Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου 2015

Αυξάνεται η τύχη σας και οι ευκαιρίες που θα δεχτείτε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα σας ανοίξουν νέες πόρτες.

Ηλιος και Πλούτωνας φέρνουν σημαντικές αλλαγές

Αυξάνεται η τύχη σας και οι ευκαιρίες που θα δεχτείτε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο θα σας ανοίξουν νέες πόρτες. Ασχοληθείτε με άτομα που τραβούν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας αναπτύσσοντας παράλληλα τον κοινωνικό κύκλο σας.

Ακόμα και οι αλλαγές που θα γίνουν χωρίς να τις έχετε προκαλέσει θα σας ικανοποιήσουν. Με τον Ηλιο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 6 του μήνα, η μέρα θα είναι γεμάτη εντάσεις τόσο στον εργασιακό χώρο σας όσο και με τα άτομα του στενού περιβάλλοντός σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, γιατί ενδέχεται η ψυχολογία σας, που δεν θα είναι και στα καλύτερά της, να επηρεάσει επικίνδυνα τον συναισθηματικό τομέα σας και να σας σπρώξει σε αλλαγές που δεν χρειάζεστε. Μην είστε επιπόλαιοι σε ό,τι έχει σχέση με τα συμφέροντά σας και μεριμνήστε, ώστε να μη βγουν στην καθημερινότητά σας καινούργια έξοδα.

Μη δημιουργείτε προβλήματα στις προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις του περιβάλλοντος. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες που ακολουθούν για να βρεθείτε κοντά με ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 8 του μήνα, αφήστε να φωτιστεί το βασίλειο των ενστίκτων σας και αποφύγετε να έρθετε σε προστριβές με πρόσωπα της οικογένειάς σας. Μην επιτρέψετε τα προβλήματα των άλλων να γίνουν και δικά σας, επειδή σχετίζεστε μαζί τους. Χρωματίστε ευχάριστα τις συζητήσεις σας και αναζητήστε γνώσεις σε διάφορα θέματα, ακόμα κι αν θα σας είναι δύσκολο να εστιάσετε την προσοχή σας για να μάθετε κάτι καλά. Οι περιστάσεις ζητούν από εσάς περισσότερο ρεαλισμό, ώστε να μειωθεί η ψυχική σας αναστάτωση.

ΚΡΙΟΣ: Η καλή παρέα με άτομα που τα γνωρίζετε καλά και οι ξέγνοιαστες στιγμές θα σας απαλλάξουν από πολλά προβλήματα, θα μειώσουν αισθητά το άγχος σας και θα βοηθήσουν να ανέβει η ψυχολογία σας. Οι πηγές εσόδων και εξόδων σας θα φέρουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό τομέα σας, όμως τα κέρδη που θα έχετε θα υπερισχύσουν των ζημιών. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στο πώς θα μπορέσετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας έχοντας κατά νου ότι θα χρειαστεί να κάνετε τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις. Αυτά που θα σας χρειαστούν περισσότερο είναι η επιμονή, η υπομονή και η υπευθυνότητα. Οι συναλλαγές και οι συμφωνίες του επαγγελματικού τομέα θα σας φέρουν σε αντίθεση με οικεία σας πρόσωπα και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα κριθούν σκόπιμες.

ΤΑΥΡΟΣ: Δρομολογήστε τις εξελίξεις όπως σας αρέσει και προχωρήστε σε ουσιαστική ανασυγκρότηση για να ανακτήσετε τον έλεγχο όλων των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας. Δεν πρέπει να βιαστείτε ή να κινηθείτε με υπερβολή, μια που θα έρθουν στην επιφάνεια τα τρωτά σημεία σας, αλλά να ακολουθήσετε έξυπνες στρατηγικές και πρακτικές μεθόδους. Καταστρώστε έξυπνα το πρόγραμμά σας, μεθοδεύστε προσεκτικά τις κινήσεις σας και υιοθετήστε καινούργιες για εσάς πρακτικές και σε άλλους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Ξεπεράσετε τις όποιες ψυχολογικές διακυμάνσεις σας που σας κάνουν απρόβλεπτους και παράλληλα ενισχύουν τις ανασφάλειές σας. Μην αφήσετε τα νεύρα σας να σας παρασύρουν σε εκφράσεις και συμπεριφορές που θα μεγαλώσουν το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στη σχέση σας υπάρχουν αρμονικές καταστάσεις. Μη σας φοβίζουν οι δυσαρμονίες, καθώς αυτές υπογραμμίζουν ποια σημεία στη σχέση σας πρέπει και μπορούν να διορθωθούν. Σκέψεις για ανακατατάξεις στην ερωτική ζωή θα στροβιλίζονται στο μυαλό όσων από εσάς δεν έχετε βρει ακόμα τον σύντροφό σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σας είναι εξίσου εύκολο να απεγκλωβιστείτε από τα συνηθισμένα συναισθηματικά διλήμματά σας. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας και εκφράστε τους τους σκοπούς και τις ιδέες σας. Προωθήστε τα σχέδιά σας χωρίς εντάσεις και να θυμάστε πως οφείλετε στον εαυτό σας να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Συνεργαστείτε με άτομα που μπορείτε να τα εμπιστευτείτε, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στις σχέσεις σας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε αρκετά ελεύθεροι για να αντέξετε βαθυστόχαστες σκέψεις, υπάρχουν όμως άτομα του φιλικού περιβάλλοντός σας που δεν θέλουν το κακό σας. Απεναντίας, φροντίζουν να σας ωριμάζουν για να μπορέσετε να απελευθερωθείτε από σοβαρά και χρόνια προβλήματα. Ασχοληθείτε μαζί τους και μην κλείνετε τα αυτιά και τα μάτια σας. Νιώθετε κάποιες στιγμές υπεύθυνοι για τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό σας χώρο, αλλά δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί δεν ευθύνεστε μόνο εσείς για την ασυνεννοησία που υπάρχει. Αν θέλετε να βρείτε μια άκρη, μιλήστε στη δική τους γλώσσα και να είστε σίγουροι πως θα λάβουν το μήνυμά σας. Ισως οι υπερβολικές προσπάθειες και η κόπωση που έχετε υποστεί όλο τον χρόνο να βγουν μαζεμένες και να νιώσετε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση σας.

ΛΕΩΝ: Μια που δεν μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς με τα οικονομικά σας και δεν είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, θα τα αφήσετε όλα στην τύχη τους, η οποία πάντως θα είναι με το μέρος σας. Οι περιορισμοί που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε για να ξεπεραστούν απαιτούν πειθαρχία και αυτοπεποίθηση. Σκεφτείτε ψύχραιμα και μην εντυπωσιάζεστε από άτομα που έχουν ανώτερη θέση από εσάς. Βρείτε τον τρόπο να βγείτε κερδισμένοι, παρά τις όποιες διαφωνίες, κι αν έρθει μια αναπόφευκτη ρήξη, θα είναι μοιραία, γιατί κλείνει ο κύκλος της σχέσης σας με κάποιους ανθρώπους. Αναπτύξτε τις ιδέες σας για να βρείτε τα χρήματα που χρειάζεστε. Τακτοποιήστε τα οικονομικά σας και μην απογοητεύεστε όταν δεν τα καταφέρνετε. Το αποτέλεσμα που θα έχετε θα σημάνει το τέλος των δύσκολων φάσεων για τα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αναμονή δίνει τη θέση της στην πρωτοβουλία και τώρα θα είστε πιο καλά με τον εαυτό σας παρά ποτέ, ενώ θα πάρετε θέση απέναντι σε σχέσεις που σας προβληματίζουν. Κερδίστε χρόνο βάζοντας σε προτεραιότητα όλες τις σημαντικές συζητήσεις και ενέργειες που πρέπει να κάνετε με τον σύντροφό σας. Μην ξεπεράσετε τις δυνάμεις σας προκαλώντας την αντοχή του νευρικού σας συστήματος και μη διασπάτε την προσοχή σας με δευτερεύοντα πράγματα. Μην κάνετε άλλα λάθη, αν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να το αλλάξετε, αλλά φροντίστε να προσαρμοστείτε σε αυτό, όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται. Με τρόπο αιφνίδιο και αποτελεσματικό θα υπάρξουν ευκαιρίες για να φτιάξετε τη σχέση σας όπως τη θέλετε, ακόμα αι αν αυτές δε φαίνονται στον ορίζοντα της καθημερινότητάς σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα είναι διάφορα τα σενάρια που θα εξελιχθούν στη σχέση σας και θα επηρεάσουν την πορεία της, για τα οποία δεν ευθύνεστε απόλυτα εσείς. Είναι πάντως στο χέρι σας να μην αφήσετε κάποιους που επεμβαίνουν για τους δικούς τους λόγους να σας παρασύρουν εκεί που δεν πρέπει. Οταν δεν βρίσκετε την ανταπόκριση που θεωρείτε δίκαιη ή έστω αντάξια της δικής σας στάσης, μην αποθαρρύνεστε. Ξεκαθαρίστε όσο μπορείτε με ήρεμο τρόπο τα πράγματα με τον σύντροφό σας κι αν νιώσετε ότι η δική σας επέμβαση δεν αποδίδει, προτιμήστε από το να βγείτε εκτός εαυτού να σταματήσετε κάθε προσπάθεια αυτή τη χρονική στιγμή. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα απελευθερώσουν τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας και θα φανερώσουν κάποιες κρυμμένες ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νιώθετε έτοιμοι να ακολουθήσετε καινούργιους ρυθμούς, ενώ η ανάγκη σας να απαγκιστρωθείτε από ανθρώπους που στερούν την αυτονομία σας και ανακόπτουν την προσωπική σας πορεία σας οδηγεί σε νέες αποφάσεις. Περιορίστε τις δραστηριότητες που δεν σας ωφελούν και σας βάζουν στη διαδικασία να διοχετεύετε αλλού την ενέργειά σας. Ενεργοποιήστε την ανάγκη σας να εισπράξετε από τους άλλους όσα περισσότερα μπορείτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί ο πολύς κόσμος, η ένταση και οι πειραματισμοί κάθε είδους να σας συνεπαίρνουν και να σας ξετρελαίνουν, αλλά δεν είναι καθόλου φρόνιμο αυτή τη στιγμή να παρασυρθείτε από τη διάθεσή σας για δράση. Το ότι έχετε αρκετή εύνοια δεν αλλάζει την κατάσταση, γι’ αυτό κρατήστε τον ενθουσιασμό σας για αργότερα και μην μπαίνετε σε ξένα χωράφια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε την υγεία σας, την ψυχολογική ισορροπία σας, τις υποχρεώσεις σας απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους και τα δύσκολα που δεν θα λείψουν από το περιβάλλον του εργασιακού σας χώρου. Αν σας δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι, επιχειρήστε το, αλλά αν θέλετε να αποκτήσετε κάτι ακριβό, κάντε το αφού πρώτα έχετε υπολογίσει πώς θα καλύψετε την αγορά του. Θα μπορέσετε να ορθοποδήσετε οικονομικά, όσο κι αν η γενική κατάσταση δεν σας φαίνεται τόσο αισιόδοξη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα εξυπηρετήσουν τα σχέδιά σας, αλλά μπορεί για λίγο να αφήσουν ακάλυπτες μερικές πρακτικές ανάγκες σας. Τα έξοδα που θα έχετε να καλύψετε θα είναι σταθερά, εκτός κι αν εσείς από δική σας παρόρμηση δημιουργήσετε κάποια καινούργια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην απελπιστείτε και θυμώσετε, εξαιτίας των νέων ευθυνών στον εργασιακό χώρο σας ή λόγω των περίπλοκων καταστάσεων στον οικονομικό τομέα. Θέστε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και εκτός του ότι θα νιώσετε πιο άνετα στον χώρο σας, θα αρχίσουν να βελτιώνονται και οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι υποχρεώσεις, οι ανάγκες, τα καθήκοντα και τα γεγονότα δεν θα καταφέρουν να ξελαφρώσουν την καρδιά σας. Απαιτούνται λοιπόν υπομονή και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε όλα όσα πρέπει και να αποφύγετε τα λάθη. Διοχετεύστε τη δύναμη και τη σκληράδα σας σε σωστές δόσεις και την κατάλληλη στιγμή, ώστε να μην πληγώσετε ή πληγωθείτε και κυρίως για να μην επηρεάσετε αρνητικά την ψυχολογία σας και την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφασίσατε να καταργήσετε τα αυτονόητα κι έτσι οι κόντρες δίνουν και παίρνουν. Η διεισδυτική σκέψη σας θα ξεσκεπάσει πολλές κρυμμένες αλήθειες, οι οποίες θα αποκαλύψουν σχέσεις που στηρίζονται στην ανασφάλεια, αλλά και εκείνες που βασίζονται στην ελεύθερη επιλογή και προτίμηση. Τα συναισθήματά σας θα είναι αντιφατικά και είναι θα υπάρχει ένταση στην ερωτική ζωή σας. Τακτοποιήστε ό,τι έχει διαταραχθεί στο στενό περιβάλλον σας και καλλιεργήστε το έδαφος για τις αλλαγές που σκοπεύετε να κάνετε. Η επικοινωνία σας θα κυμαίνεται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Επομένως είναι η κατάλληλη εποχή για να διορθώσετε πρακτικά και συναισθηματικά θέματά σας που δεν πηγαίνουν καλά, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, αλλά και να καλλιεργήσετε τα μέσα που διαθέτετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ερχονται κοντά σας άτομα που θα σας ακούνε, αλλά θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στις απαιτήσεις τους. Βρείτε τους πόρους που απαιτούνται ώστε τα επαγγελματικά σχέδιά σας να προχωρήσουν στα έργα, καταβάλλοντας παράλληλα κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση των υποθέσεών σας. Αναδιοργανωθείτε στον επαγγελματικό τομέα σας για να διορθώσετε τα τρωτά σημεία σας ή να ανακαλύψετε παρασκήνια εις βάρος σας και να τα εξαρθρώσετε. Δουλέψτε πάνω στις δύσκολες υποθέσεις σας και προσπαθήστε να τις διευθετήσετε, χωρίς να πιέσετε τρίτους που δεν είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν. Δείτε με καθαρό μυαλό τις προοπτικές που έχετε στον συναισθηματικό τομέα σας και μην ακροβατείτε πάνω σε φρούδες ελπίδες που εσείς κατασκευάζετε, ενώ ξέρετε ότι είναι μάταιες.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...