Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρπάξτε τις σημαντικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν επαγγελματικά και…

ΚΡΙΟΣ: Σας ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι, γι’ αυτό φροντίστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Θα αρχίσετε να διανύετε μια όμορφη περίοδο και ίσως έρθουν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσετε σε μια δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ: Πραγματοποιήσετε τις επαγγελματικές συναντήσεις σας ή κλείστε νέες συμφωνίες. Συναισθηματικά δεν θα μείνετε παραπονεμένοι, παρότι οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας δεν θα είναι όλες ήρεμες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από εσάς εξαρτάται οι εντάσεις στο περιβάλλον σας να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Ανοίξτε τα μάτια σας για να δείτε ποιοι προσπαθούν να σας εξαπατήσουν με ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βελτιώστε το κλίμα στη δουλειά με ριζικές αλλαγές και αναμοχλεύοντας υποθέσεις που είχαν μείνει στο συρτάρι αχρησιμοποίητες. Ενισχύστε τον δυναμισμό σας και καθίστε με τον σύντροφό σας να λύσετε τα κοινά προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Ο ρομαντισμός και ο έρωτας αρχίζουν να ανθίζουν, γεγονός που θα αναπτερώσει το ηθικό σας, ενώ και τα επαγγελματικά σχέδιά σας θα βρίσκονται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωσή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε για τίποτα και για κανέναν να μην ξεφεύγετε από τους βασικούς στόχους σας. Διαμορφώνονται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Οι μετακινήσεις που θα απαιτηθούν από εσάς θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση και συνεχή ένταση. Τα ευχάριστα δεν θα λείπουν, όπως και το ενδεχόμενο να αλλάξει η ζωή σας μέσα σε λίγα λεπτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρπάξτε τις σημαντικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν επαγγελματικά και μην επαναπαυτείτε μέχρι να ολοκληρώσετε ό,τι αρχίσατε. Θα ασχοληθείτε με τα οικογενειακά προβλήματα και αυτό θα σας αγχώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε την προσωπική σχέση σας πιο σοβαρά για να κατασταλάξετε επιτέλους στο αν θα ακολουθείτε τα «θέλω» ή τα «πρέπει». Δεν γίνεται να αλλάζετε αναλόγως του τι σας συμφέρει, γιατί έτσι δεν πείθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας σημειώνονται εξαιτίας προσώπων στον επαγγελματικό χώρο που προσπαθούν να σας παραπλανήσουν. Ξεχωρίστε τα από τα υπόλοιπα άτομα που συμφωνούν με τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε τα διλήμματα που ανακόπτουν την ανοδική σας πορεία, ενώ παράλληλα αλλάξτε τα δεδομένα στην καθημερινή σας ζωή και προβείτε στις κατάλληλες επαφές.

ΙΧΘΥΕΣ: Χαρείτε τον έρωτά σας και αποφασίστε από κοινού με το σύντροφό σας να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και ελάτε ο ένας πιο κοντά στον άλλο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...