Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Απίστευτη τραγωδία στο λιμάνι της Πάτρας

Αυτοκίνητο με έξι φοιτητές έπεσε στη θάλασσα, με τρεις από αυτούς να χάνουν τη ζωή τους

4req234tr 2Τα γέλια τριών νέων ανθρώπων μετά τη βραδινή διασκέδαση με συμφοιτητές τους σε μπαράκι της Πάτρας «κόπηκαν» βίαια, μαζί με τα όνειρα που έκαναν, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τους παρέσυρε στον θάνατο, βουλιάζοντας στο παλιό λιμάνι της πόλης.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Η τραγωδία που έχει παγώσει τη φοιτητική κοινότητα της Πάτρας συνέβη γύρω στις 5.30 χθες τα ξημερώματα, όταν έξι φίλοι αποφάσισαν να φύγουν από το μπαρ της οδού Αγίου Νικολάου, όπου διασκέδαζαν μαζί με άλλους φοιτητές. Ο Ανδρέας Αλέξης και οι φίλες του Ρεγγίνα Ζαπάντη και Γεωργιάννα Μουραφέτη κάθισαν στις πίσω θέσεις ενός κόκκινου Hyundai Atos, το οποίο οδηγούσε ένας φίλος τους και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο νεαροί, που κάθισαν μπροστά.

Στις 5.37 τα ξημερώματα, ενώ το αυτοκίνητο κινούνταν στον δρόμο που βρίσκεται μέσα στο λιμάνι της Πάτρας και οδηγεί από τον μόλο της Αγίου Νικολάου προς την ιχθυόσκαλα, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. Το αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο και βούτηξε στη θάλασσα. Ο οδηγός και οι δύο άνδρες που κάθονταν μπροστά, ηλικίας 4req234tr 327, 24 και 23 ετών, κατάφεραν να βγουν έγκαιρα από το αυτοκίνητο και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, καθώς ο 21χρονος Ανδρέας, η 23χρονη Ρεγγίνα και η 20χρονη Γεωργιάννα ήταν εγκλωβισμένοι στο πίσω κάθισμα!

Τις κραυγές απόγνωσης άκουσαν οι λιμενικοί, που έσπευσαν στο σημείο, ενώ παράλληλα κλήθηκε η Πυροσβεστική. Λίγα λεπτά αργότερα δύτες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μέσα από το βυθισμένο όχημα τους τρεις φοιτητές. Ομως ήταν ήδη πολύ αργά για τον Ανδρέα, φοιτητή Γεωλογίας και μπάρμαν σε μαγαζί της πόλης, τη Ρεγγίνα, φοιτήτρια από την Πάτρα, και τη Γεωργιάννα από την Καλαμάτα.

Οι σοροί

Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για νεκροτομή, ενώ οι τρεις διασωθέντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του αδικοχαμένου 21χρονου, Βησσαρίωνας Αλέξης, που είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, ενημερώθηκε για το δυστύχημα ενώ βρισκόταν σε βάρδια, ωστόσο στο σημείο έσπευσαν λιμενικοί! Η μητέρα του άτυχου νέου εργάζεται στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», όπου μεταφέρθηκαν οι τρεις φίλοι του γιου της.

Κατά πληροφορίες, ένας πυροσβέστης, παιδικός φίλος του, φέρεται ότι εκλήθη να μεταβεί στο σημείο του δυστυχήματος! Ανιψιά αστυνομικού που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Πατρών ήταν η άτυχη Ρεγγίνα. Ανδρες του Λιμενικού παίρνουν καταθέσεις για να εξακριβώσουν πώς έπεσε στη θάλασσα το αυτοκίνητο, ενώ έγινε αλκοτέστ στον οδηγό. Είναι πιθανό πάντως να έχασε τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη συνεχή βροχόπτωση.

Ο Ανδρέας Αλέξης και η Ρεγγίνα Ζιαπάντη θα κηδευτούν σήμερα με μιάμιση ώρα διαφορά (στις 16.00 και στις 17.30 από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης), ενώ η οικογένεια και οι φίλοι της Γεωργιάννας θα της πουν το τελευταίο αντίο το μεσημέρι στην Καλαμάτα.

 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...