Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Από το «Νησί» στην αγκαλιά του σουλτάνου

Η Τσιλιμπίου, που έπαιξε στη σειρά «φαινόμενο» του Mega, υποδύεται την Κιοσέμ σε νέο τουρκικό σίριαλ

Τα γαλάζια μάτια της, τα μακριά ξανθά μαλλιά της, η απόκοσμη ομορφιά της και το ταλέντο της Αναστασίας Τσιλιμπίου ήταν οι λόγοι για τους οποίους κέρδισε τους Τούρκους παραγωγούς της TIMS Production.

AΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Και αυτό γιατί στο πρόσωπο της νεαρής Ελληνίδας ηθοποιού βρήκαν τη σουλτάνα Κιοσέμ, την νέα πρωταγωνίστριά τους στην ομονυμη σειρα που ξεκίνησε γυρίσματα!

«Πραγματικά, η Αναστασία είναι σαν να κέρδισε το Τζόκερ! Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία. Επιλέχτηκε για τον ρόλο της Κιοσέμ ανάμεσα σε χιλιάδες ηθοποιούς τόσο από την Τουρκία όσο και την Ευρώπη. Αυτή την περίοδο είναι στην Κωνσταντινούπολη για γυρίσματα, ενώ έκανε πλάνα και στη Χίο. Είναι πλέον 18 χρόνων, πολύ συγκροτημένη και ώριμη και δεν τρέφουμε καμία ανησυχία ούτε εγώ, ούτε η μητέρα της Φωτεινή, ούτε ο αδερφός της. Αλλωστε η σύζυγός μου πηγαινοέρχεται πολύ συχνά στην Πόλη για να της συμπαραστέκεται» λέει στην «Espresso» ο πατέρας της Αναστασίας, Γιάννης, με περίσσιο καμάρι και συμπληρώνει: «Η κόρη μου έκανε εντύπωση στην παραγωγή από την αρχή για το γαλάζιο των ματιών της και τη φωτεινή της αύρα. Τα μάτια της τα έχει πάρει από τον παππού της από τη Ρουμανία. Η κόρη μου είναι μισή Ελληνίδα από τη μαμά της και μισή Ρουμάνα από την πλευρά μου.

4rfqwertg 3»Ωστόσο γεννήθηκε, μεγάλωσε και μορφώθηκε στην Ελλάδα. Από μικρή έδειξε την κλίση της στην υποκριτική. Γι’ αυτό η μητέρα της την είχε πάει στην οντισιόν της σειράς “Για την καρδιά ενός αγγέλου” με τη Ναταλία Δραγούμη. Ηταν η πρώτη της επαφή με τον φακό».

Η αναγνώριση όμως ήρθε μερικά χρόνια αργότερα, με τη συμμετοχή της στη σειρά «Το νησί» (βασισμένη στο βιβλίο της Βικτόριας Χίσλοπ), που προβλήθηκε το 2010 στο Mega. Σε αυτή υποδύθηκε τη Μαρία Πετράκη, κόρη του Στέλιου Μάινα και της Κατερίνας Λέχου, που σε μεγαλύτερη ηλικία έπαιξε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Ανθρωπος του μεροκάματου, βιοπαλαιστής, ο πατέρας της Αναστασίας δουλεύει χρόνια σε ελληνικά εστιατόρια ως σεφ και μας λέει γελώντας ότι είναι και αυτή η δουλειά μια μορφή τέχνης. «Η Αναστασία πιστεύει ότι η επιλογή της σε ένα τόσο πολυδάπανο και φιλόδοξο σίριαλ, που θα πωληθεί σε πολλές χώρες του κόσμου, 4rfqwertg 1είναι μεγάλη διαφήμιση και για την Ελλάδα και μια καλλιτεχνική ευκαιρία για την ίδια. Μάλιστα έχει παθιαστεί τόσο με τη σειρά, που έκανε εντατικά μαθήματα τουρκικών για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της παραγωγής» λέει.

Η «φεγγαροπρόσωπη» κυβέρνησε την αυτοκρατορία

Η 18χρονη ηθοποιός, λοιπόν, θα υποδυθεί την ελληνικής καταγωγής σουλτάνα Κιοσέμ στην ομώνυμη σειρά (που σημαίνει «φεγγαροπρόσωπη»), την οποία παντρεύτηκε ο σουλτάνος Αχμέτ Α’ και απέκτησε δύο αγόρια μαζί της, τον Μουράτ και τον Ιμπραήμ. Οταν πέθανε ο σύζυγός της και μέχρι να ενθρονιστεί ο γιος της, ο Μουράτ, διορίστηκε αντιβασιλέας μέχρι την ενηλικίωσή του. Η Κιοσέμ έκανε πολλές φιλανθρωπίες και ήταν η πρώτη γυναίκα στην Ιστορία που κυβέρνησε στην οθωμανική αυτοκρατορία. Δολοφονήθηκε σε ηλικία 61 ετών και θάφτηκε στο Μπλε Τζαμί.

Η Αναστασία θα ενσαρκώσει τη συνονόματή της κοπέλα, που στα 14 της χρόνια απήχθη από το σπίτι της στη Χίο (ο πατέρας της ήταν ιερέας) για να μεταφερθεί στο παλάτι του σουλτάνου στην Κωνσταντινούπολη και να μπει στο χαρέμι του, όπου μετονομάστηκε Κιοσέμ. Η ηθοποιός θα λάβει μέρος σε παραπάνω από δέκα επεισόδια, ενώ τη σουλτάνα σε μεγαλύτερη ηλικία θα υποδυθεί η γνωστή σε όλους μας από τις σειρές «Σιλά» και «Φατμαγκιούλ», Μπερέν Σαάτ, η οποία θα λαμβάνει για τον ρόλο της 12.000 ευρώ το επεισόδιο! Η σειρά θα προβληθεί στο κανάλι STAR TV της Τουρκίας και θα ξεκινήσει την 1η Οκτωβρίου, ωστόσο το πρόμο έχει ήδη αρχίσει με πολλά τρέιλερ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...