Μια δυναμική αισθητικός στο πλευρό του Βασίλη Λεβέντη

H Ευαγγελία Καπέτση γεννήθηκε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας το 1983

H Ευαγγελία Καπέτση γεννήθηκε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας το 1983. Αποφοίτησε από το 1ο ΤΕΕ Κορυδαλλού το 2001 με βαθμό άριστα. Είναι σύζυγος του διακεκριμένου μηχανολόγου μηχανικού συμβούλου ακουστικής – καθηγητή Παναγιώτη Ματθαίου Ευαγγελίου, μέλος εκ των γηγενών οικογενειών της Ακαδημίας Πλάτωνος Αθηνών, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο ηλικίας επτά ετών. Εργάζεται ως αισθητικός στην εν λόγω περιοχή, ασχολείται έντονα με τα κοινά και είναι μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 56ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών. Ομιλεί άπταιστα τη γερμανική και την αγγλική γλώσσα.

Αξονας

Ούσα ενεργή στα κοινά από μικρή ηλικία και ενάντια στις άγονες πολιτικές αντιπαραθέσεις και τις κοκορομαχίες του σύγχρονου πολιτικού κατεστημένου, η Ευαγγελία Καπέτση συντάχτηκε στο πλευρό της Ενωσης Κεντρώων και του προέδρου Βασίλη Λεβέντη έχοντας προσανατολισμό και άξονα του πολιτικού αγώνα της την εργαζόμενη μητέρα, την κοινωνική ισότητα και αξιοκρατία, δίνοντας ελπίδα και χτίζοντας το μέλλον για τη νέα γενιά.

Η υποψήφια βουλευτής δηλώνει χαρακτηριστικά για τον τομέα της εκπαίδευσης: «Είμαστε υπέρ της υγιούς δημόσιας και δωρεάν παιδείας και εκπαίδευσης. Ολοι οι πολίτες δικαιούνται παιδευτική και μορφωτική εξέλιξη. Δεν είμαστε εξ ορισμού και ιδεολογικά εναντίον της ιδιωτικής εκπαίδευσης, αρκεί η δημόσια εκπαίδευση να αναβαθμιστεί και να γίνει εφάμιλλη ή καλύτερη της ιδιωτικής. Αυτήν τη στιγμή στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων θα ήταν καταστροφική, λόγω της έλλειψης ανταγωνιστικότητας των δημόσιων πανεπιστημίων».

Οσον αφορά την υγεία, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Υπερασπιζόμαστε την υγιή δημόσια και δωρεάν υγεία. Κάθε πολίτης έχει αναφαίρετο δικαίωμα περίθαλψης με την απλή επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς του. Η εξυγίανση της διοικητικής δομής των μονάδων υγείας με την παράλληλη άρση των παθογενειών κρίνονται απαραίτητα για την αναβάθμιση της λειτουργίας».

Τέλος, η Ευαγγελία Καπέτση τονίζει: «Σε αυτές τις εκλογές κάνουμε τη σπίθα φλόγα, γινόμαστε όλοι ΛΕΒΕΝΤΕΣ».

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΠΕΤΣΗ του Παύλου

Υποψήφια Α’ Αθήνας με την Ενωση Κεντρώων στη 14η θέση

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ