Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Μπισμπίκης στο Παρίσι για το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο του Παναθηναϊκού

Στο «χρονοντούλαπό» του έψαξε ο Βασίλης Μπισμπίκης και ανέσυρε...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ρένος αρνείται να αποκαλύψει στον Σίμο που...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Ο «θησαυρός» που φύλαγαν έγινε καπνός

Δύο ηλικιωμένοι έκρυψαν τις οικονομίες τους (27.000 €) στο στρώμα, αλλά τελικά…

Με τον καιρό πρόλαβαν να «σηκώσουν» έναν πραγματικό θησαυρό από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, πριν από τα capital controls, αλλά… καρφώθηκαν ότι τον έκρυβαν κάτω από το στρώμα του κρεβατιού τους δύο ηλικιωμένοι σε περιοχή της Λακωνίας. Ετσι έγιναν στόχος ληστών που άρπαξαν τις οικονομίες τους, ενώ είδαν και τον χάρο με τα μάτια τους!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Από την ημέρα που συγκέντρωσε συνολικά 27.000 ευρώ και τα «έθαψε» στο διπλό στρώμα, το ανδρόγυνο είχε σταματήσει τις κοινές εμφανίσεις! Η 80χρονη και ο σύζυγός της ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν ούτε για ένα λεπτό το σπίτι άδειο. Ετσι το φύλαγαν με… βάρδιες! Οταν ο ένας έλειπε, ο άλλος βρισκόταν πάντα εκεί!

Καρτέρι

Το σούσουρο ότι κάτι ύποπτο έκρυβαν οι δύο ηλικιωμένοι «φούντωσε» στο χωριό και, όπως φαίνεται, δεν άργησε να φτάσει και στα αυτιά επικίνδυνων ανθρώπων. Η κακιά στιγμή για το ζευγάρι ήρθε τελικά ένα πρωινό, όταν η 80χρονη βρισκόταν μόνη της στο σπίτι. Δύο κακοποιοί νεαρής ηλικίας, που είχαν στήσει καρτέρι περιμένοντας να φύγει ο ηλικιωμένος σύζυγός της, βρήκαν την ευκαιρία να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Ορμησαν βίαια στο εσωτερικό του σπιτιού, ακινητοποίησαν τη γυναίκα και άρχισαν να τη ρωτούν απειλητικά πού έκρυβε τα χρήματα. Εκείνη αρχικά αρνιόταν να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό, αλλά οι δύο ληστές δεν δίστασαν να την ξυλοκοπήσουν για να της το αποσπάσουν! Τελικά κατάφεραν να βρουν τα κρυμμένα χρήματα και να εξαφανιστούν.

Η άτυχη γυναίκα ειδοποίησε τον σύζυγό της και την Αστυνομία, και εξιστόρησε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς όσα πέρασε στα χέρια των δραστών που, όπως δήλωσε στην κατάθεσή της, ήταν σίγουρη πως τους παρακολουθούσαν αρκετές μέρες. Οι άντρες της Ασφάλειας έδειξαν στην 80χρονη μια σειρά φωτογραφίες σεσημασμένων, ανάμεσα στις οποίες εκείνη αναγνώρισε τους δύο ληστές, ηλικίας 19 και 34 ετών, που δεν άργησαν να συλληφθούν. Τα χρήματα πάντως δεν βρέθηκαν ποτέ!

Οπως αναφέρει στην «Espresso» η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 19χρονου, δεν αποκλείεται στην υπόθεση να εμπλέκονται και άλλα άτομα που διαφεύγουν της σύλληψης: «Ο εντολέας μου κατηγορείται για κακουργηματικής φύσεως ποινικά αδικήματα. Οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Σπάρτης, που του άσκησε ποινική δίωξη και παρουσιάστηκε ενώπιον της ανακρίτριας του τακτικού τμήματος Πλημμελειοδικών, η οποία του χορήγησε προθεσμία, ώστε να απολογηθεί. Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε κατηγορία, πλην όμως ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή κράτησή του».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...