Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περίεργα θα είναι τα πράγματα στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να…

ΚΡΙΟΣ: Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, γιατί δείχνετε πως δεν έχετε σταθερότητα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι να μην αδιαφορείτε. Το ένστικτο και το ψυχικό σας σθένος σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές της ημέρας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε και ενεργείτε για να έχετε όφελος στην πορεία. Μη σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα σε πράγματα που ξέρετε ότι δεν έχουν αξία. Να είστε έτοιμοι να δουλέψετε πολύ σκληρά και να αναπτύξετε σωστά κριτήρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνδυάστε διασκέδαση με δουλειά και ψάξτε τη μέθοδο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Τα επαγγελματικά σχέδια δεν σας επιτρέπουν να έχετε πολύ ελεύθερο προσωπικό χρόνο. Σκεφτείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα ικανοποιούν τις προσωπικές ανάγκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα είναι ουσιαστικές για την εξέλιξή σας. Αρκετές φορές θα νιώσετε πολύ κουρασμένοι ή και ανίκανοι να αφομοιώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες. Θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μια επαγγελματική συνεργασία για το μέλλον.

ΛΕΩΝ: Μην αλλάξετε πολλά από αυτά που είναι δεδομένα, επειδή σας προβληματίζει ο οικονομικός τομέας. Ισως οι άλλοι δεν παραδεχτούν ότι έχετε ικανότητες, ώστε να μη χρειαστεί να σας ανταμείψουν. Μην πτοηθείτε ή αφήσετε στην άκρη τα σχέδιά σας και εγκαταλείψετε τη μάχη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεαστεί από τις εναλλαγές της διάθεσης των συνεργατών σας. Θα κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη για να κερδίσετε κάτι που σας στέρησαν ή να αποκαταστήσετε την εικόνα σας. Στην αρχή της ημέρας ο οικονομικός τομέας θα παρουσιάζει στασιμότητα.

ΖΥΓΟΣ: Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας, μια και τα εμπόδια και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν. Θα χρειαστεί να αλλάξετε υποχρεωτικά την τακτική που ακολουθούσατε έως τώρα. Πάρτε νέες αποφάσεις που θα είναι βασισμένες στην εξωτερική πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περίεργα θα είναι τα πράγματα στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Ο ιπποτισμός θα σας κάνει να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε. Ισως οδηγηθείτε ερήμην σας στο να γίνετε αντικείμενα εκμετάλλευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα είναι καλή για να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά θα είναι πολλές και οι υποχρεώσεις σας. Υπάρχουν αρκετοί από αυτούς που συναναστρέφεστε που βολεύονται με τον ρομαντισμό σας. Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους ειλικρινείς μαζί σας επειδή κάποιες φορές σας μιλούν σκληρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες μπορεί να δοκιμάσουν αρκετά τα νεύρα σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να αναγνωριστείτε και να φτάσετε στους στόχους σας. Νέες προοπτικές ανοίγονται για το επαγγελματικό και κοινωνικό μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιαστείτε να κρίνετε άτομα με γρήγορες αποφάσεις χωρίς να τους δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να ζητήσετε πίστη και απόλυτη αφοσίωση προς το πρόσωπό σας από συνεργάτες και συγγενείς.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεχτείτε το σήμερα με τα θετικά και τα αρνητικά του, κρατώντας τις πολύτιμες εμπειρίες που θα σας χρειαστούν στο μέλλον. Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης για να προχωρήσετε μπροστά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ