Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Παντού υπάρχει μια Ελληνίδα

Η Ντόρα Θεοδώρου και ο μεγιστάνας Χαμίντ ελ Σιάτι πάντρεψαν την κόρη τους και διοργάνωσαν παραμυθένιο τριήμερο γαμήλιο πάρτι με καλεσμένο όλο το διεθνές jet set

Η Ντόρα Θεοδώρου και ο μεγιστάνας Χαμίντ ελ Σιάτι πάντρεψαν την κόρη τους και διοργάνωσαν παραμυθένιο  τριήμερο γαμήλιο πάρτι με καλεσμένο όλο το διεθνές jet set

Τρεις και μία νύχτες απόλυτης χλιδής πέρασαν οι περίπου 600 καλεσμένοι στο γαμήλιο πάρτι της κόρης του Αιγύπτιου μεγιστάνα Χαμίντ Ελ Σιάτι και της Ελληνίδας συζύγου του Ντόρας Θεοδώρου. Το λαμπερό event πραγματοποιήθηκε πριν f1από λίγες μέρες στο εξωτικό θέρετρο «Almaza Bay», το οποίο ανήκει στην οικογένεια και βρίσκεται κοντά στο Δέλτα του Νείλου.

Η Τάνια Ελ Σιάτι παντρεύτηκε τον ιρανικής καταγωγής εκλεκτό της καρδιάς της Καβέχ Ραχμπάρι σε στενό κύκλο πριν από τέσσερις μήνες στο Λονδίνο και οι γονείς της θέλησαν να μοιραστούν τώρα τη χαρά τους με συγγενείς και φίλους οργανώνοντας ένα τριήμερο γλέντι.

Ο Χαμίντ, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού, δεν λυπήθηκε τα έξοδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ξόδεψε αρκετά εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να ευχαριστήσει τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του, μεταξύ των οποίων ήταν και αρκετοί Ελληνες όπως η Ευγενία Νιάρχου, η οποία είναι επιστήθια φίλη της νύφης και εκτέλεσε χρέη παράνυφης, το ζεύγος Κώστα και Χριστιάνας Καίσαρη, ο Ηλίας Ψινάκης, η Μαριάννα Σμπώκου, ο Χρήστος Παπαζής και ο Ευάγγελος Μπούσης.

f4 2

Το προσωπικό και στα πέντε πολυτελή ξενοδοχεία του «Almaza Bay» βρισκόταν επί ποδός από το βράδυ της προπερασμένης Τετάρτης, όταν άρχισαν να φτάνουν -ως επί το πλείστον με λίαρ τζετ- οι φίλοι και οι συγγενείς της Τάνια και του f2 15Καβέχ. Το γαμήλιο πάρτι δόθηκε μία μέρα μετά, με την κόρη του μεγιστάνα να λάμπει μέσα στο γεμάτο αστέρια νυφικό που έφτιαξε ειδικά για εκείνην ένας Λιβανέζος σχεδιαστής μόδας. Τις εντυπώσεις έκλεψαν όμως και οι παράνυφες, οι οποίες εμφανίστηκαν με κόκκινα φορέματα. Το ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς ανέλαβαν ο πιανίστας από την Αργεντινή Ραούλ ντι Μπλάζιο και το αμερικανικό γκρουπ Kool & the Gang.

Την Παρασκευή ακολούθησε δεύτερο πάρτι με θέμα «Χίλιες και μία νύχτες». Ο ενδυματολογικός κώδικας ήθελε τους καλεσμένους να φορούν κάτι που να παραπέμπει στο ανατολίτικο παραμύθι, ενώ στη διάρκεια της βραδιάς τούς δόθηκε η ευκαιρία να ανέβουν σε καμήλες και να κάνουν… πτήσεις με «μαγικά» χαλιά. Το τελευταίο άρεσε πολύ στον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος ανάρτησε και μια σχετική εικόνα στο Instagram.

f5

Το wedding party συνεχίστηκε την επόμενη μέρα στην παραλία του «Almaza Bay», όπου στήθηκε μια πραγματική ζούγκλα και οι καλεσμένοι φορούσαν μάσκες ή είχαν ζωγραφισμένα τα πρόσωπά τους και χόρευαν με τις μουσικές επιλογές γνωστών djs.

Σημειώνεται ότι μέσα στις ωραιότερες παρουσίες του τριήμερου γλεντιού ήταν το γνωστό μοντέλο Αννα Μπεατρίς Μπάρος, σύντροφος και μέλλουσα σύζυγος του αδελφού της νύφης, Καρίμ Ελ Σιάτι.

24.10.2015 espresso weekend

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...