Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ελληνας Τζέιμς Μποντ έγινε παπάς!

Στην πρώτη γραμμή της κατασκοπίας από το 1989, πτυχιούχος της Θεολογίας, λειτουργεί στην περιοχή της ανατολικής Αττικής και χειροτονήθηκε με τις ευλογίες του μητροπολίτη Μεσογαίας

Ενας από τους πιο ικανούς και επιτυχημένους πράκτορες της ΕΥΠ, που είχε γίνει «εφιάλτης» για τους Τούρκους, πήρε την καλοκαιρινή άδειά του και επέστρεψε… άλλος άνθρωπος για να συνεχίσει να υπηρετεί την ασφάλεια της χώρας! Οι συνάδελφοί του τρόμαξαν να γνωρίσουν τον 53χρονο Ελληνα «Τζέιμς Μποντ» αντικρίζοντας μπροστά τους έναν παπά!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Στην ηγεσία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών έπεσε σαν βόμβα η αποκάλυψη ότι ο 53χρονος μυστικός πράκτορας αποφάσισε να χειροτονηθεί ιερέας, χωρίς ωστόσο να θέλει να εγκαταλείψει τον «παράλληλο κόσμο» των κατασκόπων, στον οποίο έχει ιδιαίτερα επιτυχημένη καριέρα.

Κι αυτό γιατί συγκαταλέγεται στους κορυφαίους στη συγκέντρωση και ανάλυση πληροφοριών για θέματα εθνικής ασφάλειας και θεωρείται πολύτιμη η συμμετοχή του σε επιχειρήσεις της υπηρεσίας, πράγμα που (φυσικά) δεν είναι δυνατό να γίνει φορώντας… ράσο και καλυμμαύκι! Φέτος το καλοκαίρι ο πράκτορας πήρε την κανονική άδειά του και μάλιστα ζήτησε να του δοθούν επιπλέον ημέρες, με την πρόφαση ότι είχε να επιλύσει προσωπικά ζητήματά του. Προ ημερών οι συνάδελφοί του έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν έναν ιερέα να μπαίνει στο γραφείο ανοίγοντας την πόρτα με τον απαραίτητο κωδικό ασφαλείας, να κάθεται στο γραφείο του 53χρονου και με άνεση να βάζει σε λειτουργία τον υπολογιστή του, πάντα χρησιμοποιώντας κωδικούς!

Οταν συνειδητοποίησαν ότι είναι ο ικανός συνάδελφός τους, έπεσαν από τα σύννεφα και άρχισαν να τον ρωτούν τι είχε συμβεί. Στην ΕΥΠ ήταν κοινό μυστικό ότι ο 53χρονος είχε στρατολογηθεί περί το 1989 από την τότε ΚΥΠ, αφού αποφοίτησε ως αριστούχος από τη Θεολογική Σχολή Ιωαννίνων. Αλλωστε και ο ίδιος δεν έκρυβε ότι εξακολουθούσε να διατηρεί στενή σχέση με τη θρησκεία και την Εκκλησία.

re2wrfgwer 1Ο «Τζέιμς Μποντ» της ΕΥΠ πήρε την απόφαση να χειροτονηθεί παπάς και να λειτουργεί στην ανατολική Αττική με τις ευλογίες του μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάου! Το ποίμνιό του δεν γνωρίζει πως ο ιερέας είναι ένας από τους καλύτερους κατασκόπους, επιφορτισμένος να διαφυλάττει την εθνική ασφάλεια!

Ο ίδιος -κατά πληροφορίες- θεωρείται ένας από τους πλέον καταρτισμένους και αποδοτικούς μυστικούς πράκτορες, καθώς έχει την ικανότητα να περνά απαρατήρητος και να διεισδύει εκεί όπου δύσκολα μπορεί κανείς.

Απαιτητικές αποστολές

Οι αποστολές που έχει φέρει εις πέρας ήταν από τις πλέον απαιτητικές, με αποτέλεσμα το όνομά του στην υπηρεσία να είναι συνώνυμο με την επιχειρησιακή αρτιότητα και αποτελεσματικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων ήταν καίρια η συμβολή του στην εξάρθρωση δύο μεγάλων κυκλωμάτων εμπορίας όπλων στα Βαλκάνια, καθώς αυτός συγκέντρωσε
όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την αποκάλυψη των μελών τους.

Η δραστηριότητά του 53χρονου δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Τούρκους «συναδέλφους» του, οι οποίοι τον έχουν «επικηρύξει», καθώς είχαν χάσει τον ύπνο τους από την ικανότητά του στην αλίευση διαβαθμισμένων και ευαίσθητων πληροφοριών!

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», τις επόμενες ημέρες ο ιερέας – πράκτορας αναμένεται να μετακινηθεί σε γραφείο αξιοποίησης υλικοτεχνικού εξοπλισμού και ανάλυσης πληροφοριών, ώστε να αποσυρθεί σταδιακά από τις επικίνδυνες αποστολές.

Πλέον ο ρασοφόρος κατάσκοπος θα έχει διπλή αποστολή: να κρατάει στον δρόμο του Θεού το ποίμνιό του στην ενορία της Μεσογαίας αλλά και να θωρακίζει την εθνική ασφάλεια της χώρας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...