Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Τρεις κούκλες για έναν ρόλο στον ΑΝΤ1

Οι αποκαλύψεις που έγιναν στο πάρτι του «Μπρούσκου» για την Καγιά, τη «μονομαχία» με τις Δούκισσα, Μακρυπούλια και το late night show (;) με Αρναούτογλου

Το… «Μπρούσκο» έρεε άφθονο και κάπως έτσι άρχισαν οι αποκαλύψεις! Στο πάρτι με αφορμή την έναρξη του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, που πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ σε κλαμπ στα βόρεια προάστια, ο Τζώνη Καλημέρης στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του ως διευθυντή Προγράμματος του σταθμού, με πολύ φιλική διάθεση -όπως άλλωστε και ο προκάτοχός του Γιάννης Λάτσιος-, δεν απέφυγε τους εκπρόσωπους του Τύπου, αντιθέτως μοιράστηκε μαζί τους μερικά από τα σχέδιά του.

Μάλιστα μας αιφνιδίασε ευχάριστα, όταν μας τόνισε ότι βασική προτεραιότητα του σταθμού, αλλά και η δική του, είναι η ψυχαγωγία και στην σκαλέτα του περιλαμβάνονται ονόματα όπως εκείνα της Βίκυς Καγιά, της Δούκισσας Νομικού και της Ζέτας Μακρυπούλια.

3eqw34trs 3Εμφαση στην ελληνική μυθοπλασία, με νέες παραγωγές αλλά και δημοφιλή σίριαλ που συνεχίζονται θα δώσει ο Τζώνη Καλημέρης κατά την διάρκεια της νέας τηλεοπτικής σεζόν που ξεκινά στο τέλος του μήνα.

Σύμφωνα με αυτόν, η Βίκυ Καγιά, που έγινε πρόσφατα μανούλα της χαριτωμένης Μπιάνκας, καρπού του γάμου της με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον βασικό ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1 «She is with me», με θέμα τον έρωτα ενός αρτοποιού με ένα τοπ μόντελ, που θα βασιστεί στην ταινία με την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Χιου Γκραντ «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ».

Ο Τζώνη Καλημέρης τόνισε ότι αν η ηρωίδα του σίριαλ στην ελληνική εκδοχή είναι μοντέλο, θα μπορούσαμε κάλλιστα να δούμε στον ρόλο και τη Δούκισσα Νομικού, ενώ αν σεναριακά καταλήξουν πρωταγωνίστρια να είναι μια δημοφιλής ηθοποιός που ερωτεύεται τον φούρναρη, η ταλαντούχα και απαστράπτουσα Ζέτα Μακρυπούλια θα ήταν ο άσος στο μανίκι του.

Η σειρά πάντως υπολογίζεται να βγει στον αέρα το 2016 και για τον ρόλο του αρτοποιού είχε ακουστεί το όνομα του Σάκη Ρουβά, κάτι που πλέον θεωρείται μάλλον απίθανο…

Πρωταγωνιστές

Ο νέος διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, ευγενής και επικοινωνιακός, φωτογραφήθηκε στη διάρκεια του πάρτι με την πρώην σύζυγό του (και πρώην σύζυγο του Γιώργου Λιάνη) Κοραλία Καράντη, η οποία επιστρέφει 3eqw34trs 2στη μικρή οθόνη με το «Μπρούσκο», όπως και με όλους τους πρωταγωνιστές Ανδρέα Γεωργίου, Αποστόλη Τότσικα, Ελένη Βαΐτσου, Εβελίνα Παπούλια, Νίκο Βερλέκη, Ειρήνη Μπαλτά, Μάνο Γαβρά, αλλά και τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου.

Κατά τα άλλα, ο Τζώνη Καλημέρης μαρτύρησε ότι οι «Ράδιο αρβύλα» θα κάνουν πρεμιέρα στα μέσα Νοεμβρίου, ενώ για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφερε ότι σκέφτεται τα καλύτερα, με αιχμή του δόρατος ένα late night show. Επίσης η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου θα επιστρέψει στο «Πρωινό ΣουΚου» κανονικά από τον Οκτώβριο έχοντας στο πλευρό της τον Νίκο Μουτσινά, ενώ δρομολογείται από
το κανάλι και ένα νέο τηλεπαιχνίδι.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Φουλ της κωμωδίας τη νέα σεζόν!

Για τη σεζόν 2015-2016 ο ΑΝΤΙ θα έχει στο πρόγραμμά του τους νέους κύκλους των ελληνοκυπριακών σειρών «Μπρούσκο» -αρχίζουν ξανά γυρίσματα στην Κύπρο αρχές Οκτωβρίου- και «Ρουά ματ», με ενισχυμένους τους ρόλους των ηθοποιών Κωνσταντίνου Καζάκου, Μαρίας Κορινθίου και Γιάννη Σπαλιάρα. Επίσης θα συνεχιστούν οι φοβεροί «Συμμαθητές», σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου και σενάριο Γιώργου Φειδά. Στην παραγωγή θα ενταχθούν και νέοι ήρωες που θα τους υποδυθούν δημοφιλείς ηθοποιοί. Ακούγονται τα ονόματα των Κώστα Κόκλα, Αλκη Κούρκουλου, Αθηνάς Οικονομάκου και Τζένης Διαγούπη.

Το 2016 θα προβληθεί και το νέο σίριαλ με τον Θανάση Τσαλταμπάση «Daddy Cool» και πρωταγωνίστριες τις Ιωάννα Πηλιχού, Αντα Λιβιτσάνου και Κατερίνα Γερονικολού. Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης θα υποδυθεί τον ιδιοκτήτη ενός μικρού μπιστρό ζαχαροπλαστείου, ο οποίος γυρίζει με το ποδήλατό του όλη την Αθήνα και εμπνέεται συνταγές για εύγευστα 3eqw34trs 1πλην περίπλοκα γλυκά. Ενώ η επαγγελματική ζωή του βαίνει καλώς, η προσωπική του είναι ιδιαίτερα μπλεγμένη, συγκεκριμένα ανάμεσα σε τρεις γυναίκες και ένα μωρό…

Το «Voice» φλερτάρει με την Τσαλιγοπούλου

Πολλοί έγραψαν ότι τα οικονομικά του ΑΝΤ1 δεν βγαίνουν για την παραγωγή του «Voice 3». O Τζώνη Καλημέρης όμως δεν θα αφήσει τον σταθμό χωρίς σόου, που είναι και η ταυτότητα του προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου.

Το «Voice» λοιπόν θα βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2016, χωρίς τον Μιχάλη Κουϊνέλη, γεγονός που, όπως είπε ο Τζώνη Καλημέρης τον έχει λυπήσει πολύ, γιατί ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης με την τρέλα του και τον αυθορμητισμό του τράβηξε το νέο τηλεοπτικό κοινό από το ίντερνετ στη μικρή οθόνη. Σε συζητήσεις με την παραγωγή του σόου για τη θέση του coach βρίσκεται πλέον η Ελένη Τσαλιγοπούλου, καθώς ούτε η Μελίνα Ασλανίδου θα είναι στην καρέκλα του κριτή. Βέβαια ο Τζώνη ο Καλημέρης δήλωσε ότι brand name για τη θέση του προπονητή θα ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Παραμένουν στις θέσεις τους ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, που είναι και ο κύριος πόλος έλξης για τους συμμετέχοντες καλλίφωνους.

Στην ερώτησή μας για τον τρίτο κύκλο του μουσικού σόου μεταμορφώσεων «Your Face Sounds Familiar» με τη Μαρία Μπεκατώρου, ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 είπε ότι θα πάρει αναβολή ακόμη ένα χρόνο (Οκτώβριος 2016), αφού η προτεραιότητά του είναι το «Voice».

 

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...