Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Η Παπαρίζου ως πόρνη σε μιούζικαλ

«Nine» (με την Παπαρίζου στον ρόλο πόρνης), «Barbarella: The 80s Musical» και «Billy Eliot» είναι οι τρεις νέες παραστάσεις που ετοιμάζονται να κονταροχτυπηθούν στο φετινό box office

3eqwe4tgf 2Ας αρχίσουν οι χοροί και τα τραγούδια στη θεατρική Αθήνα! Στον «πυρετό» των μιούζικαλ ζουν εδώ και μερικές εβδομάδες οι συντελεστές τριών μεγάλων παραγωγών που αναμένεται να κονταροχτυπηθούν στο φετινό box office.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ντίβες της εγχώριας μουσικής σκηνής θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με σημαντικούς ηθοποιούς της σύγχρονης γενιάς, έχοντας ως κοινό στόχο να παρασύρουν τους θεατές στον ρυθμό των ντίσκο, τζαζ και κλασικών μελωδιών τους. Σε… οργασμό προετοιμασίας στο θέατρο Πάνθεον βρίσκονται η Ελενα Παπαρίζου, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Κατερίνα Λέχου, η Νάντια Μπουλέ, η Μάρω Κοντού, η Τάνια Τρύπη και φυσικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, οι οποίοι συνθέτουν τον βασικό πυρήνα του «Nine», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Πρόκειται για ένα βραβευμένο μιούζικαλ του 1982, το οποίο έγινε διάσημο ανά τον κόσμο χάρη στην κινηματογραφική εκδοχή του διά χειρός Ρομπ Μάρσαλ το 2009, όπου πρωταγωνιστούσαν οι Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Μαριόν Κοτιγιάρ, Πενέλοπε Κρουζ, Νικόλ Κίντμαν, Τζούντι Ντεντς και Σοφία Λόρεν. Στην ελληνική βερσιόν του τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Κακλέας. Περιτριγυρισμένος από 22 γυναίκες, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ενσαρκώνει τον σκηνοθέτη Γκουίντο Κοντίνι, ο οποίος, ενώ βρίσκεται λίγο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων της καινούργιας ταινίας του, δεν έχει γράψει ούτε το σενάριο.

Η έκπληξη της παράστασης είναι φυσικά η συμμετοχή της Ελενας Παπαρίζου. Στην πρώτη θεατρική εμφάνισή της η κυρία «Number One» θα ενσαρκώσει τον ρόλο μιας πόρνης ονόματι Σαραγκίνα, ρόλο που στο κινηματογραφικό «Nine» είχε ενσαρκώσει η Φέργκι, τραγουδίστρια των Black Eyed Peas.

Οι πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι τουλάχιστον… χολιγουντιανές, με την Παπαρίζου να κάνει grande εμφάνιση με σέξι εσώρουχα.

Η Ελένη Φουρέιρα

Στο μεταξύ, η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται κι αυτή πυρετωδώς για το θεατρικό ντεμπούτο της, καθώς είναι η πρωταγωνίστρια στη νέα παράσταση των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου με τίτλο «Barbarella: The 80s Musical» που θα φιλοξενηθεί από το τέλος του επόμενου μήνα στη σκηνή του Θεάτρου Πειραιώς 131. Στο πλευρό της θα βρεθεί ο ανερχόμενος ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος έγινε γνωστός από το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Ταμάμ».

Οι δυο τους πρόκειται να ζήσουν επί σκηνής έναν μεγάλο έρωτα με φόντο τη θρυλική ντισκοτέκ Barbarella και μουσική υπόκρουση τις μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας του ’80. Γύρω τους θα ξεδιπλωθούν πολλές ακόμη ερωτικές ιστορίες, καθώς το καστ είναι μεγάλο και περιλαμβάνει ονόματα- έκπληξη, όπως η Καίτη Γαρμπή, η οποία θα ενσαρκώσει μια ντίβα των 80s, και ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος κάνει… comeback στη δεκαετία που ήταν απόλυτος σταρ για να υποδυθεί τον αδελφό της Φουρέιρα.

Τη λίστα με τους «θαμώνες» της Barbarella συμπληρώνουν η τραγουδίστρια Ηβη Αδάμου (θα υποδυθεί την κόρη της Καίτης Γαρμπή), η Ιωάννα Πηλιχού, ο Αιμίλιος Ράφτης και πολλοί ακόμη ηθοποιοί και χορευτές. Για την παράσταση είχε κάνει συζητήσεις και η Μαρία Μπεκατώρου, αλλά δεν θα συμμετάσχει τελικά, αφού οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις της είναι πολλές και δεν της επιτρέπουν να κάνει και θέατρο παράλληλα.

Οι υπερταλαντούχοι «γεννημένοι χορευτές»

3eqwe4tgf 1

Εντατικές είναι οι πρόβες και για το μιούζικαλ «Billy Eliot», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Παλλάς στις 16 Οκτωβρίου.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Λιγνάδης, ενώ πριν από λίγες μέρες δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες του θιάσου.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε το ζευγάρι στη ζωή Αιμίλιο Χειλάκη και Αθηνά Μαξίμου και τους Αποστόλη Τότσικα, Τιτίκα Στασινοπούλου, Γιώργο Ψυχογιό και Νίκη Παλληκαράκη. Η διανομή του μικρού πρωταγωνιστή που θα δώσει σάρκα και οστά στον «γεννημένο χορευτή Billy Eliot» είναι τριπλή.

Οι Πέτρος Ζαμπάκας, Ανδρέας Καρτσάτος και Σωτήρης Πιερράκος επιλέχθηκαν μέσα από οντισιόν και ο σκηνοθέτης του μιούζικαλ τους έχει χαρακτηρίσει «υπερταλαντούχους»!

Το μιούζικαλ «Billy Eliot» εστιάζει σε ένα εντεκάχρονο αγόρι που θέλει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του μέσα σε μια κοινωνία κατάρρευσης από την οικονομική κρίση.

Τα ορυχεία

Ολα αρχίζουν το 1984, όταν η τότε πρωθυπουργός της Αγγλίας Μάργκαρετ Θάτσερ κλείνει τα ορυχεία και οι ανθρακωρύχοι ξεκινούν απεργία διαρκείας.

Ο μικρός Μπίλι το σκάει από το μάθημα του μποξ για να ανακαλύψει τυχαία σε μια αίθουσα μπαλέτου το πάθος του για χορό, ένα πάθος που θα ηλεκτρίσει την οικογένειά του, την κοινότητα ολόκληρη και θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες: 

 

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...