Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέτρος Λαγούτης: «Έχει τύχει να θέσω τα όρια μου στο κοινό»

O Πέτρος Λαγούτης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

Τάνγκο χωρισμού για τον πρόεδρο της Αργεντινής!

Εργένης ξανά είναι ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέ Μιλέι,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία μαθαίνει πως ο Ντίνος πρόδωσε την...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Ελληνας κροίσος «ανασταίνει» νεκρούς stars!

Η Γουίτνεϊ Χιούστον και η Μπίλι Χόλιντεϊ αναγεννιούνται μέσα από το νέο εγχείρημα του Αλκη Δαυίδ

Ο ελληνικής καταγωγής «κατά συρροήν» επιχειρηματίας του internet και μεγιστάνας της ναυτιλίας, όπως συστήνεται ο ίδιος, Αλκης Δαυίδ, το τελευταίο διάστημα αποδεικνύει ότι και… νεκρούς ανασταίνει.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Για την ακρίβεια, ο 45ος πιο πλούσιος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο, μέσω της εταιρίας του Hologram USA φέρνει και πάλι κοντά στο κοινό μεγάλους σταρ, όπως η Μπίλι Χόλιντεϊ και η Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία μάλιστα θα κάνει περιοδεία ως ολόγραμμα τη νέα χρονιά!

«Οταν πέθανε η Γουίτνεϊ το 2012, ράγισε η καρδιά μου» εξηγεί ο 47χρονος Δαυίδ και συμπληρώνει: «Η ευκαιρία να μοιραστούμε τα εντυπωσιακά χαρίσματά της με τον κόσμο και πάλι είναι ακριβώς αυτό που ευχόμουν όταν έχτιζα αυτήν τη νέα επιχείρησή μου. Είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε την απόλυτη γιορτή για τη φανταστική καλλιτεχνική προσφορά της Γουίτνεϊ».

Η είδηση ανακοινώθηκε επίσημα και από την Πατ Χιούστον, αδελφή της σταρ, πρόεδρο του Whitney Houston Estate και στην ουσία διαχειρίστρια της περιουσίας της. «Πρόκειται για μια απίστευτη ευκαιρία για τους θαυμαστές της να δουν την επαναφορά μιας από τις πιο λατρεμένες καλλιτέχνιδες στην ιστορία και να συνεχίσει η κληρονομιά των εμφανίσεών της με τέτοιον τρόπο ώστε να μην ξεχαστούν στον καιρό που έρχεται» εξήγησε η Πατ, υπογραμμίζοντας τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία.

Προτού ξαναδούμε ωστόσο την τραγουδίστρια με την τραγική μοίρα επί σκηνής, το εγχείρημα του Αλκη Δαυίδ θα έχει δοκιμαστεί και στο θρυλικό Apollo Theater στο Χάρλεμ, όπου θα δοθούν κοντά στην Ημέρα των Ευχαριστιών συναυλίες με την… Μπίλι Χόλιντεϊ στο μικρόφωνο.

Υψηλό κόστος

Ο γεννημένος στο Λάγος της Νιγηρίας -ελληνοκυπριακής καταγωγής- επιχειρηματίας δεν έχει επιλέξει έναν εύκολο τομέα δραστηριότητας. Η δημιουργία του ολογράμματος ενός σταρ που έχει «φύγει» από τη ζωή μπορεί να κοστίσει εκατομμύρια δολάρια, αφού πια δεν φτάνουν τα κόλπα που επιστράτευαν παλιά οι μάγοι με τις αντανακλάσεις μέσω καθρέφτη ή αλουμινόχαρτου. Πλέον γίνεται χρήση ειδικά πατενταρισμένου προγράμματος συνδυασμού εικόνων που έχουν προκύψει από υπολογιστή, καρέ βίντεο και ακουστικού υλικού.

Για να υπάρχει λοιπόν προοπτική όλη αυτή η παραγωγή να αποδώσει σε επίπεδο εσόδων, η εταιρία δεν ασχολείται με έναν σταρ αν αυτός δεν έχει μια ζωή που συγκλονίζει. f3r4fq34fΤο story και ο αντίκτυπος στην κοινή γνώμη τούς έχει ωθήσει μάλιστα να ασχοληθούν και με ζωντανές αμφιλεγόμενες προσωπικότητες. Η Hologram USA ήταν πίσω από την προβολή του Τζούλιαν Ασάνζ σε αμερικανικό συνέδριο το διάστημα που βρισκόταν στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο.

Οι εκκεντρικότητες και τα «parties» στο Instagram με τη σύζυγό του

Ο Αλκης Δαυίδ είναι ένας πολυσχιδής επιχειρηματίας, αφού ασχολείται ταυτόχρονα με πολλούς διαφορετικούς τομείς. Ο οικογενειακός όμιλος Leventis-David Group, στον οποίο έχει μεγάλο μερίδιο, διαθέτει μονάδες εμφιάλωσης σε 28 χώρες, ενώ ο ίδιος έχει δημιουργήσει από εταιρία ιντερνετικής παροχής τηλεόρασης μέχρι γραφείο μοντέλων, το Independent Models, στο οποίο είχε συμβόλαιο και η Ελένα Κρίστενσεν. Η Ελλάδα κατέχει μεγάλο κομμάτι στην καρδιά του επιχειρηματία, ο οποίος έχει ιδρύσει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση BIOS, που στοχεύει στην επιμόρφωση για την προστασία της θαλάσσιας ζωής στα ελληνικά νησιά.

Χλιδάτη ζωή

Μαζί με την εκρηκτική σύζυγό του Τζένιφερ Στάνο έχουν έντονη διαδικτυακή παρουσία, αφού μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram παρουσιάζουν τη χλιδάτη ζωή τους και τις υπερβολές, που γι’ αυτούς είναι απλή… καθημερινότητα. Τα παιδικά πάρτι για τον γιο τους Νίκο, κάθε φορά με διαφορετικά θέματα (με ολόκληρο λούνα παρκ να στήνεται στην τεράστια αυλή του σπιτιού τους), τα ταξίδια τους σε πολυτελή θέρετρα, αλλά και η κίνηση να πιουν σε smoothie τον… πλακούντα της Τζένιφερ έγιναν κατά καιρούς θέμα συζήτησης, αφού πρώτα οι ίδιοι έκαναν ανάλογες αναρτήσεις με φωτογραφίες και βίντεο! Κι εκεί που παρουσιάζουν την απόλυτη πολυτέλεια, ποστάρουν φωτογραφίες και από το… μποστάνι τους (σαν απλοί γεωργοί), που όμως βρίσκεται πίσω από την έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς!

 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...