Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συγκρούσ…εις δεν θα λείψουν, αλλά θα σας δοθεί σήμερα η ευκαιρία να απαλλαγείτε από…

ΚΡΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται σταδιακά και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες στον χώρο της εργασίας σας . Η αναθεώρηση κάποιων δεσμεύσεων είναι αναμενόμενη και αναγκαία. Προκαλέστε τον εαυτό σας, ώστε να έρθει αντιμέτωπος με τα πραγματικά αισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δρομολογήστε τις σκέψεις σας και ο σύντροφός σας θα υπερβεί κάποιες από τις ανασφάλειες που έχει. Μαζί μπορείτε να τα καταφέρετε θαυμάσια, αρκεί να πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Δείξτε ψυχραιμία και μην προκαλείτε εντάσεις, γιατί θα φέρουν νέους προβληματισμούς στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επικεντρωθείτε στο παρόν και εκμεταλλευτείτε πιο σωστά τις δυνατότητες που έχετε. Συνδυάστε την αντίληψη με την πείρα σας και προσπαθήστε να είστε προσαρμοστικοί απέναντι στις νέες συνθήκες. Με τις κατάλληλες διεργασίες μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε σε πρακτικό και ψυχολογικό επίπεδο. Ξεπεράστε τα λάθη του παρελθόντος για να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχτείτε μέσα στη σχέση σας. Η διάθεση συνεργασίας που θα δείξει ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να τον προσεγγίσετε.

ΛΕΩΝ: Για να μην υπάρξουν στο μέλλον καβγάδες φροντίστε να μη δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε. Ενα ξεκαθάρισμα με καλοπροαίρετη διάθεση θα είναι πολύ χρήσιμο. Συνειδητοποιήστε ότι το απόθεμα των δυνάμεών σας δεν είναι επαρκές για να βγάλετε με άνεση τη μέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η προσωπική ζωή και το σπίτι θα απαιτήσουν νέα έξοδα που θα γεννήσουν απρόβλεπτες ανάγκες. Τώρα δεν είστε σε θέση να κρίνετε, αλλά αργότερα, όταν οι δυσκολίες θα είναι λιγότερες, θα σας είναι πιο εύκολο. Προστατέψτε τον οργανισμό σας από την ένταση και τον εκνευρισμό.

ΖΥΓΟΣ: Καλή η μυστικότητα που θέλετε να διατηρείτε στην προσωπική σας ζωή, αλλά μην το παρακάνετε. Με το να καταπιέζετε τις πραγματικές ανάγκες σας καταλήγετε να προκαλείτε συνεχείς εντάσεις. Κάντε το καλύτερό σας χωρίς να περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή αποδοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το κλίμα θα είναι κάπως περίεργο σήμερα και έκτακτες υποχρεώσεις θα έρθουν να πιέσουν τις υπάρχουσες. Στηριχτείτε σε αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους για να βγείτε από τα αδιέξοδα. Διαμορφώστε ένα νέο περιβάλλον και επενδύστε στην πιθανότητα μιας καινούργιας δουλειάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε χρόνο για αναπροσαρμογές και θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τους πάντες. Η επιτυχία στον συναισθηματικό τομέα είναι δεδομένη, είτε η σχέση σας έχει σταθερό χαρακτήρα είτε περιστασιακό. Εστιάστε στον στενό σας κύκλο και κάντε τις σχέσεις σας πιο ουσιαστικές και αποδοτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν, αλλά θα σας δοθεί σήμερα η ευκαιρία να απαλλαγείτε από ό,τι σας πίεζε το τελευταίο διάστημα. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας για να αποφύγετε δυσάρεστες επιπτώσεις και να μην προβληματιστείτε στις οικονομικές δοσοληψίες που έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η προσωπική σας ζωή πρόκειται να περάσει κρίση, αλλά μέσα από αυτήν θα ξεπροβάλει μια νέα πτυχή της σχέσης σας με τον σύντροφό σας. Αποφύγετε το στρες όσο περισσότερο και με όποιον τρόπο μπορείτε και πάρτε τα μέτρα σας, ώστε να μην αφήσετε εκτεθειμένη την υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η καριέρα σας θα σας ανταμείψει για ό,τι προσφέρατε μέσα από αυτήν στο περιβάλλον σας. Ενεργοποιηθείτε, ώστε να βρείτε την άκρη με τις προσωπικές διαδρομές σας σε αισθηματικό επίπεδο. Κάντε μια διαφορετική εκτίμηση των πραγμάτων και πάρτε συγκεκριμένη θέση γι’ αυτά που νιώθετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ