Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (18.09.15)

Εξάρτηση από τις πολιτικές εκπομπές έχουμε πάθει ως λαός, τόσο που η ψυχαγωγία μάς φαντάζει από πληκτική έως γελοιωδέστατα αφελής…

Εξάρτηση από τις πολιτικές εκπομπές έχουμε πάθει ως λαός, τόσο που η ψυχαγωγία μάς φαντάζει από πληκτική έως γελοιωδέστατα αφελής – όχι ότι δεν είναι κιόλας! Οταν έχεις απρόβλεπτους και παθιασμένους αστέρες σαν τους Λεβέντη, Τζήμερο και Αδωνι, πώς να αρκεστείς στον Παπανώτα, για παράδειγμα…

*

Πρωί Πέμπτης ο κύριος Τζήμερος (κεντρική φωτό) εμφανίζεται στο «Κοινωνία ώρα Mega» με γάζες, μπανταρισμένο κεφάλι, μαυρισμένα μάτια! Προς στιγμήν νομίσαμε ότι θα καταγγείλει επίθεση πολιτικών αντιπάλων του! Ομως είχε μόνο αυτοκινητικό, το οποίο δεν στάθηκε ικανό να τον κρατήσει μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό! Ευτυχώς για τη δημοκρατία!

*

Ωστε το απλό αλλά κλασάτο κολιέ του οίκου Van Cleef & Arpels της Ολγας Τρέμη που φορούσε στο ντιμπέιτ κοστολογείται στα 4.000 ευρώ, ενώ η τσάντα που κρατούσε διαβαίνοντας το κατώφλι της μαυρο-ΕΡΤ, του οίκου Hermes, κοστίζει περίπου 6.500 ευρώ; Μόνοοο;

*

Απλά, απέριττα, όπως πρέπει σε εποχή λιτότητας, για δημοσιογράφους που πάνω από όλα κατανοούν τον λαό και στέκονται απέναντι στην εξουσία, έκαστη κυρία της δημοσιογραφίας είχε λούσα επάνω της αξίας όσων βγάζουμε εμείς σε δύο έτη, μπορεί και τρία!

*

O «Τροχός της Τύχης», αν ανησυχούσατε, θα είναι και πάλι στο Star και μάλιστα την ίδια ώρα με πέρυσι! Χρήσιμη η πληροφορία, για να ξέρουμε τι ώρες δεν θα πιάνουμε το τηλεκοντρόλ μας, μη γίνει κάνα κακό και πέσουμε τυχαία πάνω του στο ζάπινγκ!
r3q24rfq3w 2
*

Καλώς ήρθατε στη δεκαετία του ’90! Ετσι θα νιώσουμε όλοι, χάρη στο αγαπημένο μας Mega, που δίνει και πάλι τηλεοπτική στέγη στην Αννα Δρούζα (φωτό), όπως παλιά! Καλύτερα στα 90s, λέμε! Ούτε κρίση ούτε τίποτα! Η τηλεόρασή μας ως μηχανή του χρόνου…

*

H Μαρία Παπαπέτρος σπάει τη σιωπή της στη Λαμπίρη απαντώντας στην ερώτηση πώς θα πάνε η Σκορδά και ο σύζυγός της φέτος. «Τι είναι η συγκεκριμένη σας ερώτηση; Ο,τι και να μου πεις είναι “όχι”. “Οχι” πιάνω, “όχι”». Αχ, κυρία Μαρία μου, εμείς σε αυτό το έθνος τα «όχι» χαλαρά τα κάνουμε «ναι», γι αυτό να γίνετε πιο συγκεκριμένη!

*

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πιο αργά θα κάνει μόνος του βραδινό σόου και δεν αποκλείει να είναι μαζί του και ο Δημήτρης Σταρόβας, λέει! Και άμα εσείς δείτε Σταρόβα, τρυπήστε μου τη μύτη, που μου πάει το νεανικό σέπτουμ!

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει δριμύτερος. Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα στις 18.00 στον Αlpha με το τηλεπαιχνίδι «Ακου τι είπαν» για τρίτη χρονιά.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...