Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

«Ζω από θαύμα της Παναγίας!»

Η θρυλική τραγουδίστρια Μπέμπα Μπλανς μιλά για τη μεγάλη δοκιμασία με τον καρκίνο και εξηγεί πώς τον νίκησε όταν όλοι την είχαν ξεγραμμένη

dfq34w54tyw45ytΤης έδιναν μόλις λίγους μήνες ζωής, αλλά η Παναγία την έσωσε! Σε θαύμα αποδίδει το γεγονός πως ξεπέρασε τον -επιθετικό- καρκίνο από τον οποίο προσεβλήθη το 2009 η Μπέμπα Μπλανς. Ενώ οι θεράποντες ιατροί της την είχαν… ξεγραμμένη, εκείνη τούς άφησε άφωνους με τη σταδιακή βελτίωση της υγείας της, κάνοντας ακόμη και τους επιστήμονες να μιλούν για κάτι ανεξήγητο.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

«Με έσωσε ο Θεός και η Παναγιά, στην οποία πίστευα πάντα και πήγαινα κρυφά να προσκυνήσω στη χάρη της στην Τήνο, ντυμένη στα μαύρα » εξομολογείται σήμερα στην «Espresso» η 70χρονη τραγουδίστρια, που έχει γράψει μεγάλη ιστορία στην αθηναϊκή νύχτα αλλά και στις καρδιές των ανδρών ως ένα ιδιαίτερα σέξι θηλυκό (δίκαια φέρει τον τίτλο της «ντίβας που έσερνε καράβια»).

Η Μπέμπα Μπλανς δεν το κρύβει ότι πριν από έξι χρόνια βρισκόταν ένα… βήμα πριν από τον άλλο κόσμο, όπως λέει η ίδια χαρακτηριστικά. «Ποτέ δεν έκρυψα ότι αντιμετώπιζα σοβαρό πρόβλημα υγείας με τον καρκίνο του παχέος εντέρου που μου παρουσιάστηκε και χρειάστηκε να εγχειριστώ και να κάνω χημειοθεραπείες.

»Σίγουρα έπεσα σε χέρια καλών γιατρών στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύτηκα, αλλά και αλλού που πήγα, όμως κανείς τους δεν μου έδινε πολλούς μήνες ζωής. Σε εμένα δεν έλεγαν τίποτα, αλλά στα οικεία μου πρόσωπα το είχαν δηλώσει πως τα “ψωμιά” μου ήταν λίγα» εξομολογείται και αναφέρεται στην Παναγία, τονίζοντας με φωνή που βγαίνει μέσα από την ψυχή της ότι ήταν εκείνη που την έσωσε: «Ζω από θαύμα της Παναγιάς! Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή που κατάλαβα πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας μου άρχισα να προσεύχομαι. Κάπου μέσα μου ήξερα πως η Παναγιά θα με βοηθούσε, όπως και έγινε, αφού -δοξασμένο το όνομά της- εδώ και τόσο καιρό δεν έχει συμβεί κάποια μετάσταση του καρκίνου. Τώρα τι μπορεί να γίνει αύριο δεν ξέρω, πάντως οι γιατροί μου σηκώνουν τα χέρια ψηλά με την απίστευτη, σύμφωνα με αυτούς, μυστηριώδη ίασή μου».

Στην Τήνο

Η θρυλική τραγουδίστρια μας εξηγεί πως από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της αλλά και αργότερα, την εποχή που μεσουρανούσε στα νυχτερινά κέντρα (και έκαιγε τις αντρικές καρδιές… κατεδαφίζοντας εργοστάσια και εργοστασιάρχες, όπως λέει ο μύθος για εκείνη), επισκεπτόταν τακτικά το προσκύνημα της Μεγαλόχαρης της Τήνου: «Εφευγα από το σπίτι μου φορώντας μαύρα ρούχα και μαντίλι στο κεφάλι. Τα μαύρα δεν τα έβγαζα στιγμή από πάνω μου και συνήθως καθόμουν στο νησί τέσσερις – πέντε μέρες, που τις περνούσα κυρίως με προσευχή στην εκκλησία. Δεν κάνω τη θρησκόληπτη, αλλά πιστεύω πολύ στην Παναγία, η οποία το 1971 με βοήθησε να ξεχωρίσει το τραγούδι μου “Αυτός που θα ‘ρθει” στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα μετά το φεστιβάλ κυκλοφόρησε το τραγούδι σε δίσκο, ο οποίος πούλησε πολλά αντίτυπα. Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς εκείνη, τον χρυσό δίσκο που μου απονεμήθηκε για τις πωλήσεις τον πήγα και τον αφιέρωσα στην χάρη της» καταλήγει.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...