Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΛΕΩΝ: Αν έχετε προβλήματα στη σχέση με τον σύντροφό σας, πρέπει να αφοσιωθείτε σε…

ΚΡΙΟΣ: Ανακαλύψετε όσους περισσότερους τρόπους μπορείτε για να αυξήσετε τις πηγές εσόδων σας, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, να μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή σας. Είναι πολύ πιθανόν να σας δημιουργηθούν προβληματισμοί σε ό,τι αφορά τον εργασιακό χώρο σας και τον συναισθηματικό τομέα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσωπική σας ζωή αρχίζει να παίρνει άλλη τροπή, μια που οι σχέσεις σας γίνονται πιο δυναμικές και αποφασιστικές. Υποχρεωτικό χαρακτήρα θα έχουν οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις που θα κάνετε, ενώ η προσοχή σας θα εστιαστεί στο στενό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να καταλάβετε ότι οι επαναστάσεις δεν σας βοηθούν να προχωρήσετε και ότι απλώς αυξάνουν τον πανικό της εσωτερικής μοναξιάς σας. Το ανικανοποίητο «εγώ» σας είναι ικανό να σας δημιουργήσει τόσα προβλήματα που θα καταστρέψουν ακόμα και τις σταθερές σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε λογικά προτού αποφασίσετε να πάρετε αποφάσεις και αν είστε ελεύθεροι, μην ξαναγυρίσετε σε καταστάσεις που είναι φθαρμένες. Θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, αλλά προτού επενδύσετε σε έναν σύντροφο, φροντίστε να ελέγξετε πρώτα αν σας ταιριάζει.

ΛΕΩΝ: Αν έχετε προβλήματα στη σχέση με τον σύντροφό σας, πρέπει να αφοσιωθείτε σε αυτά και να βρείτε χρόνο για να κάνετε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και με όλη την ειλικρίνεια που διαθέτετε. Μην πιέζεστε και φορτώνεστε περισσότερες ευθύνες χωρίς πρώτα να έχετε τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η τακτική που ακολουθείτε σας κουράζει όχι μόνο πνευματικά, αλλά και σωματικά. Επειδή θα καταφέρετε πολλά περισσότερα αν διατηρήσετε την υγεία σας σε άριστα επίπεδα, πετάξτε από πάνω σας κακές συνήθειες και αναζητήστε πιο υγιεινές ψυχολογικές διεξόδους.

ΖΥΓΟΣ: Εάν θέλετε να εξασφαλίσετε κάποια εισοδήματα, κάντε συμφωνίες αφού πρώτα μελετήσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Επειδή όμως ακόμα θα υπάρχουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα, προσέξτε να μη χάσετε από επιπολαιότητα μια πηγή εσόδων που σας δίνει την άνεση που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μελετήστε καλά τους προϋπολογισμούς που έχετε κάνει και μη ζητάτε αλλαγές, αν δεν ξέρετε το τελικό κόστος τους. Μετριάστε τη ροπή σας για πολυτέλεια, για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Ο καταλληλότερος τρόπος για να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας είναι ο διάλογος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε και άλλο από τον χρόνο σας να πάει χαμένος και κυρίως μην τον σπαταλήσετε κοιτώντας μόνο πώς θα εξυπηρετείτε τους άλλους. Πρέπει να θυμάστε προτού κάνετε μια κίνηση πως αυτό που προέχει είναι ο εαυτός σας, γιατί η καλή σας τύχη δεν φτάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο χρόνος χρειάζεται και τη δική σας βοήθεια για να είναι σύμμαχός σας. Χρησιμοποιήστε τη θετική σας ενέργεια και τη δύναμη που πηγάζει από την καρδιά σας για να αλλάξετε αυτά που θέλετε και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε ένα καλό κλίμα και δώστε στον εαυτό σας αυτό που ζητεί -ό,τι και αν είναι-, για να αποκλείσετε το ενδεχόμενο να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ευαισθησίες που θα επηρεάσουν το αμυντικό σύστημά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε μια αναδρομή στις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει μέχρι τώρα και αν δείτε ότι τα πράγματα δεν σας πηγαίνουν καλά, μην ξεσπάσετε στα άτομα της οικογένειάς σας, γιατί και εκεί η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ