Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Η ξανθιά λησταρχίνα και ο «αγρότης» Πετρακάκος

Τα σενάρια της Αστυνομίας για το βίντεο από το «ντου» σε τράπεζα στις Σπέτσες και η ατάκα του υπαρχηγού του Μαζιώτη για τις βιολογικές καλλιέργειες

Ο Γιώργος Πετρακάκος ισχυρίστηκε πως ήθελε να αφήσει την παρανομία και να αφοσιωθεί στην καλλιέργεια πρότυπων βιολογικών προϊόντων, επενδύοντας τα «κέρδη» του από τις ληστείες! Αυτό εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής κατά τη διάρκεια της κράτησής του στη ΓΑΔΑ.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ 

Ο έως πριν από λίγες ημέρες καταζητούμενος συνεργάτης των Βασίλη Παλαιοκώστα και Νίκου Μαζιώτη επέμεινε ότι επιθυμούσε να αλλάξει σελίδα στη ζωή του και να γίνει αγρότης και καλός οικογενειάρχης! Γι’ αυτό είχε αγοράσει μια έκταση σε περιοχή του Πηλίου, όπου είχε εγκαταστήσει μια τροχοβίλα, την οποία σκόπευε να επεκτείνει και να τη διαμορφώσει σε πλήρη κατοικία, προκειμένου στη συνέχεια να φέρει τη σύντροφό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας δύο και τεσσάρων ετών.

3eq234rfqw4 2
Μάλιστα φέρεται ότι συμμετείχε σε μια αυτοργανωμένη κοινότητα πολιτών του Βόλου που ασχολείται με τη διαπαιδαγώγηση παιδιών και την ανάπτυξη μεθόδων βιολογικής καλλιέργειας! Εκεί οι περισσότεροι τον γνώριζαν με το πραγματικό του μικρό όνομα και τον χαρακτηρίζουν ήπιο άνθρωπο, που αγαπούσε τα παιδιά και συχνά έπαιζε ακόμη και κουκλοθέατρο για να τα ψυχαγωγεί! Μετά τη σύλληψη της 36χρονης συντρόφου του Πετρακάκου στο διαμέρισμα της οδού Περραιβού, στο κέντρο του Βόλου, οι επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής κάλεσαν τους γονείς της να παραλάβουν τα δύο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, που διέμεναν με τη μητέρα τους, και να αναλάβουν τη φροντίδα τους.

Σε δίκη

Στα μέσα Οκτωβρίου ο Πετρακάκος πρόκειται να προσαχθεί σε δίκη με την κατηγορία της χρηματοδότησης τρομοκρατικής οργάνωσης. Ωστόσο από τις εν εξελίξει έρευνες της Αντιτρομοκρατικής δεν έχουν προκύψει μέχρι στιγμής στοιχεία που να τον συνδέουν άμεσα με κάποια ένοπλη ομάδα. Πάντως, όπως λένε αξιωματικοί του αντιτρομοκρατικού επιτελείου, τα πολλά κινητά τηλέφωνα, οι χάρτες της Αττικής και της Θεσσαλίας, οι δύο φορητοί υπολογιστές και τα 100.000 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του ίσως έχουν πολλά να «πουν» στους ειδικούς των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι τα ερευνούν.

Ειδικά για το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή του Πετρακάκου οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για το μερίδιό του από παλαιότερες ληστείες αλλά για τη λεία του από πρόσφατες ληστρικές επιδρομές. Εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει πάρει μέρος στη ληστρική επιδρομή που είχε σημειωθεί σε χρηματαποστολή στις Ροβιές της Εύβοιας, όπου οι δράστες είχαν αρπάξει πάνω από 100.000 ευρώ και είχαν πυρπολήσει το αυτοκίνητο διαφυγής τους.

3eq234rfqw4 1Τα σενάρια της Αστυνομίας για την ξανθιά λησταρχίνα

Μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να εμπλέκουν την 36χρονη σύντροφο του Γιώργου Πετρακάκου σε ληστείες και τρομοκρατική δράση, παρά τις έρευνες των αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής. Ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί η ενδεχόμενη εμπλοκή της σε ληστρικές επιδρομές ή τρομοκρατικές ενέργειες της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών.

Από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη η 36χρονη οι αστυνομικοί άρχισαν να «ξεσκονίζουν» τους φακέλους των ληστειών σε τράπεζες στις Σπέτσες, στον Γαλατά Τροιζηνίας και στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου εμφανιζόταν η μυστηριώδης γυναίκα «λοχαγός» με την ξανθιά περούκα και τα μεγάλα γυαλιά ηλίου, όπως είχε αποκαλύψει πρώτη η «Espresso» με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της. Μάλιστα στις δύο πρώτες ληστείες φαίνεται καθαρά να καλύπτει τον Πετρακάκο και τον Νίκο Μαζιώτη την ώρα που αδειάζουν τα ταμεία.

Η ληστεία στον Γαλατά είχε γίνει το καλοκαίρι του 2011, ενώ στην Ντάπια Σπετσών το αμέσως επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι το γεγονός πως το 2012 η σύντροφος του Πετρακάκου περίμενε το πρώτο τους παιδί και μάλιστα βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης! Από τη ληστεία στο νοσοκομείο «Σωτηρία» τον περασμένο Ιούνιο οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους την πιο καθαρή φωτογραφία της άγνωστης ως τώρα γυναίκας «λοχαγού», η οποία φοράει ξανθιά περούκα με καρέ μαλλί και μεγάλα καφέ γυαλιά ηλίου.

 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...