Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

ΑΚΟΥ ΝΑ… ΔΕΙΣ (30.09.15)

Τι είχε φύγει ο Αδωνις Γεωργιάδης από την εκπομπή του αγαπημένου Γιώργου Παπαδάκη οργισμένος και τι ο δημοσιογράφος είχε πει πως δεν τον ξανακαλεί…

Τι είχε φύγει ο Αδωνις Γεωργιάδης από την εκπομπή του αγαπημένου Γιώργου Παπαδάκη (κεντρική φωτό) οργισμένος και τι ο δημοσιογράφος είχε πει πως δεν τον ξανακαλεί! Εννοούσε μάλλον την περασμένη σεζόν και όχι αυτήν, διότι τον είδαμε κοτσαρισμένο τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, στο πλατό, σαν να μην είχε συμβεί ποτέ τίποτα μεταξύ τους! Νερό κι αλάτι!

*

Ο κύριος Παπαδάκης διευκρίνισε σε σχόλιο πως, ναι, φοράει παντελόνια, σπεύδοντας να μας τα δείξει, αφού σηκώθηκε όρθιος. Δυστυχώς, το κοντρόλ του δεν πρόλαβε το πλάνο, έτσι μένουμε στη διαβεβαίωσή του! Αλλωστε δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τον πιστέψουμε.

*

Οποια ενημερωτική εκπομπή κι αν κοιτάξουμε στην τηλεόραση ή ακούσουμε στο ραδιόφωνο το θέμα του αρχηγού της Ν.Δ. Παρακολουθούμε και απ’ ό,τι καταλάβαμε, όσοι είναι βουλευτές θα είναι και υποψήφιοι. Αν και εμείς δεν τα καταλαβαίνουμε αυτά τα σπουδαία και λείπει και ο Μπογδάνος να μας τα εξηγήσει…

*

Αν δεν πάει ο Μπογδάνος στο Clinton Global Initiative, ποιος θα πάει; Ο Χατζηνικολάου; Αλίμονο! Για να εκμυστηρευτούμε πάντως την αμαρτία μας και που έλειπε από την εκπομπή, επειδή παρακολουθήσαμε τι έγινε στην Αμερική, το μάθαμε, όχι επειδή τον ψάξαμε!

*

Κριτική που διάβασα και αφορά τη συμμετοχή μου σε εκπομπή γράφει ανάμεσα σε άλλα: «…και τις διάσημες τηλεκριτικούς που κατακεραυνώνουν την ελληνική τηλεόραση θεωρώντας την πολύ κακή για τα γούστα τους να τον υποστηρίζουν ένθερμα»! Αν εννοούν εμένα, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για τον επιθετικό προσδιορισμό «διάσημη», μιας και δεν το είχα αντιληφθεί.ewq3rwerf 1

*

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου (φωτό) έσπασε τη σιωπή της ύστερα από χρόνια και ζαμάνια: «Ολος ο κόσμος φοράει μπραζίλιαν μαγιό, όχι μόνο εγώ». Αλίμονο! Με τα μπραζίλιαν σπρώχνονται στα περίπτερα για τσιγάρα και εφημερίδες!

*

Και η αειθαλής καλλονή κυρία Μάγκυ συνέχισε να εξηγεί καταλεπτώς: «Εντάξει, παλιά μπορεί να φορούσα το στρινγκ, που δεν το φορούσε κανείς, και να κολυμπούσα… Οπότε θεωρώ ότι ένα μπραζίλιαν μαγιό και προχωράω στην παραλία κι ένας φίλος μού κάνει πλάκα και με βγάζει φωτογραφίες και την ανέβασα στο Instagram»!

*

Κυρία Μάγκυ μου, ανατρέχοντας στους κανόνες της Γραμματικής της Γ’ Δημοτικού μαθαίνουμε πως «απλή πρόταση λέγεται εκείνη που βγάζει ολοκληρωμένο νόημα»! Με ή χωρίς μπραζίλιαν!

*

ΕΙ-ΔΗ-ΣΗ!
Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 9.45 κάνει πρεμιέρα το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» με τη Σπυροπούλου, που θα ’χει στο πλευρό της τους Σταματόπουλο, Κουσουλό, Πετρουτσέλι και Μιλάτο.


{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...