Η πρώτη απουσία της Περιστέρας Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο -Μια ίωση την κράτησε στην Αθήνα

Μία ίωση ανάγκασε την Περιστέρα Μπαζιάνα, τη σύντροφο του πρωθυπουργού, να παραμείνει στην Αθήνα και να μην πάει την Δευτέρα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να διδάξει.

Την πρώτη της απουσία έκανε τη Δευτέρα η κυρία Μπαζιάνα η οποία φρόντισε να ειδοποιήσει εγκαίρως για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο την ανάγκασε να «γράψει» την πρώτη της απουσία και αντικαταστάθηκε από συνάδελφό της.

Πάντως ενδιαφέρον είχε η συζήτηση για θέματα της Παιδείας που έκανε με συναδέλφους της την τελευταία φορά που ήταν στο πανεπιστήμιο. Οι συνάδελφοί της καθηγητές εξέφρασαν παράπονα για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση σε θέματα Παιδείας.

«Για παράδειγμα, ο πρύτανης της Σχολής Αντ. Τουρλιδάκης εξέφρασε τον προβληματισμό του προς τη σύντροφο του πρωθυπουργού για τις απόπειρες που κάνουν στην κυβέρνηση να αναβιώσουν πάλι την υποτίμηση της έννοιας της αριστείας από τα σχολεία και κυρίως τις ανησυχίες του για το σχέδιο “Αθηνά”, την κατάργηση ή τη συνένωση πανεπιστημιακών σχολών. Εκανε, όπως μου είπαν, και συγκεκριμένη πρόταση προς όλους τους καθηγητές, αλλά και προς την κυρία Μπαζιάνα, λέγοντας ότι μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί η εκπαίδευση με την ανάπτυξη και την παραγωγικότητα φέροντας ως παράδειγμα τις παραγωγικές μονάδες της ΔΕΗ στην Κοζάνη», αναφέρεται.

Πηγή:iefimerida.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ