«Τρίτη Πρέσβειρα Ειρήνης η Ελλάδα στο MISS WORD PEACE»

Η Αθανασία Κοφινιώτη, «Star G.S. Hellas 2014», η οποία διαγωνίστηκε στην Κίνα και στον διαγωνισμό «Miss World Peace», με τα χρώματα της Ελλάδος, διέπρεψε.

Η Αθανασία Κοφινιώτη, «Star G.S. Hellas 2014», η οποία διαγωνίστηκε στην Κίνα και στον διαγωνισμό «Miss World Peace», με τα χρώματα της Ελλάδος, διέπρεψε.

Από τους ημιτελικούς απέσπασε τον τίτλο «Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως» λόγω της άψογης διαγωγής της ενώ στον τελικό ήρθε 5η «Πρέσβειρα Ειρήνης» , ωστόσο συμψηφιστικά κατατάγει στην 3η θέση.

Η Ελλάδα κατακτά για πρώτη φορά στο «Miss World Peace» τόσο υψηλή θέση και φυσικά γιατί η δική μας ομορφιά στα «Star and Mr. G.S. Hellas», έχει άποψη.

Οι Κινέζοι διοργανωτές δηλώνουν πως είναι εντυπωσιασμένοι από την «Star G.S. Hellas 2014» κι αν δεν συνέβαινε ένα μικρό ατύχημα στην ίδια στον διαγωνισμό ταλέντων, θα καταλάμβανε την 1η θέση.

Παρ’ όλα αυτά, εμείς είμαστε ευχαριστημένοι γιατί το να συμμετέχει σε ένα τόσο σπουδαίο διαγωνισμό όπου λαμβάνουν μέρος 90 χώρες και να αφήνεις πίσω σου μέγα θηρία στον τομέα της ομορφιάς, δεν είναι και λίγο.

Η Ελλάδα παρ’ όλο που είναι σε δεινή κατάσταση εμπιστεύεται τις αμαζόνες ομορφιάς που βγαίνουν μέσα από τα «Star and Mr. G.S. Hellas» και εξοπλίζοντας την φαρέτρα τους και με ομορφιά και άποψη, είναι μάχιμη και στην καρδιά όλων των εξελίξεων.
Επίσημος υποστηρικτής της Πρέσβειρας Ειρήνης για την Ελλάδα στο Εξωτερικό ήταν το KOUROS CLUB όπου θα γίνει και το επίσημο πάρτι στα τέλη του Οκτώβριου .

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τον διαγωνισμό:
https://www.youtube.com/watch?v=NrJdtO9J3FE

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ