Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η σύντροφος «πίτμπουλ» του διάσημου παρουσιαστή

Η αγαπημένη του tv star τον ζηλεύει αφόρητα, με αποκορύφωμα το άγριο περιστατικό σε in μαγαζί των νοτίων προαστίων, όπου δεν επέτρεψε ούτε σε δημοσιογράφο να τον πλησιάσει

Η αγαπημένη του tv star τον ζηλεύει αφόρητα, με αποκορύφωμα το άγριο περιστατικό σε in μαγαζί των νοτίων προαστίων, όπου δεν επέτρεψε ούτε σε δημοσιογράφο να τον πλησιάσει

Η σύντροφος… ντόμπερμαν του παρουσιαστή δεν ξέρει από… σαβουάρ βιβρ! Η αγαπημένη γνωστού -σε Ελλάδα και εξωτερικό- tv star τον ζηλεύει αφόρητα, με αποτέλεσμα να μην αντέχει να τον πλησιάζουν οι θαυμάστριές του σε ακτίνα… χιλιομέτρου.

Τις κοιτάζει περιφρονητικά και μάλιστα δεν μπαίνει καν στον κόπο να κρύψει τη δυσαρέσκειά της. Το πιο πρόσφατο -άγριο- περιστατικό σημειώθηκε σε κυριλέ μαγαζί των νοτίων προαστίων, εν μέσω της καταιγίδας που ξέσπασε το περασμένο Σάββατο και που έφερε όλο τον κόσμο -ακόμη και πολύ δημοφιλή τηλεοπτικά πρόσωπα της τηλεόρασης- στον εσωτερικό χώρο.

Δημοσιογράφος τον πλησίασε διακριτικά, για να δεχτεί… οδόφραγμα από την αγριεμένη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του. Ενώ εκείνη πολύ ευγενικά ζήτησε απλά να του πει ένα «γεια» και να ενημερωθεί για την εκπομπή που έκανε ο παρουσιαστής με διεθνή ποπ σταρ, η αγαπημένη του και όπως αποδείχτηκε… bodyguard του, φανερά ενοχλημένη, την εμπόδισε, λέγοντάς της «όχι τώρα, συζητάμε» και της γύρισε την πλάτη μιλώντας στους ιδιοκτήτες του μαγαζιού. Οσοι ήταν παρόντες έμειναν άφωνοι. Η ρεπόρτερ τής τόνισε ότι έχουν κοινό φίλο με τον σύζυγό της, από τον αγαπημένο τόπο καταγωγής του, και γνωρίζονται από παλιά.

Ο ίδιος, όταν άκουσε το όνομα του φίλου του, γιατί κατά τη διάρκεια της σκηνής κοιτούσε το κινητό του και τις φωτογραφίες που έβγαλε από το μπουρίνι -είναι άλλωστε λάτρης της φωτογραφίας-, χαμογέλασε με την καρδιά του. Χαιρέτησε εγκάρδια τη δημοσιογράφο και της έδωσε πληροφορίες όχι μόνο για τη συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά και για τις υπόλοιπες, αποκαλύπτοντας μάλιστα και τα πρόσωπα που θα φιλοξενήσει. Η δημοσιογράφος ευχαρίστησε τόσο εκείνον όσο και την γυναίκα του, με την κυρία να της απαντά παγερά: «Τίποτα»! Λίγα λεπτά αργότερα τον γοητευτικό παρουσιαστή πλησίασαν δύο θαυμάστριές του για να βγάλουν selfie. Η σύντροφός του άστραψε και βρόντηξε για άλλη μια φορά.

Αλήθεια, η κυρία δεν ξέρει ποιον έχει στο πλευρό της και πόσο αγαπητός είναι στην Ελλάδα; Και πώς γίνεται να έχει κουραστεί από τη στάση του κόσμου, αν και έχει μάλιστα σπουδές και περγαμηνές πάνω στην ανθρώπινη συμπεριφορά; Κρίμα!

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...