Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Βίασαν στο ψυχιατρείο τον Ολλανδό κλόουν

Στο ψυχιατρικό τμήμα των Φυλακών Κορυδαλλού θα εκτίσει την ποινή των 10 ετών και τεσσάρων μηνών στην οποία καταδικάστηκε ο 22χρονος Ολλανδός ανιματέρ που είχε μαχαιρώσει 22 φορές 12χρονο Ρώσο πριν από δυόμισι χρόνια στη Χερσόνησο

edqwfe 2 0Στο ψυχιατρικό τμήμα των Φυλακών Κορυδαλλού θα εκτίσει την ποινή των 10 ετών και τεσσάρων μηνών στην οποία καταδικάστηκε ο 22χρονος Ολλανδός ανιματέρ που είχε μαχαιρώσει 22 φορές 12χρονο Ρώσο πριν από δυόμισι χρόνια στη Χερσόνησο. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της υπεράσπισης να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο και να μεταφερθεί στο Δαφνί, αν και είχε καταγγείλει ότι στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού έπεσε επανειλημμένως θύμα βιασμού και άγριου ξυλοδαρμού από δύο Πακιστανούς!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 

Ο νεαρός Cirino Fernando Benjamin Schrijver καταδικάστηκε και από το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης σε κάθειρξη 10 ετών και τεσσάρων μηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η πρωτόδικη καταδίκη του προέβλεπε εγκλεισμό σε ψυχιατρείο για 11 χρόνια. Στην απολογία του αποκάλυψε ότι πέρυσι στο ψυχιατρείο έπεσε θύμα κακοποίησης από δύο Πακιστανούς κρατουμένους, edqwfe 4που έχουν απολυθεί. Σε ερώτηση της Εισαγγελίας για τους ισχυρισμούς του, οι συνήγοροί του υποστήριξαν πως έχουν υποβληθεί καταγγελίες, έγινε προκαταρκτική αυτεπάγγελτα και έχει σχηματιστεί δικογραφία.

«Υπέβαλα αίτημα να αρθεί ο εγκλεισμός και να εκτίσει ποινή κάθειρξης, προκειμένου να εμπίπτει στις ευεργετικές διατάξεις, κάτι που έγινε δεκτό» εξήγησε στην «Espresso» ο συνήγορος υπεράσπισης του νεαρού Ολλανδού, Σπύρος Δημητρίου και πρόσθεσε: «Η edqwfe 5υπεράσπιση ζητεί συγγνώμη άλλη μία φορά από το θύμα. Θεωρεί ότι όλα έγιναν από κακή συγκυρία και ζητεί από την Πολιτεία μέριμνα για τον δράστη, ο οποίος είναι αυτιστικός και δεν μπορεί να σωφρονιστεί και να λογοδοτήσει ποινικά».

Η πάθηση

Στη δίκη, εκτός από τη μητέρα που περιέγραψε τις τραγικές στιγμές ως τη στιγμή που εντοπίστηκε ζωντανός ο μοναχογιός της, κατέθεσε ο ψυχίατρος που παρακολουθεί τον 22χρονο, για τον οποίο επισήμανε ότι και σήμερα είναι επικίνδυνος, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αυτισμού και δεν μπορεί να κατανοήσει συναισθήματα. Μάλιστα, σημείωσε ότι η πάθησή του εντάσσεται στα γνήσια ψυχικά νοσήματα.

Ο Cirino δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα του παιδιού, που είναι καθηλωμένο σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ο άτυχος Νικίτα αδυνατεί να κινήσει τα πόδια του και όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του Εκατερίνα σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα μπορέσει να σταθεί όρθιος.

Το αιματηρό περιστατικό έγινε το βράδυ της 14ης Μαΐου 2013, όταν το παιδί (λίγο καιρό πριν είχε χάσει τον πατέρα του) έχασε το laptop και το κινητό του από τον χώρο εκδηλώσεων ξενοδοχείου στον Ανισαρά Χερσονήσου, όπου παραθέριζε με τη μητέρα του. Γρήγορα εντόπισε τον ανιματέρ με τα κλοπιμαία και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Ο Ολλανδός, προκειμένου να κλείσει το στόμα του 12χρονου και να μην τον καταγγείλει για κλοπή, τον είχε παρασύρει στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης, όπου τον τραυμάτισε σοβαρά με ένα μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών στη σπονδυλική στήλη, στον θώρακα και το αριστερό χέρι.

Ο μικρός προσποιήθηκε τον νεκρό για να γλιτώσει και ο δράστης τον έσυρε πίσω από θάμνους, όπου τον εγκατέλειψε αβοήθητο και έζησε πέντε εφιαλτικές ώρες σε κρίσιμη κατάσταση, ώσπου εντοπίστηκε από αστυνομικούς στις 2.30 τα ξημερώματα. «Ο Ολλανδός ανιματέρ μού το έκανε αυτό!» είχε καταφέρει να ψελλίσει το άτυχο αγγελούδι στους αστυνομικούς.

24.10.2015 espresso weekend 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...