Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«ΨΥΧΩ» την ώρα του σεξ

Τυφλωμένος από ζήλια και σε κατάσταση μέθης, έβγαλε με το χέρι του τα «σωθικά» της συντρόφου του

Αντιμέτωποι με ένα από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα πάθους που έχουν γίνει ποτέ βρέθηκαν αστυνομικοί στην πόλη Σανράιζ της Φλόριντα, οι οποίοι κλήθηκαν από τον ίδιο τον δράστη.

Αρχικά τους είπε ένα παραμύθι, όταν όμως πιέστηκε (αλλά και ξεμέθυσε) περιέγραψε τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο σκότωσε την κοπέλα του, τυφλωμένος από ζήλια.

Ο 24χρονος Φιντέλ Λόπεζ περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το έγκλημά του, αφηγούμενος πως όλα ξεκίνησαν όταν μαζί με τη Μαρία Νέμεθ άρχισαν να πίνουν. Δεν άργησαν να μεθύσουν και ξεκίνησαν να κάνουν βίαιο, βρόμικο και περίεργο σεξ. Το ζευγάρι κατέληξε στην ντουλάπα του σπιτιού, με το πάθος να φθάνει στα ύψη και τη γυναίκα να κάνει το μοιραίο λάθος, ξεστομίζοντας το όνομα του πρώην άντρα της – μάλιστα δύο φορές.

Ο Λόπεζ, που μόνος του χαρακτήρισε «τέρας» τον εαυτό του, τρελάθηκε από τη ζήλια του. Αφησε τη γυναίκα και άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα στο σπίτι, αρχής γενομένης από την πόρτα της ντουλάπας και μια γυάλινη πόρτα. Στη συνέχεια έκανε τρύπες στους τοίχους με διάφορα αντικείμενα και μαινόμενος ακόμα επέστρεψε στην ντουλάπα, όπου στο μεταξύ η 31χρονη γυναίκα είχε λιποθυμήσει εξαιτίας του αλκοόλ.

Την αποτελείωσε

Τυφλωμένος από οργή, άρχισε να της βάζει στον κόλπο και τον πρωκτό διάφορα αντικείμενα, θέλοντας να την εκδικηθεί για την αναφορά στον πρώην. Εκείνη δεν αντιδρούσε, καθώς ήταν λιπόθυμη και μεθυσμένη. Ο δράστης την αποτέλειωσε αντικαθιστώντας τα αντικείμενα με το ίδιο του το χέρι, ως τον αγκώνα!

Βγάζοντάς το της τράβηξε τα έντερα! Αυτό ήταν και το τέλος της ζωής της γυναίκας, με την οποία συγκατοικούσαν την τελευταία εβδομάδα. Αποκαλύπτοντας την αλήθεια στους αστυνομικούς, ο 24χρονος είπε πως μετέφερε το πτώμα στο μπάνιο και έριξε νερό στο πρόσωπο της γυναίκας προσπαθώντας να την κάνει να συνέλθει. Οταν κατάλαβε τι είχε συμβεί, έπλυνε τα χέρια του, βγήκε στο μπαλκόνι για να καπνίσει ένα τσιγάρο και μετά τηλεφώνησε στην αστυνομία. Φθάνοντας οι αστυνομικοί τον βρήκαν να καλεί σε βοήθεια κλαίγοντας δίπλα στο πτώμα της κοπέλας. Τοίχοι και πάτωμα ήταν καλυμμένοι με αίματα, ενώ το μπουκάλι της τεκίλας και οι φέτες λάιμ ήταν ακόμα στην κουζίνα.

Φυσικά ο δράστης συνελήφθη και μετά την αρχική κατάθεσή του, κατά την οποία υποστήριξε πως αιτία του θανάτου της Νέμεθ ήταν το άγριο σεξ, ομολόγησε τα πάντα.

«Ηταν ευγενική» λένε οι γείτονες

Το απόλυτο σοκ βιώνουν οι γείτονες της άτυχης κοπέλας, η οποία έμενε εδώ και καιρό στο διαμέρισμα όπου άφησε την τελευταία πνοή της. Τρομοκρατημένοι, κατέθεσαν στους αστυνομικούς πως η 31χρονη ήταν μια ήσυχη και πάντα ευγενική γυναίκα, που μιλούσε με όλους και φαινόταν ότι δεν είχε προβλήματα. Εργαζόταν ως μεσίτρια ενοικιάσεων στην πολυκατοικία της. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, γνώρισε τον Λόπεζ, ο οποίος μάλιστα δεν μιλάει αγγλικά. Ισως τους έφερε πιο κοντά το γεγονός ότι και εκείνη ήταν λατινοαμερικανικής καταγωγής, οπότε μπορούσαν να επικοινωνήσουν. Τελικά βέβαια η συγκατοίκηση τής στοίχισε τη ζωή.

 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...