Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΖΥΓΟΣ: Εχοντας ενισχυμένο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στον εαυτό σας και στις σχέσεις σας, ξεχωρίστε…

ΚΡΙΟΣ: Μπορείτε τώρα να προχωρήστε στην υλοποίηση ενός επαγγελματικού σχεδίου και παράλληλα να βελτιώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, αφού σας δίνονται οι ευκαιρίες να το προσπαθήσετε. Εστω και με καθυστερήσεις, θα έχετε ικανοποιητικές λύσεις και στα πιο δύσκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε σε αναμορφώσεις και διαμορφώσεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις έξυπνες στρατηγικές που θα ακολουθήσετε. Ο ρεαλισμός που πρέπει να υιοθετήσετε θα σας υποδείξει ότι απαιτείται παραπάνω τόλμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξετάστε τα πάντα με μεγάλη προσοχή και μην αφήσετε τις εξελίξεις στην τύχη τους. Μπορεί να είστε ευνοημένοι, αλλά χρειάζεται να βοηθήσετε κι εσείς, ώστε να γίνουν όλα ακόμα καλύτερα. Εργαστείτε με μεθοδικότητα, και μην ξεχνάτε πως πρέπει ταυτόχρονα να ζείτε και τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ευκαιρία της ημέρας εντοπίζεται στο ότι μπορείτε να ρισκάρετε πολλά. Η διάθεση που έχετε να γίνετε λίγο περισσότερο παράτολμοι από το συνηθισμένο προοιωνίζεται επιτυχίες. Μην αφήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας προκαλούν άγχος και ρίχνουν την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μην αυτοπεριοριστείτε από προκαταλήψεις που θα σας γυρίσουν πίσω και θα ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Προβείτε σε ακόμα ένα βήμα που θα σας φέρει πιο κοντά στο να αλλάξετε τη ζωή σας. Η τακτική που θα ακολουθήσετε δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα μπορούσατε να έχετε κάνει πολλά από παλιά, αλλά επειδή δεν είστε άνθρωποι που αποφασίζουν τις κινήσεις τους χωρίς περίσκεψη, δεν το έχετε τολμήσει. Κάντε το τώρα και πάρτε τις αποφάσεις που πρέπει. Οι προοπτικές να πετύχετε περισσότερα θα είναι πολύ περισσότερες.

ΖΥΓΟΣ: Εχοντας ενισχυμένο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στον εαυτό σας και στις σχέσεις σας, ξεχωρίστε φίλους και εχθρούς, ώστε να επιλέξετε αυτούς που αξίζουν και να μη χάνετε άσκοπα τον χρόνο σας. Πρέπει να σκεφτείτε νέους τρόπους για να προβάλλετε τη δουλειά και τα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας για να πετύχετε την αναγνώριση από τους γύρω σας. Σήμερα θα εκπαιδευτείτε προκειμένου να δημιουργήσετε μια πιο στρωτή και πιο δημιουργική ζωή. Εξοπλιστείτε με μοντέρνα και αποδοτικά μέσα που θα σας διευκολύνουν να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε τη ζωή και τις υποθέσεις σας υπό διαφορετικές και ξεκάθαρες οπτικές γωνίες. Ξεπεράστε τους έμφυτους φόβους σας, ώστε να γίνετε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί. Απαιτείται μια γενική αναδιοργάνωση πριν επενδύσετε ενέργεια, εργασία χρόνο, ίσως και χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε πολλές από τις πεποιθήσεις σας κάνοντας τα απαιτούμενα βήματα. Αναβαθμίστε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα με δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από αδιέξοδα. Δημιουργήστε τις βάσεις για ένα προσοδοφόρο οικονομικό μέλλον όντας καλά ενημερωμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν πρέπει να φοβάστε την αυτοκριτική. Δουλέψτε για την ενίσχυση της θέσης σας στον επαγγελματικό τομέα και παράλληλα διορθώστε τα κακώς κείμενα που αναχαιτίζουν την πρόοδό σας. Παρότι είστε λάτρης των παλιών, καλών συνταγών, θα προχωρήσετε σε ένα νέο εργασιακό κύκλο.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε, γιατί το γενικό κλίμα προμηνύει έντονη θετική ενέργεια σε όλους τους τομείς και αποδεικνύει ότι οι προσπάθειές σας δεν πήγαν τελικά χαμένες. Μην επιτρέψετε στον ανταγωνισμό να περάσει μπροστά, ενώ εσείς μένετε πίσω.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...