσο για τις διάσημες εγκυμοσύνες και τα ευτυχισμένα κοσμικά ζευγάρια που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς, έχουμε και λέμε: Για δεύτερη φορά γονείς ετοιμάζονται να γίνουν ο εφοπλιστής Γιάννης Δράγνης και η καλλονή σύζυγός του Λάουρα Μακροπούλου – Λαλαούνη του οίκου κοσμημάτων Lalaounis και για πρώτη ο επιχειρηματίας Χάρης Δασκαλάκης, καθώς η σύζυγός του Μαριλού Εδεν είναι στον μήνα της. Το ζεύγος Δασκαλάκη εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και όλοι τού έδιναν τις ευχές τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...