Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

ΒΟΥΝΤΟΥ σε γνωστό τραγουδιστή

Μάγισσα από τη Γκάνα με «ειδικότητα» σε επαναφορές αγαπημένων προσώπων • «Μάδησε» και παντρεμένο επιχειρηματία που ήθελε πίσω την ερωμένη του

Η μάγισσα από την Γκάνα με «ειδικότητα» σε επαναφορές αγαπημένων προσώπων! Πώς τσέπωναν από αφελείς χιλιάδες ευρώ

Δεκάδες ευκολόπιστα θύματα έπεσαν στα δίχτυα μιας «μάγισσας» από την Γκάνα και των συνεργών της, που τα «μαδούσαν» με την υπόσχεση ότι θα έκαναν… βουντού στον χαμένο έρωτα της ζωής τους για να επιστρέψει! Ανάμεσα σε αυτούς που έβγαλαν χιλιάδες ευρώ από το σεντούκι εν μέσω οικονομικής κρίσης ήταν ένας γνωστός τραγουδιστής που γλίτωσε την τελευταία στιγμή.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΑΝΟΥ
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Η 35χρονη γυναίκα από την Γκάνα, που εμφανιζόταν ότι είχε «ειδικότητα» στη μαγεία και κυρίως στην επαναφορά αγαπημένων συντρόφων, έκανε χρυσές δουλειές μαζί με δύο συμπατριώτες της που διαφήμιζαν στο διαδίκτυο και με φέιγβολάν τις μαγικές ικανότητές της, χάρη στο κληρονομικό χάρισμα που δήθεν διέθετε!

Πολλοί τσίμπησαν το δόλωμα και κατέβαλαν μεγάλα χρηματικά ποσά στην «ιέρεια του βουντού» ελπίζοντας να δουν αυτόν ή αυτήν που τους εγκατέλειψε να επιστρέφει… γονυπετής και να τους ικετεύει ζητώντας συγγνώμη! Αν κάποιοι αντιδρούσαν, επειδή δεν έβλεπαν αποτελέσματα, τους απειλούσαν με ανατριχιαστικό τρόπο πως θα στραφούν εναντίον τους και θα κάνουν βουντού στους ίδιους!

Αιώνια αγάπη

Ομως οι «ειδικοί» του βουντού βρήκαν τον… μάστορά τους στο πρόσωπο μιας 60χρονης, η οποία απευθύνθηκε στη «μάγισσα» για να της επαναφέρει τον άνθρωπο που της έταξε αιώνια αγάπη, αλλά ένα βράδυ έφυγε για… τσιγάρα και δεν ξαναγύρισε! f2 13Οταν η 60χρονη είδε πως δεν υπάρχει αποτέλεσμα με τα κόλπα που έκαναν οι… χρυσοπληρωμένοι Αφρικανοί σε ένα διαμέρισμα επί της οδού Αγίου Μελετίου 160, ζήτησε πίσω τα χρήματα που τους έδωσε.

Οι απατεώνες έφτασαν στο σημείο να την απειλήσουν ότι θα κάνουν βουντού στην ίδια και στην οικογένειά της και ότι θα πάθουν μεγάλο κακό, αν δεν τους δώσει 400 ευρώ! Ομως εκείνη δεν υπέκυψε στις απειλές και έσπευσε να τους καταγγείλει στο τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας. Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα και η 60χρονη πήγε στο διαμέρισμα των Αφρικανών. Μόλις παρέδωσε τα χρήματα στην 35χρονη «μάγισσα», επενέβησαν και τη συνέλαβαν μαζί με τους δύο συνεργούς της.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε στο διαμέρισμα ένας 39χρονος Ελληνας, γνωστός καλλιτέχνης που τραγουδάει σε κλαμπ του Κολωνακίου, ο οποίος επίσης είχε πάει να πληρώσει τους απατεώνες ζητώντας τους να κάνουν βουντού στη σύντροφό του, η οποία τον εγκατέλειψε πρόσφατα! Μόλις του εξήγησαν οι αστυνομικοί τι συνέβαινε, κατάλαβε πως είχε γλιτώσει τα χρήματά του, όχι όμως τον ερωτικό δεσμό του.

Απειλές

Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως οι τρεις Αφρικανοί είχαν καταφέρει να αποσπάσουν με απειλές για βουντού 5.500 ευρώ από μια 56χρονη γυναίκα. Οι υποτιθέμενοι «μάγοι» φακέλωναν μάλιστα τα θύματά τους, όπως αποδείχθηκε από τις αναλυτικές καταστάσεις με τις φωτογραφίες πελατών και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, και από άλλες λεπτομέρειες που ανακάλυψαν στο ορμητήριό τους.

Το λεπτομερέστατο αρχείο που κρατούσαν με θρησκευτική ευλάβεια οι τρεις Γκανέζοι αποτελεί έναν μικρό θησαυρό στα χέρια των αστυνομικών. Οι τελευταίοι έχουν ήδη αρχίσει τη διαδικασία επικοινωνίας με τα κατά καιρούς θύματα της «μάγισσας», σε μια προσπάθεια να αποκαλυφθεί ολόκληρο το εύρος της απάτης, να εξακριβωθεί το ύψος των χρημάτων που έχουν αποσπάσει οι κατηγορούμενοι από τους ευκολόπιστους πολίτες και να ολοκληρωθεί η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους με τις κατηγορίες της απάτης κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Ο επιχειρηματίας, τα 35.000 ευρώ και η ερωμένη του

Μπορεί ένας 50χρονος επιχειρηματίας να ήταν αποτελεσματικός στις επαγγελματικές δραστηριότητές του, αλλά δεν συνέβη το ίδιο όταν εμπιστεύθηκε τις δήθεν μαγικές ικανότητες της 35χρονης μάγισσας από την Γκάνα! Η εμπλοκή του στην υπόθεση των Αφρικανών απατεώνων ξεχωρίζει, γιατί η «επένδυση» που έκανε πιστεύοντας ότι θα επιστρέψει στην αγκαλιά του η παράνομη ερωμένη του, η οποία τον είχε εγκαταλείψει, του κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ… 35.000 ευρώ!
Οι Γκανέζοι απατεώνες αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε χρήμα (και μάλιστα διαθέσιμο, παρά την οικονομική κρίση!) και φρόντισαν να… «αρμέξουν» τον ανυποψίαστο 50χρονο με διάφορες μαγγανείες και άλλα κόλπα, διαβεβαιώνοντάς τον ότι η ερωμένη του θα επιστρέψει και θα συνεχίσουν να χαίρονται τον παράνομο δεσμό τους.

Σύντομα, όμως, ο επιχειρηματίας διαπίστωσε ότι, παρά τα μεγάλα χρηματικά ποσά που κατέβαλε στην «ιέρεια του βουντού», η πρώην ερωμένη του δεν ανταποκρινόταν. Ετσι, άρχισε να αντιδρά, αλλά οι αδίστακτοι «μάγοι» απάντησαν, απειλώντας τον πως θα κάνουν βουντού στην οικογένειά του και με αυτόν τον τρόπο θα αποκαλυφθεί και ο παράνομος δεσμός του! Ο εκβιασμός έπιασε, με αποτέλεσμα ο 50χρονος επιχειρηματίας να δώσει σταδιακά στους Αφρικανούς το ποσό των 35.000 ευρώ, για να γλιτώσει τα… μάγια, αλλά (κυρίως) για να μην αποκαλυφθεί η διπλή ζωή του!

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρεί δυο καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, ήταν ένας από τους πρώτους που έτρεξαν στην Ασφάλεια μόλις έγινε γνωστή η σύλληψη των τριών απατεώνων, προκειμένου να δώσει κατάθεση σχετικά με την περιπέτειά του αλλά και την οικονομική ζημιά που είχε υποστεί!

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...