Η Θεοδωροπούλου «χάρισε» κορούλα στον Ταχτσίδη

Ο «πελαργός» έφτασε λιγάκι πρόωρα στο σπιτικό της Ζέτας Θεοδωροπούλου και του Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ο «πελαργός» έφτασε λιγάκι πρόωρα στο σπιτικό της Ζέτας Θεοδωροπούλου και του Παναγιώτη Ταχτσίδη. Το γνωστό μοντέλο γέννησε ξαφνικά το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης ξαφνιάζοντας τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρισκόταν στη γειτονική Ιταλία, όπου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια. Βλέπετε, ο ίδιος και η Ζέτα περίμεναν τα γεννητούρια το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. 

Μόλις έσπασαν τα νερά ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο και -όπως πληροφορηθήκαμε- ο τοκετός άρχισε μέσα σε αυτό, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του μοντέλου στο μαιευτήριο «Ρέα». Εκεί η Ζέτα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.800 γραμμαρίων, που θα βαπτιστεί Αφροδίτη παίρνοντας το όνομα της μητέρας του Παναγιώτη.

Ο ποδοσφαιριστής, από την πλευρά του, μόλις έμαθε τα ευχάριστα πήρε την πρώτη πτήση κι έφτασε στην Αθήνα. Μάλιστα εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. «Σε αγαπάμε, καλώς ήρθες, Αφροδίτη, 17-09-15» έγραψε ο ποδοσφαιριστής κάτω από μια φωτογραφία του, στην οποία δείχνει το τατουάζ με το όνομα της μάνας του, το οποίο είχε κάνει πριν από χρόνια.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Μαρία Καρχιλάκη: Συγκίνηση για τον γάμο της κόρης της

Μια ημέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα, χαμόγελα και οικογενειακή ευτυχία...