Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Δικογραφία για νεωκόρο που εκβίαζε αρχιερείς!

Ενας πρώην νεωκόρος ναού της Αττικής βρισκόταν τελικά πίσω από τη διαχείριση ιστοσελίδας εκκλησιαστικού περιεχομένου που…

Ενας πρώην νεωκόρος ναού της Αττικής βρισκόταν τελικά πίσω από τη διαχείριση ιστοσελίδας εκκλησιαστικού περιεχομένου που από τις ύβρεις και τις συκοφαντίες είχε μετατρέψει την καθημερινότητα μητροπολιτών και κληρικών σε εφιάλτη! Την ταυτοποίηση του 42χρονου πρώην νεωκόρου είχε αναλάβει (κατόπιν των καταγγελιών) η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ύστερα από εισαγγελική παραγγελία πραγματοποίησε διαδικτυακή έρευνα προκειμένου να εντοπίσει το ηλεκτρονικό ίχνος της σύνδεσης.

Ολα άρχισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο 42χρονος διαπληκτίστηκε με τον προϊστάμενο κληρικό σε ιερό ναό όπου είχε αναλάβει καθήκοντα νεωκόρου, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση που μέχρι τότε κατείχε. Εκτοτε ο 42χρονος φαίνεται ότι ξεκίνησε «αγώνα» δυσφήμησης των κληρικών σε μητρόπολη της Αττικής, ουσιαστικά εκθέτοντας διαρκώς το σύνολο των ιερέων και τους ίδιους τους μητροπολίτες, πρώην όσο και νυν, με ψευδείς αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του.

Οσο κι αν κάποιοι προσπάθησαν να τον πλησιάσουν και να τον πείσουν να δώσει ένα τέλος σε όλη αυτή την υπόθεση, δεν τα κατάφεραν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Λίγο καιρό αργότερα αποφάσισε να ξεκινήσει και διαδικτυακό «πόλεμο» που είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει την ιστοσελίδα του ιερού ναού, της οποίας παλαιότερα ήταν διαχειριστής (κάτι που σημαίνει πως γνώριζε όλους τους κωδικούς), με υβριστικά κείμενα που παρουσίαζαν πρόσωπα της εκκλησίας ως δήθεν ανήθικα, φιλοχρήματα ή ακόμα και εκβιαστές.

Ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα, που λίγη ώρα μετά την ταυτοποίηση από τους άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατέβηκε από το διαδίκτυο, για παραπάνω από ένα χρόνο είχε μετατραπεί σε εφιάλτη για τους ιερωμένους, αφού συνεχώς διάβαζαν όλο και περισσότερα υβριστικά κείμενα. Η αρχή του τέλους ήρθε όταν ο μητροπολίτης περιοχής των Αθηνών αποφάσισε να καταθέσει μήνυση (ήδη από τον περασμένο Απρίλιο) στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ώστε να σταματήσει η συκοφαντία, μεταξύ άλλων και προς το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες υβριστικά κείμενα ει βάρος πλήθους αρχιερέων «ανεβαίνουν» ακόμα και σήμερα σε άλλη ιστοσελίδα. Το εν λόγω bog δεν έχει «πέσει» και έχει στο στόχαστρο του τους ίδιους κληρικούς των Αθηνών.

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...