Το «KOUROS CLUB» πάει στην Κίνα!

Η «Star G.S. Hellas 2014», η Αθανασία Κοφινιώτη, είναι το πρόσωπο το οποίο εκπροσωπεί την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss World Peace 2015»…

Η «Star G.S. Hellas 2014», η Αθανασία Κοφινιώτη, είναι το πρόσωπο το οποίο εκπροσωπεί την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss World Peace 2015», βρίσκεται ήδη στην Κίνα και αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την διεκδίκηση του πρώτου τίτλου.

Οι διοργανωτές δήλωνουν πως είναι εντυπωσιασμένοι από την ελληνική παρουσία και σε μία περίοδο πολύ δύσκολη για την Ελλάδα οικονομικά, η εκπρόσωπος μας διαδίδει και πρεσβεύει ότι καλύτερο για τον ελληνικό τουρισμό αλλά και κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να είναι εκείνη η πρέσβειρα ειρήνης για όλο τον κόσμο.

Συμμετέχει ενεργά ο ΟΗΕ και σίγουρα μία νίκη της Ελλάδας θα φέρει μεγάλο αντίκτυπο, όσον αφορά την χώρα μας παγκοσμίως.

Ο κύριος Φώτης Κούρος, επίσημος υποστηρικτής με το των «Star & Mr. G.S. Hellas 2015», συνεχίζει να είναι αρωγός και σε αυτή την προσπάθεια και συνοδεύει την Ελληνίδα καλλονή υποστηρικτικά στην Κίνα για το «Miss World Peace 2015».

Περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα και δηλώνει τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορούμε και υποστηρίζουμε σε μία δύσκολη περίοδο, την ομορφιά σε διεθνές επίπεδο, έχουμε εμπιστοσύνη στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς, τα «Star & Mr. G.S. Hellas» και περιμένουμε πίσω την Αθανασία με το στέμμα,επιστοφή της θα ολοκληρωθεί με ένα super party στο «Kouros Club», στην Καλλιθέα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ